TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Life & Cooking gemist

Laatste uitzending op 29-08-2009 om 08:59 uur

Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.

Life & Cooking gemist
Uitzending gemist van Life & Cooking? Hier kun je alle uitzendingen van Life & Cooking kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    10
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Life & Cooking? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Augustus 2009 
29-08-2009

Zomer 2009 aflevering 12

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 12 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
22-08-2009

Zomer 2009 aflevering 11

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 11 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
15-08-2009

Zomer 2009 aflevering 10

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 10 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
08-08-2009

Zomer 2009 aflevering 9

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 9 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
Juli 2009 
26-07-2009

Zomer 2009 aflevering 8

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 8 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
19-07-2009

Zomer 2009 aflevering 7

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 7 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
12-07-2009

Zomer 2009 aflevering 6

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 6 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
05-07-2009

Zomer 2009 aflevering 5

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 5 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
Juni 2009 
28-06-2009

Zomer 2009 aflevering 4

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 4 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.
21-06-2009

Zomer 2009 aflevering 3

 Life & Cooking - Zomer 2009 aflevering 3 Life & Cooking was een Nederlands televisieprogramma dat op zondagmiddag werd uitgezonden door RTL 4, gepresenteerd door het duo Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd geïntroduceerd in september 2000, kort nadat zij gestopt waren met Telekids. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag. Het is een aaneenschakeling van items over gadgets, lifestyle, artiesten, bekende Nederlanders. Rode draad is de maaltijd die tijdens de uitzending wordt bereid. Aanvankelijk werd dit gedaan door Rudolph van Veen. In 2005 werd hij vervangen door Vincent van Essen, Vincent stopte in 2007 bij Life & Cooking. Hij werd vervangen voor Robert Verweij.

Life & Cooking gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life & Cooking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life & Cooking bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life & Cooking. Heb je een uitzending van Life & Cooking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.