TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Echt Waar?! gemist

Laatste uitzending op 23-05-2015 om 21:39 uur

In Echt Waar?! staan ex-Lama's Tijl Beckand en Ruben van der Meer recht tegen over elkaar. Zij laten het publiek in de studio kiezen uit hun verhalen: wat is onzin en wat is Echt Waar?!, hoe bizar en ongelofelijk het ook klinkt. Onder leiding van Jack Spijkerman krijgen Tijl en Ruben in verschillende rondes steeds boeiende vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties voorgelegd. Waarom wordt iemand altijd gestoken door een mug en een ander nooit? Waar komt het gezegde 'van twee walletjes eten' vandaan? En klopt het dat er een Franse wet is die bepaalt dat het boeren verboden is hun varken Napoleon te noemen?

Echt Waar?! gemist
Uitzending gemist van Echt Waar?!? Hier kun je alle uitzendingen van Echt Waar?! kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    46
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Echt Waar?!? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Mei 2015 
23-05-2015

Afl. 6

 Echt Waar?! - Afl. 6 Gasten: Patrick Martens en Sofie van den Enk.
16-05-2015

Afl. 5

 Echt Waar?! - Afl. 5 Gasten: Ruud Feltkamp en Nicolette van Dam.
09-05-2015

Afl. 4

 Echt Waar?! - Afl. 4 Gasten: Toprak Yalçiner en Dennis Weening.
02-05-2015

Afl. 3

 Echt Waar?! - Afl. 3 Gasten: Tim Douwsma en Fatima Moreira de Melo.
April 2015 
25-04-2015

Afl. 2

 Echt Waar?! - Afl. 2 Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn 'Echt Waar?!'.
18-04-2015

Afl. 1

 Echt Waar?! - Afl. 1 Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn 'Echt Waar?!'.
Juni 2014 
07-06-2014

Afl. 8

 Echt Waar?! - Afl. 8 Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´.
Mei 2014 
31-05-2014

Afl. 8

 Echt Waar?! - Afl. 8 Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´.
24-05-2014

Afl. 7

 Echt Waar?! - Afl. 7 Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´.
Juni 2012 
16-06-2012

Aflevering 2

 Echt Waar?! - Aflevering 2 In Echt Waar?! staan ex-Lama's Tijl Beckand en Ruben van der Meer recht tegen over elkaar. Zij laten het publiek in de studio kiezen uit hun verhalen: wat is onzin en wat is Echt Waar?!, hoe bizar en ongelofelijk het ook klinkt. Onder leiding van Jack Spijkerman krijgen Tijl en Ruben in verschillende rondes steeds boeiende vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties voorgelegd. Waarom wordt iemand altijd gestoken door een mug en een ander nooit? Waar komt het gezegde 'van twee walletjes eten' vandaan? En klopt het dat er een Franse wet is die bepaalt dat het boeren verboden is hun varken Napoleon te noemen?
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Echt Waar?! gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt Waar?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt Waar?! bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt Waar?!. Heb je een uitzending van Echt Waar?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.