TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 18-04-2014 om 10:00 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    876
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2014 
18-04-2014

Afl. 170

 Koffietijd - Afl. 170 Dirk Taat komt langs om te praten over zijn deelname aan het programma 'Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!'.
16-04-2014

Afl. 168

 Koffietijd - Afl. 168 Renate Gerschtanowitz komt op de koffie en vertelt over het nieuwe SBS-programma 'Wie Goed Doet…'. Wolter Kroes is ook te gast en brengt zijn nieuwe single ten gehore.
15-04-2014

Afl. 167

 Koffietijd - Afl. 167 Katja Römer-Schuurman heeft een sieradenlijn opgezet, samen met haar 'partner in crime' Bibi van der Velden. Ook Charly Luske schuift aan om zijn Nederlandstalige single te laten horen.
14-04-2014

Afl. 166

 Koffietijd - Afl. 166 Rudolph van Veen vertelt over zijn succes bij 24Kitchen. Bert van Leeuwen is weer te zien met 'Het Familiediner', maar binnenkort ook met een nieuw programma over weggelopen kinderen.
12-04-2014

Afl. 33

 Koffietijd - Afl. 33 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
11-04-2014

Afl. 165

 Koffietijd - Afl. 165 Onlangs ging de film 'Toen was geluk heel gewoon' in première en daarom komen de hoofdrolspelers Joke Bruijs, Gerard Cox en Sjoerd Pleijsier op de koffie.
10-04-2014

Afl. 164

 Koffietijd - Afl. 164 Modeontwerpster Olcay Gulsen komt ook langs in het kader van de Dress-To-Impress-Week. Ze vertelt over haar nieuwe tv-programma, waarbij ze kleine winkeliers uit de brand helpt, en over haar eigen carrière.
09-04-2014

Afl. 163

 Koffietijd - Afl. 163 Iedereen kent Johan Derksen als de man die heel wijs en bekritiserend over voetbal praat, maar vandaag laat hij een heel andere kant van zichzelf zien. Ook vertelt hij het verhaal achter zijn opvallende schoenen.
08-04-2014

Afl. 162

 Koffietijd - Afl. 162 Georgina Verbaan vertelt over de animatiefilm 'Pim & Pom'. Samen met veel andere bekende Nederlanders mocht zij voor deze film een stem inspreken. Ook Hilmar Mulder en Franska Stuy zijn te gast. Deze twee hoofdredactrices van bekende vrouwenbladen doen een boekje open over de mode in Nederland.
07-04-2014

Afl. 161

 Koffietijd - Afl. 161 Het is Dress-To-Impress-Week en daarom komt lifestyledeskundige May-Britt Mobach langs om te vertellen over de start van haar nieuwe programma 'Amayzine TV'. Daarnaast bespreekt May-Britt de do's en don'ts wat betreft de kleding van de Nederlandse vrouw.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 88. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.