TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen gemist

Laatste uitzending op 27-01-2010 om 22:59 uur

RTL Voetbal is een Nederlands voetbalprogramma op RTL 4, RTL 7 en RTL 8. Hierin worden zaken als de Jupiler League, KNVB Beker, Europa League en vele andere voetbalwedstrijden uitgezonden en geanalyseerd. De presentatie ligt in handen van Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen.

RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen gemist
Uitzending gemist van RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    5
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Januari 2010 
27-01-2010

Najaar 2009 aflevering 6

 RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen - Najaar 2009 aflevering 6 RTL Voetbal is een Nederlands voetbalprogramma op RTL 4, RTL 7 en RTL 8. Hierin worden zaken als de Jupiler League, KNVB Beker, Europa League en vele andere voetbalwedstrijden uitgezonden en geanalyseerd. De presentatie ligt in handen van Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen.
December 2009 
23-12-2009

Najaar 2009 aflevering 5

 RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen - Najaar 2009 aflevering 5 RTL Voetbal is een Nederlands voetbalprogramma op RTL 4, RTL 7 en RTL 8. Hierin worden zaken als de Jupiler League, KNVB Beker, Europa League en vele andere voetbalwedstrijden uitgezonden en geanalyseerd. De presentatie ligt in handen van Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen.
Oktober 2009 
29-10-2009

Najaar 2009 aflevering 3

 RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen - Najaar 2009 aflevering 3 RTL Voetbal is een Nederlands voetbalprogramma op RTL 4, RTL 7 en RTL 8. Hierin worden zaken als de Jupiler League, KNVB Beker, Europa League en vele andere voetbalwedstrijden uitgezonden en geanalyseerd. De presentatie ligt in handen van Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen.
28-10-2009

Najaar 2009 aflevering 2

 RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen - Najaar 2009 aflevering 2 RTL Voetbal is een Nederlands voetbalprogramma op RTL 4, RTL 7 en RTL 8. Hierin worden zaken als de Jupiler League, KNVB Beker, Europa League en vele andere voetbalwedstrijden uitgezonden en geanalyseerd. De presentatie ligt in handen van Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen.
27-10-2009

Najaar 2009 aflevering 1

 RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen - Najaar 2009 aflevering 1 RTL Voetbal is een Nederlands voetbalprogramma op RTL 4, RTL 7 en RTL 8. Hierin worden zaken als de Jupiler League, KNVB Beker, Europa League en vele andere voetbalwedstrijden uitgezonden en geanalyseerd. De presentatie ligt in handen van Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen.

RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen bij RTL 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen. Heb je een uitzending van RTL Voetbal: Knvb Beker Samenvattingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.