TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 25-10-2014 om 09:55 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    965
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
25-10-2014

Afl. 9

 Koffietijd - Afl. 9 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
24-10-2014

Afl. 45

 Koffietijd - Afl. 45 Anky van Grunsven staat binnenkort in het Ziggo Dome. De Spaanse Rijschool komt naar onze hoofdstad en Anky neemt de presentatie voor haar rekening. Ze vertelt er alles over.
23-10-2014

Afl. 44

 Koffietijd - Afl. 44 Is Paul de Leeuw een rustige man? Volgens de titel van zijn theatershow is hij dat zeker wel. Met 'Ik ben rustig!' staat Paul de komende maanden op de het toneel. Hij schuift aan om over zijn show te vertellen.
22-10-2014

Afl. 43

 Koffietijd - Afl. 43 Onlangs bracht Gers Pardoel zijn nieuwe single 'Dans Met Mij' uit. Hij brengt zijn nummer live ten gehore. Kees Tol schuift ook aan. Hij neemt de drie finalisten van 'Hollands Beste Bloemstylist' mee.
21-10-2014

Afl. 42

 Koffietijd - Afl. 42 Al jaren verzorgt Danny Vera met zijn band de muziek in het RTL7 programma 'Voetbal International'. Met veel succes en daarom duikt Danny dit najaar de theaters in met 'The New Black & White'-tour.
20-10-2014

Afl. 41

 Koffietijd - Afl. 41 In de eerste aflevering van 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' probeert John Williams brokkenpiloten weer op het rechte pad te krijgen. Loretta en Quinty vragen hem hoe het met zijn eigen rijkunsten is gesteld. De namen Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende doen waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar iedereen kent Ernst & Bobbie. Erik en Gert-Jan schuiven aan om het te hebben over het succesvolle kinderprogramma.
18-10-2014

Afl. 8

 Koffietijd - Afl. 8 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
17-10-2014

Afl. 40

 Koffietijd - Afl. 40 Dan Karaty zit morgen op zijn jurystoel in de finale van 'Holland's Got Talent'. Hij vertelt over de kandidaten en van wie hij dit seizoen echt onder de indruk was. Binnenkort starten ook de audities van 'Everybody Dance Now'. Dan ligt een tipje van de sluier op.
16-10-2014

Afl. 39

 Koffietijd - Afl. 39 Mitzy schuift aan bij de presentatrices om alle do's en don'ts van het najaar te bespreken
15-10-2014

Afl. 38

 Koffietijd - Afl. 38 Guus Meeuwis en Johnny de Mol zijn niet alleen vrienden, ze maken ook vrienden. Dat doen ze in het nieuwe RTL-programma 'Meeuwis En De Mol Maken Vrienden'. Samen gaan ze op roadtrip door Nederland waarbij ze op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. De heren komen vertellen over deze bijzondere tour. René Froger komt ook langs. Hij zit alweer dertig jaar in het vak.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 97. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.