TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Opium gemist

Laatste uitzending op 27-02-2015 om 16:12 uur

Cornald Maas ontvangt gasten uit de wereld van kunst en cultuur. Verrassende gesprekken over drijfveren, verlangens eninspiratie. Ook wordt er aandacht besteed aan de actuele cultuuragenda. Presentatie: Cornald Maas.

Opium gemist
Uitzending gemist van Opium? Hier kun je alle uitzendingen van Opium kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    86
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Opium? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Februari 2015 
27-02-2015

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film, literatuur, beeldende kunst en muziek.
26-02-2015

Opium

 Opium - Opium Culturele livetalkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten. -Te gast: Dotan, Bram van der Vlugt en Jan Versteegh.Meer Cornald Maas tipt zoals gebruikelijk nieuwe films, voorstellingen, concerten en boeken. BNN-presentator Jan Versteegh reageert bij Maas op het culturele aanbod. Daarnaast praat acteur Bram van der Vlugt over de muzikale voorstelling waarmee hij samen met z'n kinderen langs de theaters toert, die verhaalt over het bombardement op z'n woonwijk Bezuidenhout in Den Haag tijdens de Tweede Wereldoorlog. Aan de vooravond van twee concerten in theater Carré, laat zanger Dotan z'n licht schijnen over z'n doorbraak, de muziekwereld en het grote succes. Tot slot is er een reportage over de eerste tentoonstelling in Nederland van de Britse videokunstenaar Ed Atkins in het Stedelijk Museum Amsterdam.Minder
12-02-2015

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow. Gasten: Renate Dorrestein, Beppie Melissen, Astrid van Eck en Peer Wittenbold.Meer Gasten: Renate Dorrestein, Beppie Melissen, Astrid van Eck en Peer Wittenbold. Cornald Maas spreekt met schrijfster Renate Dorrestein. Na een 'writersblock' van drie jaar vond ze inspiratie voor haar nieuwe roman 'Weerwater' in Almere. Verder is er aandacht voor een expositie met het werk van schrijver en beeldend kunstenaar Lucebert. In Museum Kranenburgh in Bergen (NH) is onder andere z'n atelier nagebouwd. Daarnaast praten scenarioschrijver Peer Wittenbols en de actrices Beppie Melissen en Astrid van Eck met Cornald Maas over 'Liefdeslied', een voorstelling over 'de kwetsbaarheid van levens en liefdes'.Minder
05-02-2015

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Joop van den Ende, Simone Kleinsma, Remy van Heugten en Vincent van der Valk. Museumdirecteur Ann Demeester bezoekt het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam.
Januari 2015 
29-01-2015

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow met commentaar op het culturele nieuws en gasten uit de wereld van theater, film, literatuur, beeldende kunst en muziek. Te gast Carine Crutzen, Joke Bruijs, Charley Luske e.a.Meer Aandacht voor de poëzieweek die vandaag begint en de musical 'Onder de groene hemel' met hits van Boudewijn de Groot die vandaag in première gaat. Verder: actrice Carine Crutzen praat met Cornald Maas over haar rol in de toneelvoorstelling 'Een sneeuw' en Axel Rüger, directeur van het Van Gogh Museum, bezocht voor Opium werk van de Zweedse portretschilder Alexander Roslin. Daarnaast zingen Joke Bruijs, Charly Luske en Erica Yong een medley uit de muzikale voorstelling 'Later is nu' die binnenkort in première gaat.Minder
15-01-2015

Opium

 Opium - Opium Culturele live talkshow, vanuit VondelCS, met commentaar op het actuele culturele nieuws en bijzondere gasten uit de wereld van theater, film, literatuur, beeldende kunst en muziek.
December 2014 
20-12-2014

Opium

 Opium - Opium Cornald Maas ontvangt gasten uit de wereld van kunst en cultuur. Verrassende gesprekken over drijfveren, verlangens eninspiratie. Ook wordt er aandacht besteed aan de actuele cultuuragenda. Presentatie: Cornald Maas.
13-12-2014

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Tim Oliehoek, Geert Lageveen, Jenny Arean en Nelleke Noordervliet. Lone van Roosendaal verzorgt de live muziek en de cast van de theatervoorstelling 'Minoes' verzorgt een exclusief optreden.
06-12-2014

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Paul de Leeuw, Remy van Kesteren, Kristof Rutsaert, Henry Schut, Daria Bukvic, Vanja Rukavina, Majd Mardo en Saman Amini. Benno Tempel bezoekt de Oude Kerk in Amsterdam en muziek is er van Alex Klaasen en het Mantangi Kwartet.
November 2014 
29-11-2014

Opium

 Opium - Opium Te gast zijn Jules Deelder, Emile Roemer, Joeri Vos, Teun Luijkx, Rick Paul van Mulligen, Lenny Oosterwijk, Rob Verhorst, Benjamin Herman en Ari Deelder. Cathelijne Broers bezoekt het Frans Hals Museum en muziek is er van het Broken Brass Ensemble.Meer Te gast zijn Jules Deelder, Emile Roemer, Joeri Vos, Teun Luijkx, Rick Paul van Mulligen, Lenny Oosterwijk, Rob Verhorst, Benjamin Herman en Ari Deelder. Cathelijne Broers bezoekt het Frans Hals Museum en muziek is er van het Broken Brass Ensemble. Minder
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Opium gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opium bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opium. Heb je een uitzending van Opium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.