TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Flikken Maastricht gemist

Laatste uitzending op 14-11-2014 om 20:33 uur

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Flikken Maastricht gemist
Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    76
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Flikken Maastricht? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
14-11-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Eva is woest op Wolfs en Mechels en meldt zich ziek. Maar de zaak komt naar haar toe als David Boesmeer onraad ruikt. Hij is gewaarschuwd en alle maffialeden zijn verdwenen van de radar.Meer Eva is woest op Wolfs en Mechels en meldt zich ziek. Maar de zaak komt naar haar toe als David Boesmeer onraad ruikt. Hij is gewaarschuwd en alle maffialeden zijn verdwenen van de radar. Alleen Eva heeft nog een aanwijzing waar de maffioso zich bevinden. Maar of ze die wil delen met het team waar ze zo kwaad op is? Gastrollen: Javier Guzman, Semmy Schilt, Tibor Lukács, Lien van de Kelder.Minder
Oktober 2014 
31-10-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Als Wolfs en Eva horen dat er een man verdwenen is uit een dorpje in de buurt van Maastricht, koppelen ze dat al snel aan een cold case onderzoek.Meer Als Wolfs en Eva horen dat er een man verdwenen is uit een dorpje in de buurt van Maastricht, koppelen ze dat al snel aan een cold case onderzoek. Jaren geleden werd in dat dorp een kind verkracht en vermoord. Die zaak proberen ze nu op te lossen met een DNA test onder alle mannelijke bewoners. Wat heeft de verdwijning van de man met die zaak te maken? Marion en Romeo krijgen te maken met een escalerende burenruzie. Sophia Arletti, een Italiaanse rechercheur verschijnt op het bureau. Ze wil dat Wolfs haar assisteert bij een onderzoek. Gastrollen: Lien van de Kelder, Mike Weerts, Johnny Kraaikamp, Chris Tates, Wilke Durand, Martijn Nieuwerf.Minder
17-10-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Er gaat een AMBER Alert uit en al snel meldt een getuige een incident bij een bezinepomp. Die vertelt dat een meisje om zijn telefoon had gevraagd om even te bellen.Meer Er gaat een AMBER Alert uit en al snel meldt een getuige een incident bij een bezinepomp. Die vertelt dat een meisje om zijn telefoon had gevraagd om even te bellen. Ze blijkt met de kindertelefoon te hebben gebeld met de waarschuwing dat er een meisje ontvoerd zou worden. Het AMBER Alert wordt ingetrokken als blijkt dat het meisje van huis is weggelopen. Maar het telefoontje naar de kindertelefoon laat Wolfs en Eva niet los. Zeker niet als er weer naar de kindertelefoon gebeld wordt en er een jong meisje verdwijnt. Joe en Marion krijgen te maken met een geestelijk verwarde jonge vrouw. Ze bieden hulp, maar waar helpen ze haar eigenlijk mee? Gastrollen: Joel de Tombe, Tom Jansen, Richelle Plantinga, Cecile Heuer, Tibor Lukács, Martijn Nieuwerf.Minder
03-10-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Wolfs en Eva worden bij het bruut opengesneden lichaam van een jonge man geroepen. Marion probeert stagiair Joe te begeleiden, maar dat blijkt niet zo makkelijk.Meer Wolfs en Eva worden bij het bruut opengesneden lichaam van een jonge man geroepen. Al snel blijkt dat hij enige tijd geleden, terwijl hij veel te hard reed, een verkeersongeval heeft veroorzaakt waarbij een moeder en kind omkwamen. Als een getuige de echtgenoot in de buurt van het plaats delict gezien heeft, lijkt het om een moord uit wraak te gaan. Marion probeert stagiair Joe te begeleiden, maar dat blijkt niet zo makkelijk. Gastrollen: Joel de Tombe, Carolien van den Berg, Tibor Lukács en Martijn Nieuwerf.Minder
September 2014 
26-09-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Een bekend gezicht duikt op het politiebureau op. Zanger Jan Smit is in de stad vanwege een optreden op het Muziekfeest op het Vrijthof.
19-09-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Een chauffeur komt aangifte doen van zijn gestolen vrachtwagen die is teruggevonden met een dood Roemeens hoertje ernaast. Wolfs en Eva zoeken uit waarom de lege vrachtwagen doelwit van roof werd.
12-09-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Het bureau zet vol in op de jacht op Tony Verwoerd. Forensische sporen op het lijk van de gemartelde vrouw leiden naar Luik. Maar waar in die stad is Tony te vinden? Vinden ze hem op tijd?
Augustus 2014 
29-08-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Het team probeert via een gerichte verkeerscontrole een bekende bende drugsrunners op te rollen. Eva probeert via Rebecca, de vriendin van Luca, te ontdekken wat er met het gestolen geld gebeurd is.
15-08-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Bij de ingang van het voormalige NATO-centrum in een grottenstelsel, wordt het lijk van een oude man gevonden. Het lijkt om een eenvoudige roofmoord te gaan.
08-08-2014

Flikken Maastricht

 Flikken Maastricht - Flikken Maastricht Tijdens de druivenpluk bij een Maastrichtse wijnhoeve wordt een van de pluksters vermoord gevonden. Eva en Wolfs onderzoeken haar dood Het meisje lag niet bij iedereen in de plukploeg goed.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Flikken Maastricht gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.