TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

TROS TV Show gemist

Laatste uitzending op 26-10-2014 om 21:23 uur

De TROS TV SHOW is hét vrijdagavond programma van de TROS waarin presentator Ivo Niehe nationale en internationalegasten ontvangt in de studio of bezoekt bij hen thuis en op hun werk.

TROS TV Show gemist
Uitzending gemist van TROS TV Show? Hier kun je alle uitzendingen van TROS TV Show kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    36
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van TROS TV Show? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
26-10-2014

TROS TV Show

 TROS TV Show - TROS TV Show Ivo Niehe in gesprek met Kees Momma. Afgelopen zomer was de documentaire over zijn leven het gesprek van de dag: over zijn gedrag behorend bij zijn autistische beperking.Meer Ivo Niehe in gesprek met Kees Momma. Afgelopen zomer was de documentaire over zijn leven het gesprek van de dag: de woede-uitbarstingen die horen bij zijn autistische beperking, de paniek bij de gedachten over zijn toekomst ('Wat moet ik als mijn ouders er niet meer zijn?'). Daarnaast werden ook zijn geniale kanten belicht: de beheersing van de Japanse taal, zijn perfecte tekeningen, zijn elektrische trein die op de minuut exact aankomt en vertrekt, zijn maquettes en taalbeheersing. Aan het woord komt onder meer Monique Nolte, maakster van de documentaire 'Het beste voor Kees'. Zij vertelt over de momenten waarop Kees haar de deur wilde wijzen ('Ik maakte zijn speelgoedvliegtuigje kapot, trok de deur te hard dicht en droeg een te korte rok, wat hem enorm afleidde') en over de uitspraak van Kees en zijn moeder dat in de toekomst euthanasie misschien de enige uitweg voor hem is ('Volgens mij was die uitspraak een uiting van paniek'). Kees' broer Jasper vertelt over hoe gelukkig Kees in Japan was, waar alles geordend is. Een ander belangrijk onderwerp dat in de documentaire voorbij komt, is de vergeefse zoektocht naar geschikte woonruimte voor Kees: geen huis is goed genoeg. Ivo heeft een interessant gesprek met Kees bij hem thuis dat tevens een verrassende ontknoping krijgt.Minder
September 2014 
28-09-2014

TROS TV Show

 TROS TV Show - TROS TV Show Ivo Niehe gaat op bezoek bij prins Albert van Monaco. Verder een vooruitblik op een aantal van de gasten uit de komende serie TV Shows.
Augustus 2014 
17-08-2014

TROS TV Show

 TROS TV Show - TROS TV Show Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Ook het 33e seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.
17-08-2014

TROS TV Show

 TROS TV Show - TROS TV Show In de TROS TV Show ontvangt Ivo Niehe de vijf heren van de Backstreet Boys in zijn studio. Een bijzonder en openhartig gesprek met de inmiddels volwassen mannen van the Backstreet Boys.Ook is Ivo thuis bij modekoning Valentino (van de jurk van Maxima) in Londen.
10-08-2014

TROS TV Show

 TROS TV Show - TROS TV Show Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.
03-08-2014

TROS TV Show

 TROS TV Show - TROS TV Show Ivo Niehe portretteerd inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Deze aflevering: modeontwerper Jan Taminiau en Benedikt Taschen.
Juli 2014 
27-07-2014

TROS TV Show

 TROS TV Show - TROS TV Show Ivo Niehe bezoekt Charles Aznavour. Behalve het gesprek dat Ivo met hem had in zijn huis bij het meer van Genève, zijn er fragmenten te zien uit de drie eerdere interviews van 25,15 en 10 jaar geleden. Opvallend is daarbij dat de zoon van Armeense immigranten in de loop der tijd heel anders over bepaalde onderwerpen is gaan denken.
April 2014 
06-04-2014

zo 6 apr 2014, 21:20

 TROS TV Show - zo 6 apr 2014, 21:20 Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.
Maart 2014 
23-03-2014

zo 23 mrt 2014, 21:20

 TROS TV Show - zo 23 mrt 2014, 21:20 Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.
Oktober 2013 
27-10-2013

zo 27 okt 2013, 21:20

 TROS TV Show - zo 27 okt 2013, 21:20 Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste Vorige Volgende Laatste 

TROS TV Show gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TROS TV Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TROS TV Show bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TROS TV Show. Heb je een uitzending van TROS TV Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.