TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Opium gemist

Laatste uitzending op 20-09-2014 om 22:38 uur

Cornald Maas ontvangt gasten uit de wereld van kunst en cultuur. Verrassende gesprekken over drijfveren, verlangens eninspiratie. Ook wordt er aandacht besteed aan de actuele cultuuragenda. Presentatie: Cornald Maas.

Opium gemist
Uitzending gemist van Opium? Hier kun je alle uitzendingen van Opium kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    67
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Opium? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
20-09-2014

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film, literatuur, beeldende kunst en muziek.
13-09-2014

Opium

 Opium - Opium O.a. -Exclusief interview met operazanger Marco Bakker. -Acteurs Eric Schneider, Bram van der Vlugt en Thom Hoffman zijn te gast. -Wim Pijbes becommentarieert portrettekeningen van Johannes Thopas.
06-09-2014

Opium

 Opium - Opium In deze uitzending aandacht voor Bram Vermeulen, Marlene Dumas en Richard Wagner. Te gast zijn: Nelleke van der Krogt, Cathelijne Broers, Paul de Munnik, Stef Bos, Katarina Vermeulen, Christiaan Kuyvenhoven en rapper Akwasi.
September 2013 
14-09-2013

za 14 sep 2013, 22:35

 Opium - za 14 sep 2013, 22:35 Culturele live talkshow met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film en literatuur en aandacht voor beeldende kunst en live jazz.
07-09-2013

za 7 sep 2013, 22:35

 Opium - za 7 sep 2013, 22:35 Culturele live talkshow met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film en literatuur en aandacht voor beeldende kunst en live jazz.
Januari 2012 
21-01-2012

Aflevering van zaterdag 21 januari 2012

 Opium - Aflevering van zaterdag 21 januari 2012 Actuele, opiniërende culturele talkshow met bijzondere gasten uit theater, film en literatuur en iedere week aandacht voor beeldende kunst en live jazz.
14-01-2012

Special Liesbeth List

 Opium - Special Liesbeth List Opiniërend cultuurprogramma Liesbeth List begint op haar zeventigste aan een nieuwe theatershow. Cornald Maas spreekt met vrienden en collega's over het leven in én buiten de schijnwerpers van de grande dame van het chanson.
December 2011 
17-12-2011

Aflevering 520

 Opium - Aflevering 520 Culturele talkshow met bijzondere gasten uit theater, film en literatuur en aandacht voor beeldende kunst en live jazz en soul. Met onder meer Brigitte Kaandorp als gast. Zij komt praten over haar nieuwe voorstelling Cabaret voor Beginners. Theatermaker Sanne Vogel en acteur Tygo Gernandt vertellen over het heftige toneelstuk Spuiten en Slikken, dat Vogel regisseerde en waarin Gernandt een van de rollen vertolkt. Jazzliefhebber John Buijsman introduceert drummer Han Bennink. De nestor van de Nederlandse jazz drummers bespeelt nog altijd weergaloos zijn drums en zorgt bij ieder optreden voor experiment en spektakel. Jasper Krabbé bezingt de poëzie van Aziatische kunst en is lyrisch over de expositie Future Pass. Presentatie: Cornald Maas.
10-12-2011

Aflevering 519

 Opium - Aflevering 519 Culturele talkshow met bijzondere gasten uit theater, film en literatuur en aandacht voor beeldende kunst en live jazz en soul. We ontvangen onder meer acteur Daan Schuurmans in de studio en praten met hem over zijn ontwikkeling als acteur. Schuurmans speelt in de voorstelling Gijsbrecht van Amstel, de toneelklassieker van Vondel: 'Een kick om te spelen, maar ook een crime.' En kijken naar repetitiebeelden waarin regisseur Jaap Spijkers hem corrigeert vindt Schuurmans doodeng: 'Het voelt als een open hartoperatie.' Ook is Jeroen van Merwijk te gast. Hij bezingt onder meer zijn liefde voor de kunsten en voor het jarige Opium Radio, dat zaterdag 10 december haar 20 jaar bestaan viert. Behalve Daan Schuurmans en Jeroen van Merwijk is John Buijsman te gast. Hij introduceert Jan van Duikeren, die onder anderen met gitarist Jesse Ruler een optreden zal verzorgen. Van Duikeren is een veelzijdige trompettist die speelde met grootheden als Diana Ross, Sheila E., Lionel Ritchie en Paul Weller, maar ook graag gezien wordt met The New Cool Collective, Mathilde Santing en Candy Dulfer. Jasper Krabbé verdiept zich in de prachtige tentoonstelling over de Franse fotograaf Eugene Atget. Het is de eerste keer dat zijn werk in Nederland te zien is. Zijn foto's zijn uiterst fragiel en mogen zelden reizen. Het Nederlands Fotomuseum is trots op de unieke expositie en Jasper Krabbé onder de indruk van de romantische sfeervolle foto's. Presentatie: Cornald Maas.
03-12-2011

Aflevering 518

 Opium - Aflevering 518 Culturele talkshow met bijzondere gasten uit theater, film en literatuur en aandacht voor beeldende kunst en live jazz en soul. -Cabaretier Erik van Muiswinkel zijn 50e verjaardag lag ten grondslag aan de nieuwe voorstelling 4-8-61. Cornald Maas legt hem uitspraken voor die Van Muiswinkel, tien jaar geleden, op zijn 40e deed. Wat is er van zijn idealen terecht gekomen? '50 is de nieuwe 30, dat is gelul natuurlijk maar het is onmiskenbaar zo dat er wel het een en ander veranderd is.' -Zelden zat Cornald Maas zo opgelaten in het theater als tijdens de voorstelling Hormonologen. Actrice Yvonne van den Hurk maakte dit theaterstuk gebaseerd op haar boek. Van den Hurk: 'Over de zwangerschap of de puberteit, daar weten we alles van, daar krijgen we zelfs les in, terwijl we niks weten over de overgang!' De theaterproductie was zeer succesvol en in het nieuwe seizoen gaat Tussen Kunst & Kitsch-presentator Nelleke van der Krogt één van de rollen op zich nemen. Van der Krogt: 'Ik dacht, ik ga heel onopvallend vast een keer kijken bij de voorstelling maar na één minuut lachte ik boven iedereen uit, het is echt een te gekke voorstelling.' -John Buijsman vertelt over de muziek van jazzformatie Bruut! die de Radio 6 prijs als meest belovende jazzband won. Buijsman: 'Ze zijn swingend, ongepolijst en ze zien er ook nog goed uit!' -Verder bespreekt beeldend kunstenaar Jasper Krabbé het bijzondere werk van fotografe Charlotte Dumas. Zij maakte zeer opmerkelijke portretten van de reddingshonden die na de aanslagen op het WTC in New York hielpen met het zoeken naar slachtoffers in de puinhopen van 9-11. Presentatie: Cornald Maas.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Opium gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opium bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opium. Heb je een uitzending van Opium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.