TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Opium gemist

Laatste uitzending op 13-12-2014 om 22:35 uur

Cornald Maas ontvangt gasten uit de wereld van kunst en cultuur. Verrassende gesprekken over drijfveren, verlangens eninspiratie. Ook wordt er aandacht besteed aan de actuele cultuuragenda. Presentatie: Cornald Maas.

Opium gemist
Uitzending gemist van Opium? Hier kun je alle uitzendingen van Opium kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    79
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Opium? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
December 2014 
13-12-2014

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Tim Oliehoek, Geert Lageveen, Jenny Arean en Nelleke Noordervliet. Lone van Roosendaal verzorgt de live muziek en de cast van de theatervoorstelling 'Minoes' verzorgt een exclusief optreden.
06-12-2014

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Paul de Leeuw, Remy van Kesteren, Kristof Rutsaert, Henry Schut, Daria Bukvic, Vanja Rukavina, Majd Mardo en Saman Amini. Benno Tempel bezoekt de Oude Kerk in Amsterdam en muziek is er van Alex Klaasen en het Mantangi Kwartet.
November 2014 
29-11-2014

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Jules Deelder, Emile Roemer, Joeri Vos, Teun Luijkx, Rick Paul van Mulligen, Lenny Oosterwijk, Rob Verhorst, Benjamin Herman en Ari Deelder. Cathelijne Broers bezoekt het Frans Hals Museum en muziek is er van het Broken Brass Ensemble.Meer Te gast zijn Jules Deelder, Emile Roemer, Joeri Vos, Teun Luijkx, Rick Paul van Mulligen, Lenny Oosterwijk, Rob Verhorst, Benjamin Herman en Ari Deelder. Cathelijne Broers bezoekt het Frans Hals Museum en muziek is er van het Broken Brass Ensemble. Minder
22-11-2014

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Claudia de Breij, Arie Boomsma, Maartje Wortel, Henk Poort en Karel de Rooij. Wim Pijbes bezoekt het Nederlands Fotomuseum en live muziek is er van Wende Snijders.
15-11-2014

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film, literatuur, beeldende kunst en muziek.Meer Vanavond ontvangt Cornald Maas acteurs Jacqueline Blom en Hajo Bruins over de 'bittere' komedie Welkom in de Familie. Sharon Kovacs over de IDFA- film Wolflady, een muzikale zoektocht door deze jonge, veelbelovende zangeres. Waldemar Torenstra speelt de hoofdrol in de toneelbewerking van Harry Mulisch' bestseller De ontdekking van de hemel. Zijn blik op het culturele nieuws. En een muzikaal optreden van Miss Montreal!Minder
08-11-2014

Opium

 Opium - Opium Precies 20 jaar geleden verscheen z'n debuutroman Blauwe Maandagen. Portret van de even eigenzinnige als succesvolle romancier, essayist en columnist Arnon Grunberg.Meer Precies 20 jaar geleden verscheen z'n debuutroman Blauwe Maandagen. Portret van de even eigenzinnige als succesvolle romancier, essayist en columnist Arnon Grunberg. Met special aandacht voor de jaren die aan z'n doorbraak vooraf gingen.Minder
01-11-2014

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws. Gasten: André van Duin, Joost Prinsen, Tania Kross, Jan Versteegh en Handsome Poets.Meer -Cornald Maas ontvangt André van Duin, 50 jaar komiek. Ze hebben een gesprek over zijn leven en carrière. -Daarnaast is acteur en quizmaster Joost Prinsen te gast die in de voorstelling Uurtje Literatuurtje zijn literaire helden eert. -Operazangeres Tania Kross is ook aanwezig met een muzikale lofrede op 'Een vlucht regenwulpen', de bekende roman van Maarten 't Hart die centraal staat tijdens de campagne 'Nederland Leest'. -Tot slot praat presentator én slimme jongen Jan Versteegh over het culturele nieuws en is er een muzikaal optreden van The Handsome Poets.Minder
Oktober 2014 
25-10-2014

Opium

 Opium - Opium Cornald Maas ontvangt schrijver en dichter Levi Weemoedt, staatssecretaris van Onderwijs én muziekfanaat Sander Dekker en acteur Marcel Hensema. En er is een muzikaal optreden van Ellen ten Damme.Meer Cornald Maas ontvangt Levi Weemoedt. Na 15 jaar is er nieuw werk van deze schrijver en dichter. De bundel van Weemoedt heet niet zonder ironie 'Met enige vertraging', het bevat tragikomische gedichten met thema's als vrouwen en Drenthe (Weemoedt woont in Assen). Daarnaast praat Maas met staatssecretaris van Onderwijs én muziekfanaat Sander Dekker over popsongs die z'n leven mede hebben bepaald. En acteur Marcel Hensema, op dit moment te zien in de dramaserie Hollands Hoop, geeft commentaar op het culturele nieuws van de afgelopen week en er is een muzikaal optreden van Ellen ten Damme.Minder
18-10-2014

Opium

 Opium - Opium Gasten: Mart Visser, Frederique Spigt, Roeland Fernhout en Chi Coltrane.Meer Cornald Maas ontvangt mode-ontwerper Mart Visser in Opium TV vanuit het Amsterdamse VondelCS. Hij is te gast omdat er in Museum Jan van der Togt in Amstelveen een expositie te zien is met door hem geschilderde portretten, gecombineerd met topstukken uit zijn couture-archief. Zangeres Frédérique Spigt komt praten over haar Medicine Show, 'een magische mix van folk, country en blues gelardeerd met theatrale elementen'. Acteur Roeland Fernhout geeft in Opium TV commentaar op het culturele nieuws. Fernhout schreef mee aan het script voor de kindermusical Waanzinnig Gedroomd die zondag in première gaat. Daarnaast is er een optreden van de Amerikaanse zangeres Chi Coltrane. Met Go Like Elijah had ze in 1973 een nummer 1 hit in Nederland.Minder
11-10-2014

Opium

 Opium - Opium In deze uitzending zijn te gast: actrice Olga Zuiderhoek, dansfestival Moving Futures, actrices Ria Eimers, Trudy de Jong, Saskia Temmink, Julia Akkermans, regisseur Mette Bouhuijs en fotodetective Hans Aarsman. De muziek wordt verzorgd door Ntjam Rosie en Michael Varekamp.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Opium gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opium bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opium. Heb je een uitzending van Opium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.