TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 25-05-2015 om 09:58 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1142
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Mei 2015 
25-05-2015

Afl. 196

 Koffietijd - Afl. 196 Het is de laatste week van dit Koffietijd-seizoen. Hugo Borst is te gast. De herziende versie van zijn boek 'O, Louis' komt uit, hij was auteur van het luistergeschenk én hij is bezig met een boek over zijn moeder. Ook Sylvia Geersen komt langs. Zij woont in New York om te werken aan haar internationale modellen carrière maar timmert ook aan de weg als actrice.
23-05-2015

Afl. 38

 Koffietijd - Afl. 38 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
22-05-2015

Afl. 195

 Koffietijd - Afl. 195 Kenny B is de sensatie van dit moment, zowel in Nederland als in Suriname. Hij is bekend van zijn hit 'Parijs'. Hij is te gast om te vertellen over zijn succes en opkomende album.
21-05-2015

Afl. 194

 Koffietijd - Afl. 194 Vandaag is de dag van het astrologische teken 'Tweeling' en daarom zijn de tweelingzusjes Truus en Riet Spijkers te gast. De hele tribune zit vol met tweelingen.
20-05-2015

Afl. 193

 Koffietijd - Afl. 193 De nieuwe bioscoopfilm 'De Surprise' gaat maandag in première. Hoofdrolspeler Jeroen van Koningsbrugge schuift aan. Hij vertelt over de film, het nieuwe seizoen van 'Draadstaal'' en over zijn groeiende zangcarrière. Arjan Postma en Melisa Schaufeli schuiven aan. Arjan dropte Melisa midden in de Nederlandse bossen voor het programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Ze vertellen hierover.
19-05-2015

Afl. 192

 Koffietijd - Afl. 192 Begin volgende maand komt de Broadwaymusical 'Kiss of Spider' naar Nederland met in de hoofdrol Alex Klaasen en René van Kooten. Zij zijn te gast om hierover te vertellen. De popgroep Romeo komt langs, het zangtrio is bezig met een comeback.
18-05-2015

Afl. 191

 Koffietijd - Afl. 191 De mannen van De Jeugd van Tegenwoordig vieren hun tienjarig jubileum. Ter ere hiervan brengen zij een boek uit. Peter R. de Vries schuift aan om over zijn nieuwe programma 'Internetpesters Aangepakt' te praten. Ook worden de actuele gebeurtenissen in de Natalee Holloway-zaak besproken.
16-05-2015

Afl. 37

 Koffietijd - Afl. 37 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
15-05-2015

Afl. 190

 Koffietijd - Afl. 190 Dit weekend viert Maxima haar 44e verjaardag. Dit wordt alvast met Koninklijk Huis-journaliste Justine Marcella gevierd. Ook Roy Donders komt langs. Hij heeft genoeg in het verschiet: een nieuwe single en kledinglijn plus een theatertour!
14-05-2015

Afl. 189

 Koffietijd - Afl. 189 De nacht van 14 op 15 mei is de 'Nacht van de Vluchteling' en speciaal daarvoor is Art Rooijakkers te gast. Hij maakte een bijzondere reis naar Irak voor Stichting Vluchteling. Laura Fygi zit dit jaar 25 jaar in het vak. Ze vertelt over haar hoogte- en dieptepunten in haar carrière.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 115. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.