TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Flikken Maastricht gemist

Laatste uitzending op 12-09-2014 om 20:33 uur

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Flikken Maastricht gemist
Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    70
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Flikken Maastricht? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
12-09-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Het bureau zet vol in op de jacht op Tony Verwoerd. Forensische sporen op het lijk van de gemartelde vrouw leiden naar Luik. Maar waar in die stad is Tony te vinden? Vinden ze hem op tijd?
Augustus 2014 
29-08-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Het team probeert via een gerichte verkeerscontrole een bekende bende drugsrunners op te rollen. Eva probeert via Rebecca, de vriendin van Luca, te ontdekken wat er met het gestolen geld gebeurd is.
15-08-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Bij de ingang van het voormalige NATO-centrum in een grottenstelsel, wordt het lijk van een oude man gevonden. Het lijkt om een eenvoudige roofmoord te gaan.
08-08-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Tijdens de druivenpluk bij een Maastrichtse wijnhoeve wordt een van de pluksters vermoord gevonden. Eva en Wolfs onderzoeken haar dood Het meisje lag niet bij iedereen in de plukploeg goed.
01-08-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Tijdens de receptie van een huwelijk -een boottocht op de Maas- wordt de vader van de bruid vermoord. Al gauw wordt duidelijk dat de wederzijdse families het slecht met elkaar kunnen vinden.
Juni 2014 
06-06-2014

Verzorgd (vr 6 jun 2014, 20:33)

 Flikken Maastricht - Verzorgd (vr 6 jun 2014, 20:33) Op een zorgboerderij wordt de nachtmerrie van de eigenaren werkelijkheid. In de stal wordt het lijk van Melcher, een jongen met Downsyndroom gevonden. Eva en Wolfs moeten zien te achterhalen wat er is gebeurd en dat is niet eenvoudig met de ongewone getuigen die ze tot hun beschikking hebben. Marion vertrouwt een verhuizing uit haar wijk niet. Ze gaat er met Esmee achteraan. Eva doet onderzoek naar het verdwenen geld uit de plofkoffer; ze moet en zal bewijzen dat Wolfs daar niets mee te maken heeft.
Mei 2014 
16-05-2014

De aanslag (vr 16 mei 2014, 20:30)

 Flikken Maastricht - De aanslag (vr 16 mei 2014, 20:30) Wolfs heeft op het bureau verslag uitgebracht van zijn ontvoering. Het blijkt dat de Italiaanse medeplichtige een bekende maffiamoordenaar was.
09-05-2014

Ciao (vr 9 mei 2014, 20:30)

 Flikken Maastricht - Ciao (vr 9 mei 2014, 20:30) Wolfs jaagt achter ex-commando Gabriel aan. Na een wilde achtervolging door huizen en over daken loopt het uiteindelijk verkeerd voor hem af. Esmee en Romeo onderzoeken een aangifte van huiselijk geweld.
02-05-2014

Stenen (vr 2 mei 2014, 20:30)

 Flikken Maastricht - Stenen (vr 2 mei 2014, 20:30) Bij de ingang van het voormalige NATO-centrum in een grottenstelsel wordt het lijk van een oude man gevonden. Het lijkt om een eenvoudige roofmoord te gaan.
April 2014 
25-04-2014

Belaagd (vr 25 apr 2014, 20:30)

 Flikken Maastricht - Belaagd (vr 25 apr 2014, 20:30) Er verdwijnt een jongetje op weg naar school. Als blijkt dat er een beruchte Belgische pedoseksueel zich aan zijn toezicht onttrokken heeft, gaan alle alarmbellen af.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Flikken Maastricht gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.