TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Laatste uitzending op 26-03-2015 om 20:32 uur

Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist
Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    59
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Help, Mijn Man Is Klusser!? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Augustus 2012 
02-08-2012

Aflevering 8

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 8 Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.
Mei 2012 
27-05-2012

Aflevering 7

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 7 Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.
April 2012 
19-04-2012

Aflevering 8

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 8 Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.
05-04-2012

Aflevering 6

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 6 Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.
Maart 2012 
29-03-2012

Aflevering 5

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 5 Marijke (58) leeft zonder badkamer en wast zich in de wasbak in de keuken. De badkamer ligt al vier jaar klaar om gebouwd te worden, maar Jeroen (42) heeft volgens Marijke vier linkerhanden en dus blijft alles in de verpakking. Marijke is van oorsprong een Belgische en verliet haar geboorteland voor de liefde, nu is ze het zat. 'Als er NU niks gebeurt, ga ik terug naar België. Zonder Jeroen!'
22-03-2012

Aflevering 4

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 4 Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.
15-03-2012

Aflevering 3

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 3 Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.
08-03-2012

Aflevering 2

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 2 Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.
01-03-2012

Aflevering 1

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 1 John en zijn klusteam schieten de hoogzwangere José uit Breda te hulp. Zij kan ieder moment bevallen van haar eerste kindje, maar het huis waar ze samenwoont met haar vriend Vincent is nog lang niet af. Vincent denkt daar anders over, volgens hem is het huis klaar voor de bevalling. Dat er geen babykamer is, de trapleuning los zit en de elektriciteitsdraden open liggen doet daar niks aan af. Dat de rest van het huis tocht en het vocht langs de ramen loopt laat hem letterlijk koud. Vincent vertoeft liever bij zijn vrienden van de rugbyclub. José is ten einde raad; beseft Vincent wel dat hij vader wordt en wat dat betekent? Alles lijkt erop dat Vincent vlucht voor zijn nieuwe leven met een gezin. Als José halverwege de klus onverwacht naar het ziekenhuis moet, houdt iedereen de adem in: is alles voor niets geweest?
Juni 2011 
02-06-2011

Voorjaar 2011 aflevering 14

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Voorjaar 2011 aflevering 14 Een realityprogramma waarin John Williams wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers bezoekt die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren. John confronteert de man en zet hem met het klusteam aan het werk.
Je bekijkt momenteel pagina 3 van 6. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.