TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

We gaan nog niet naar huis gemist

Laatste uitzending op 22-07-2013 om 19:25 uur

Nederlandse (NL) comedyserie. De Amsterdamse Sam begint aan een nieuwe fase in zijn leven door naar Texel te verhuizen.Zijn puberende kinderen zijn daar vanzelfsprekend faliekant tegen. Afl.1.

We gaan nog niet naar huis gemist
Uitzending gemist van We gaan nog niet naar huis? Hier kun je alle uitzendingen van We gaan nog niet naar huis kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    13
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van We gaan nog niet naar huis? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juli 2013 
22-07-2013

Het derde wiel (ma 22 jul 2013, 19:25)

 We gaan nog niet naar huis - Het derde wiel  (ma 22 jul 2013, 19:25) Comedyserie De aantrekkelijke zus van Laura komt op visite en die blijkt wel erg ge├»nteresseerd te zijn in Sam. Marjolein schakelt de hulp in van Wubbe in een poging haar vriendje Tim jaloers te maken.
Juni 2010 
06-06-2010

De storm

 We gaan nog niet naar huis - De storm Nederlandse (NL) Comedyserie. De Amsterdamse Sam begint aan een nieuwe fase in zijn leven door naar Texel te verhuizen. Zijn puberende kinderen zijn daar vanzelfsprekend faliekant tegen. Afl.: De storm. Marjolein verlaat haar ouderlijk huis en gaat samenwonen met haar vriend in Amsterdam. Sam heeft het er maar wat moeilijk mee, maar een flinke storm brengt hem genoeg afleiding.
Mei 2010 
30-05-2010

Hier stempelen

 We gaan nog niet naar huis - Hier stempelen Nederlandse (NL) Comedyserie. De Amsterdamse Sam begint aan een nieuwe fase in zijn leven door naar Texel te verhuizen. Zijn puberende kinderen zijn daar vanzelfsprekend faliekant tegen. Afl.: Hier stempelen. Wanneer Marjolein en Thomas vertellen dat ze willen gaan samenwonen, zet Sam alles op alles om ze dit plan uit hun hoofd te praten.
23-05-2010

Allemaal illegaal

 We gaan nog niet naar huis - Allemaal illegaal Nederlandse (NL) Comedyserie. De Amsterdamse Sam begint aan een nieuwe fase in zijn leven door naar Texel te verhuizen. Zijn puberende kinderen zijn daar vanzelfsprekend faliekant tegen. Afl.: Allemaal illegaal. Zowel Sam als Flip starten hun eigen handeltje in nogal dubieuze producten om wat extra geld te verdienen, maar of dat nou zo slim is, valt te bezien.
20-05-2010

De kikkers

 We gaan nog niet naar huis - De kikkers Nederlandse (NL) Comedyserie. De Amsterdamse Sam begint aan een nieuwe fase in zijn leven door naar Texel te verhuizen. Zijn puberende kinderen zijn daar vanzelfsprekend faliekant tegen. Afl.: De kikkers. Sams zwager komt op visite en blijkt een oogje op Laura te hebben. Sam krijgt het niet over zijn hart om zijn relatie met Laura aan hem op te biechten.
16-05-2010

Meer dan genoeg

 We gaan nog niet naar huis - Meer dan genoeg Nederlandse (NL) Comedyserie. De Amsterdamse Sam begint aan een nieuwe fase in zijn leven door naar Texel te verhuizen. Zijn puberende kinderen zijn daar vanzelfsprekend faliekant tegen. Afl.: Meer dan genoeg. Een populaire schrijfster van vrouwenromans komt naar de Bed & Breakfast om inspiratie op te doen en geeft direct wat liefdesadviezen aan Sam.
09-05-2010

Eindelijk samen

 We gaan nog niet naar huis - Eindelijk samen Nederlandse (NL) Comedyserie. De Amsterdamse Sam begint aan een nieuwe fase in zijn leven door naar Texel te verhuizen. Zijn puberende kinderen zijn daar vanzelfsprekend faliekant tegen. Afl.: Eindelijk samen. Als Sam en Laura er even tussenuit gaan, hebben Flip en Marjolein het rijk alleen. Maar dan krijgen ze bezoek waar ze niet op gerekend hadden.
April 2010 
25-04-2010

Geweldige genen

 We gaan nog niet naar huis - Geweldige genen Nederlandse (NL) Comedyserie. Afl.: Geweldige genen. Sam ruikt onheil als Laura ineens met babykleertjes aan komt zetten, veel gaat eten en niet meer drinkt. Ze zou toch niet...??
11-04-2010

Pokeren en hartenjagen

 We gaan nog niet naar huis - Pokeren en hartenjagen Nederlandse (NL) Comedyserie. Afl.: Pokeren en hartenjagen. Laura gaat naar een schoolre├╝nie. Wanneer Sam hoort dat haar jeugdliefde aanwezig zal zijn kan hij zijn jaloezie niet onderdrukken.
04-04-2010

Bij de konijnen af

 We gaan nog niet naar huis - Bij de konijnen af Nederlandse (NL) Comedyserie. Afl.: Bij de konijnen af. Marjolein is hard aan het studeren voor haar eindexamen en een onaangekondigd bezoekje van haar vriendje Felix is wel het laatste waar Sam op zit te wachten.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

We gaan nog niet naar huis gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We gaan nog niet naar huis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We gaan nog niet naar huis bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We gaan nog niet naar huis. Heb je een uitzending van We gaan nog niet naar huis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.