TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 20-12-2014 om 09:56 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1011
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
December 2014 
20-12-2014

Afl. 16

 Koffietijd - Afl. 16 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
19-12-2014

Afl. 85

 Koffietijd - Afl. 85 Veel bekende Nederlanders willen voor hun visagie alleen met hem werken. Hij wordt gezien als één van de beste visagisten van ons land en hij is te gast. Leco van Zadelhoff. Hij vertelt alles over de make-up do's en dont's voor deze kerst. En in de tuin van de villa wordt de jaarlijks terugkerende kerstmarkt gehouden.
18-12-2014

Afl. 84

 Koffietijd - Afl. 84 'Joris Showroom', 'Joris Wereld' en voor het vijfde jaar op rij 'Joris Kerstboom'. Joris Linssen heeft het er maar druk mee. In de week voor kerst staat hij weer bij de grote kerstboom in Den Bosch om mensen te vragen: 'Wie zet jij in het licht?'. Joris zou Joris niet zijn als hij vervolgens de mooiste verhalen te horen krijgt.
17-12-2014

Afl. 83

 Koffietijd - Afl. 83 Binnenkort is dé finale van één van de populairste spelshows van de Nederlandse televisie: 'Expeditie Robinson'. De drie finalisten van het programma komen langs. Regisseurs zitten normaal altijd verstopt achter de schermen, maar Will Koopman maakt een uitzondering. Ze vertelt over het enorme succes van dé kerstfilm van het jaar 'Gooische Vrouwen 2' en over haar nieuwste project 'Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen'.
16-12-2014

Afl. 82

 Koffietijd - Afl. 82 Lifestyledeskundige Maik de Boer schuift aan. De redactie van één van de populairste weekbladen van Nederland, de Vrouw, is te gast. Wat is de succesformule van het blad?
15-12-2014

Afl. 81

 Koffietijd - Afl. 81 Luuk Ikink, die vijf dagen per week achter de desk bij 'RTL Late Night' staat en de rechterhand van Humberto Tan is, is te gast. Nicolette van Dam schuift ook aan voor de 'Mooi Voor Kerst Week'. Daarnaast wordt er gesproken over de inzet van Nicolette voor de Nationale Postcode Loterij.
13-12-2014

Afl. 15

 Koffietijd - Afl. 15 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
12-12-2014

Afl. 80

 Koffietijd - Afl. 80 Vijf jongeren die kans maken op de titel 'Jongere Van Het Jaar' komen langs. Ook komt de megapopulaire modeblogger Yara Michels langs om te vertellen over het succes van haar blog 'Chapter Friday'.
11-12-2014

Afl. 79

 Koffietijd - Afl. 79 Volgend jaar zit Willeke Alberti zestig jaar in het vak en de voorpret begint alvast. Stylist Yvet komt bovendien langs om de villa alvast in kerstsferen te brengen.
10-12-2014

Afl. 78

 Koffietijd - Afl. 78 Op 1 januari kan iedereen weer genieten van het moderne sprookje 'Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen' bij RTL 4 . Jamai Loman speelt één van de zeven kleine mensen en hij komt praten over deze rol. Jamai komt natuurlijk niet met lege handen, want hij komt een kerstpakket brengen. Angela Groothuizen schuift ook aan om te vertellen over haar inzet voor 'Mama Cash'.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 102. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.