TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Home and Away gemist

Laatste uitzending op 10-05-2010 om 14:30 uur

Home and Away is een Australische soap over het leven van de bewoners van een fictief stadje: Summer Bay. De serie wordt gemaakt in Sydney en soms worden er scènes opgenomen op Palm Beach. Het wordt gemaakt in opdracht van de Australische televisiezender Seven Network. De pilotaflevering van de serie werd gemaakt in 1987 en voor het eerst uitgezonden op 17 januari 1988, de dag erna werd de eerste aflevering uitgezonden. De serie was vooral gebaseerd op de personage van Pippa en Tom Fletcher. Zij runden een caravanpark in Summer Bay en waren ook een familie die adoptiekinderen opving. Nadien focuste de serie zich vooral op Sally Fletcher en Alf Stewart.

Home and Away gemist
Uitzending gemist van Home and Away? Hier kun je alle uitzendingen van Home and Away kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    109
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Home and Away? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Mei 2010 
10-05-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4100

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4100 Terwijl er een heftige en zware storm op komst is, nemen Scott en Hayley afscheid van Summer Bay. Leah heeft een geheim dat haar huwelijk kapot kan maken. En Beth is van slag nu Graham en Amanda man en vrouw zijn! (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
07-05-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4099

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4099 Amanda neemt drastische maatregelen om het geheim van Project 56 te beschermen. Kim wordt gedwongen met verlies om te gaan als hij afscheid neemt van baby Noah. Als gevolg van het valse plan van Josh en Amanda doet Graham een schokkende mededeling. (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
06-05-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4098

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4098 De race tegen de klok om Ryans leven te redden is begonnen. Morag en Amanda gaan de strijd met elkaar aan als Morag informatie in handen krijgt waardoor Amanda achter de tralies kan belanden. (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
05-05-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4097

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4097 Dan gokt en zet daarmee het leven van zijn zoon op het spel. Ondanks alle waarschuwingen uit haar omgeving komt Tasha steeds meer onder de invloed van The Believers. Zal Tasha voor Jonah of Robbie kiezen? (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
04-05-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4096

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4096 Flynns emotionele afscheid van zijn familie wordt voor eeuwig vastgelegd. Robbie komt achter Jonahs sinistere plan als hij de waarheid over The Believers ontdekt, maar zal hij nog op tijd zijn om Tasha te redden? (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
03-05-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4095

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4095 Tasha haalt Robbie over zich bij The Believers aan te sluiten, maar ze is zich niet bewust van het gevaar dat dreigt. Amanda probeert nog steeds binnen te dringen in Graham's leven en zijn bankrekening! Matilda en Lucas spannen samen om Beth en Tony te herenigen. (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
April 2010 
30-04-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4094

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4094 Sally heeft moeite met het aanvaarden van Flynn's hartbrekende beslissing. Martha is bezorgd om Tasha's veiligheid nu zij zo vaak met de The Believers omgaat. (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
29-04-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4093

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4093 Het huwelijk van Leah en Dan staat op het spel nu Leah weet over Dans gokproblemen. Flynn en Sally spreken hun huwelijksbelofte nog een keer uit naar elkaar. (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
28-04-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4092

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4092 Kim haalt boos uit als zijn drugsgebruik wordt ontdekt. Leah krijgt de waarheid te horen over Dan’s gokproblemen. (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
27-04-2010

Seizoen 18 - Aflevering 4091

 Home and Away - Seizoen 18 - Aflevering 4091 Kim zit in een neergaande spiraal en daarom zijn zijn vrienden en familie erg bezorgd. De gokschulden van Dan brengen Ryan in groot gevaar. (het is helaas niet mogelijk om vanuit het buitenland de afleveringen van 'Home and Away' te bekijken)
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Home and Away gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home and Away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home and Away bij NET 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home and Away. Heb je een uitzending van Home and Away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.