TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Laatste uitzending op 10-04-2014 om 20:32 uur

Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist
Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    54
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Help, Mijn Man Is Klusser!? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2014 
10-04-2014

Afl. 6

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6 De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John blijkt dat Dariush met hele andere dingen bezig is geweest.
03-04-2014

Afl. 5

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5 Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thuis te bieden. John komt langs en dan blijkt dat Sander zelf ook nog even wat kwijt wil.
Maart 2014 
27-03-2014

Afl. 4

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4 Joana zit al zes jaar in de verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner Benny heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer af zijn, maar twee jaar later is er nog steeds niets gebeurd. Joana zet Benny voor het blok: er moet iets gebeuren anders zal zij met hun dochter vertrekken. Benny kiest eieren voor zijn geld, maar wordt al snel gek van alle camera's die hem overal volgen.
20-03-2014

Afl. 3

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3 Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodgedwongen op tuinstoelen. Het aandeel van de uitwonende kinderen speelt een onverwacht grote rol in deze situatie.
13-03-2014

Afl. 2

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2 Als Sietske en Ferdi zeven jaar geleden hun woning in Veendam kopen, hebben ze grootse plannen. Toch lukt het Ferdi niet het huis te verbouwen, tot groot ongenoegen van Sietske. Ze wil niets liever dan een tweede kind, maar dat is door de staat van het huis onmogelijk. Tijdens een gesprek blijkt dat Ferdi behoorlijk ongelukkig is in zijn huidige relatie.
06-03-2014

Afl. 1

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1 Als de 26-jarige Daphne bij haar vriend Ewout intrekt, belooft Ewout het huis grondig op te knappen. Na twee jaar zit het stel echter nog steeds in de puinhoop en dat terwijl Ewout nota bene elektricien is. Daphnes smeekbedes worden niet gehoord. Het feit dat er een kind in het spel is én dat Daphne ernstige gezondheidsproblemen heeft, lijkt Ewout niets te doen. Dat leidt tot een fikse ruzie.
Mei 2013 
02-05-2013

Help, Mijn Man Is Klusser! "Aflevering 7"

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Help, Mijn Man Is Klusser! "Aflevering 7" Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren. De desbetreffende man wordt geconfronteerd en hij wordt met het klusteam aan het werk gezet.
April 2013 
18-04-2013

Aflevering 8

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 8 Nog nooit kwam John in een situatie waarbij een heel gezin al twintig (!) jaar kampeert in een schuur. Deze 'woonkamer' staat vol met overjarige bouwmaterialen en andere, in de loop der jaren verzamelde, troep. Zelfs een betonnen vloer ontbreekt hier. Er is geen cv, de wc heeft geen deur en moeder Els kookt al twintig jaar op twee elektrische pitjes. De enige die het naar zijn zin lijkt te hebben, is de kip die er rondscharrelt. Omdat Els zich te veel schaamt, besluit dochter Maroussia om zelf een aanmelding te doen voor het programma. Bij binnenkomst weet John geen woord uit te brengen. Het is duidelijk dat zijn vaste klusteam dit niet alleen aankan. Nog voordat vader Kees ook maar ergens van afweet, wordt er gestart met de megaklus. De vraag is hoe Kees reageert als hij thuiskomt.
11-04-2013

Aflevering 7

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 7 Christa is weduwe en zij heeft drie kinderen, waarvan de jongste dochter nog thuis woont. Marc is gescheiden en hij heeft drie kinderen, die allemaal bij hem in huis wonen. Anderhalf jaar geleden leren de twee elkaar kennen via internet en al snel blijkt dat ze niet meer zonder elkaar kunnen. Ze willen niets liever dan samen verder in het leven en Christa verhuist naar het dorp van Marc om dichtbij hem te kunnen zijn. De bedoeling is om snel in te trekken bij Marc, zodat het samengestelde gezin een toekomst heeft. Maar de toekomst ziet al er al jaren somber uit voor de kinderen van Marc. Al drie jaar is er geen badkamer en wordt er gedoucht in een nooddouche. Ook is er geen fatsoenlijke wc en wordt er doorgetrokken met een emmertje water. Christa doet er alles aan om Marc aan het klussen te krijgen, maar er gebeurt niets. Wil het samengestelde gezin nog een kans van slagen hebben, dan zal er nu iets moeten gebeuren. De vraag is of Marc er klaar voor is.
04-04-2013

Aflevering 6

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 6 Nancy en Pascal leren elkaar twaalf jaar geleden kennen op het werk en zijn vanaf de allereerste dag onafscheidelijk. De collega´s worden geliefden en na twee jaar besluiten ze om samen in het huwelijksbootje te stappen. Ze kopen een prachtig, gloednieuw appartement in het centrum van Heerlen. Drie jaar geleden besluiten ze om hun woning een beetje te verfraaien. Samen met de moeder van Pascal, met wie hij zeer close is, worden er plannen gemaakt en meubels gekocht. Pascal begint fanatiek met het strippen en slopen van de kamers. Al snel is het appartement volkomen onleefbaar; zelfs een badkamer ontbreekt nu. Dan gebeurt er iets in het leven van Pascal waardoor er niks meer uit zijn handen komt. Ondanks Nancy´s smeekbedes en pogingen om Pascal weer aan het klussen te krijgen, gebeurt er helemaal niets meer. Met als gevolg dat Nancy nu al meer dan twee jaar in de sportschool moet douchen. Nancy is aan het eind van haar Latijn en schakelt de hulp van John en zijn klusteam in. Als John besluit om Nancy te helpen, is zij dolgelukkig, maar Pascal denkt er heel anders over.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.