TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 31-10-2014 om 09:56 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    970
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
31-10-2014

Afl. 50

 Koffietijd - Afl. 50 'Het Beste Idee van Nederland' wordt dit jaar gepresenteerd door Jochem van Gelder én Britt Dekker. Die laatste is vandaag te gast samen met jurylid Erlynne Bakker.
30-10-2014

Afl. 49

 Koffietijd - Afl. 49 Frits Sissing begint vanavond aan het tweede seizoen 'Maestro'. Dit jaar heeft hij opnieuw acht BN'ers bereid gevonden om te strijden voor de titel 'Maestro 2014'. Vandaag komt hij langs samen met kandidaat Marlies Dekkers, die de lingerie tijdelijk verruilt voor de stokjes van de dirigent.
29-10-2014

Afl. 48

 Koffietijd - Afl. 48 Al 25 jaar is ze te zien op de Nederlandse televisie en iedere week kijken meer dan een miljoen Nederlanders naar 'Opsporing Verzocht'. We hebben het natuurlijk over Anniko van Zanten! Zanger Stef Bos schuift ook aan en hij zorgt voor een muzikale noot.
28-10-2014

Afl. 47

 Koffietijd - Afl. 47 Jurylid Janny van der Heijden van 'Heel Holland Bakt' komt langs en neemt de winnaar of de winnares mee. Verder is Bas Muijs in de studio om te vertellen over zijn inzet voor KiKa.
27-10-2014

Afl. 46

 Koffietijd - Afl. 46 RTL bestaat deze maand 25 jaar. Jan de Hoop en Loretta zijn RTL-gezichten van het eerste uur en vandaag halen ze herinneringen op. Vanavond gaat het derde seizoen van de televisieserie 'Bloedverwanten' van start. Tanja Jess en Rick Engelkes maken deel uit van sterrencast en zijn vandaag te gast.
25-10-2014

Afl. 9

 Koffietijd - Afl. 9 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
24-10-2014

Afl. 45

 Koffietijd - Afl. 45 Anky van Grunsven staat binnenkort in het Ziggo Dome. De Spaanse Rijschool komt naar onze hoofdstad en Anky neemt de presentatie voor haar rekening. Ze vertelt er alles over.
23-10-2014

Afl. 44

 Koffietijd - Afl. 44 Is Paul de Leeuw een rustige man? Volgens de titel van zijn theatershow is hij dat zeker wel. Met 'Ik ben rustig!' staat Paul de komende maanden op de het toneel. Hij schuift aan om over zijn show te vertellen.
22-10-2014

Afl. 43

 Koffietijd - Afl. 43 Onlangs bracht Gers Pardoel zijn nieuwe single 'Dans Met Mij' uit. Hij brengt zijn nummer live ten gehore. Kees Tol schuift ook aan. Hij neemt de drie finalisten van 'Hollands Beste Bloemstylist' mee.
21-10-2014

Afl. 42

 Koffietijd - Afl. 42 Al jaren verzorgt Danny Vera met zijn band de muziek in het RTL7 programma 'Voetbal International'. Met veel succes en daarom duikt Danny dit najaar de theaters in met 'The New Black & White'-tour.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 97. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.