TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Laatste uitzending op 24-04-2014 om 20:31 uur

Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands programma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams. In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen in de rotzooi zitten. John Williams gaat met een professioneel team aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist
Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    56
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Help, Mijn Man Is Klusser!? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2014 
24-04-2014

Afl. 8

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8 Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwen maar dat gaat helemaal mis. Inmiddels slapen ze al jaren niet meer samen in een bed.
17-04-2014

Afl. 7

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7 Fred en Cindy maken een moeilijke periode door. Hun relatie heeft een flinke deuk opgelopen nadat Cindy een tijdje het huis heeft verlaten. In eerste instantie lijkt het erop dat het gebrek aan een fatsoenlijke keuken de oorzaak is van de crisis. Maar al snel blijkt dat er veel meer aan de hand is.
10-04-2014

Afl. 6

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6 De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John blijkt dat Dariush met hele andere dingen bezig is geweest.
03-04-2014

Afl. 5

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5 Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thuis te bieden. John komt langs en dan blijkt dat Sander zelf ook nog even wat kwijt wil.
Maart 2014 
27-03-2014

Afl. 4

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4 Joana zit al zes jaar in de verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner Benny heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer af zijn, maar twee jaar later is er nog steeds niets gebeurd. Joana zet Benny voor het blok: er moet iets gebeuren anders zal zij met hun dochter vertrekken. Benny kiest eieren voor zijn geld, maar wordt al snel gek van alle camera's die hem overal volgen.
20-03-2014

Afl. 3

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3 Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodgedwongen op tuinstoelen. Het aandeel van de uitwonende kinderen speelt een onverwacht grote rol in deze situatie.
13-03-2014

Afl. 2

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2 Als Sietske en Ferdi zeven jaar geleden hun woning in Veendam kopen, hebben ze grootse plannen. Toch lukt het Ferdi niet het huis te verbouwen, tot groot ongenoegen van Sietske. Ze wil niets liever dan een tweede kind, maar dat is door de staat van het huis onmogelijk. Tijdens een gesprek blijkt dat Ferdi behoorlijk ongelukkig is in zijn huidige relatie.
06-03-2014

Afl. 1

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1 Als de 26-jarige Daphne bij haar vriend Ewout intrekt, belooft Ewout het huis grondig op te knappen. Na twee jaar zit het stel echter nog steeds in de puinhoop en dat terwijl Ewout nota bene elektricien is. Daphnes smeekbedes worden niet gehoord. Het feit dat er een kind in het spel is én dat Daphne ernstige gezondheidsproblemen heeft, lijkt Ewout niets te doen. Dat leidt tot een fikse ruzie.
Mei 2013 
02-05-2013

Help, Mijn Man Is Klusser! "Aflevering 7"

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Help, Mijn Man Is Klusser! "Aflevering 7" Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren. De desbetreffende man wordt geconfronteerd en hij wordt met het klusteam aan het werk gezet.
April 2013 
18-04-2013

Aflevering 8

 Help, Mijn Man Is Klusser! - Aflevering 8 Nog nooit kwam John in een situatie waarbij een heel gezin al twintig (!) jaar kampeert in een schuur. Deze 'woonkamer' staat vol met overjarige bouwmaterialen en andere, in de loop der jaren verzamelde, troep. Zelfs een betonnen vloer ontbreekt hier. Er is geen cv, de wc heeft geen deur en moeder Els kookt al twintig jaar op twee elektrische pitjes. De enige die het naar zijn zin lijkt te hebben, is de kip die er rondscharrelt. Omdat Els zich te veel schaamt, besluit dochter Maroussia om zelf een aanmelding te doen voor het programma. Bij binnenkomst weet John geen woord uit te brengen. Het is duidelijk dat zijn vaste klusteam dit niet alleen aankan. Nog voordat vader Kees ook maar ergens van afweet, wordt er gestart met de megaklus. De vraag is hoe Kees reageert als hij thuiskomt.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.