TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Opium gemist

Laatste uitzending op 25-10-2014 om 22:35 uur

Cornald Maas ontvangt gasten uit de wereld van kunst en cultuur. Verrassende gesprekken over drijfveren, verlangens eninspiratie. Ook wordt er aandacht besteed aan de actuele cultuuragenda. Presentatie: Cornald Maas.

Opium gemist
Uitzending gemist van Opium? Hier kun je alle uitzendingen van Opium kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    72
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Opium? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
25-10-2014

Opium

 Opium - Opium Cornald Maas ontvangt schrijver en dichter Levi Weemoedt, staatssecretaris van Onderwijs én muziekfanaat Sander Dekker en acteur Marcel Hensema. En er is een muzikaal optreden van Ellen ten Damme.Meer Cornald Maas ontvangt Levi Weemoedt. Na 15 jaar is er nieuw werk van deze schrijver en dichter. De bundel van Weemoedt heet niet zonder ironie 'Met enige vertraging', het bevat tragikomische gedichten met thema's als vrouwen en Drenthe (Weemoedt woont in Assen). Daarnaast praat Maas met staatssecretaris van Onderwijs én muziekfanaat Sander Dekker over popsongs die z'n leven mede hebben bepaald. En acteur Marcel Hensema, op dit moment te zien in de dramaserie Hollands Hoop, geeft commentaar op het culturele nieuws van de afgelopen week en er is een muzikaal optreden van Ellen ten Damme.Minder
18-10-2014

Opium

 Opium - Opium Gasten: Mart Visser, Frederique Spigt, Roeland Fernhout en Chi Coltrane.Meer Cornald Maas ontvangt mode-ontwerper Mart Visser in Opium TV vanuit het Amsterdamse VondelCS. Hij is te gast omdat er in Museum Jan van der Togt in Amstelveen een expositie te zien is met door hem geschilderde portretten, gecombineerd met topstukken uit zijn couture-archief. Zangeres Frédérique Spigt komt praten over haar Medicine Show, 'een magische mix van folk, country en blues gelardeerd met theatrale elementen'. Acteur Roeland Fernhout geeft in Opium TV commentaar op het culturele nieuws. Fernhout schreef mee aan het script voor de kindermusical Waanzinnig Gedroomd die zondag in première gaat. Daarnaast is er een optreden van de Amerikaanse zangeres Chi Coltrane. Met Go Like Elijah had ze in 1973 een nummer 1 hit in Nederland.Minder
11-10-2014

Opium

 Opium - Opium In deze uitzending zijn te gast: actrice Olga Zuiderhoek, dansfestival Moving Futures, actrices Ria Eimers, Trudy de Jong, Saskia Temmink, Julia Akkermans, regisseur Mette Bouhuijs en fotodetective Hans Aarsman. De muziek wordt verzorgd door Ntjam Rosie en Michael Varekamp.
04-10-2014

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film, literatuur, beeldende kunst en muziek.
September 2014 
27-09-2014

Opium

 Opium - Opium Deze zaterdag zijn te gast: actrice Henriëtte Tol, politica en bestuurder Gerdi Verbeet, schrijvers Anna Enquist en Özcan Akyol en museumdirectrice Emily Ansenk. De live muziek wordt verzorgd door Go Back to the Zoo.
20-09-2014

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film, literatuur, beeldende kunst en muziek.
13-09-2014

Opium

 Opium - Opium O.a. -Exclusief interview met operazanger Marco Bakker. -Acteurs Eric Schneider, Bram van der Vlugt en Thom Hoffman zijn te gast. -Wim Pijbes becommentarieert portrettekeningen van Johannes Thopas.
06-09-2014

Opium

 Opium - Opium In deze uitzending aandacht voor Bram Vermeulen, Marlene Dumas en Richard Wagner. Te gast zijn: Nelleke van der Krogt, Cathelijne Broers, Paul de Munnik, Stef Bos, Katarina Vermeulen, Christiaan Kuyvenhoven en rapper Akwasi.
September 2013 
14-09-2013

za 14 sep 2013, 22:35

 Opium - za 14 sep 2013, 22:35 Culturele live talkshow met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film en literatuur en aandacht voor beeldende kunst en live jazz.
07-09-2013

za 7 sep 2013, 22:35

 Opium - za 7 sep 2013, 22:35 Culturele live talkshow met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film en literatuur en aandacht voor beeldende kunst en live jazz.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Opium gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opium bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opium. Heb je een uitzending van Opium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.