TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 26-11-2014 om 10:01 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    990
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
26-11-2014

Afl. 68

 Koffietijd - Afl. 68 Nance Coolen is terug. En hoe. Meer dan een miljoen Nederlanders kijken iedere zondag naar 'Familie Gezocht'. Nance vertelt over deze comeback. Verder blikken drie 'kinderen' van twintig, dertig en vijftig terug op de scheiding van hun ouders. Hoe heeft het hun leven beïnvloed?
25-11-2014

Afl. 67

 Koffietijd - Afl. 67 Abdelkader Benali is jarig en hij komt met zijn vrouw Saida Nadi-Benali op de koffie. Naast het vieren van zijn verjaardag vertelt Abdelkader over het kookboek dat hij samen met Saida heeft geschreven: Casa Benali. Vorige week ging de avonturenfilm 'Wiplala' in première, Jonge acteurs Sasha en Kee vertellen samen met regisseur Tim Oliehoek alles over de verfilming van het boek van Annie M.G. Schmidt.
24-11-2014

Afl. 66

 Koffietijd - Afl. 66 Er wordt teruggeblikt op de feestelijke 1000ste aflevering van 'Koffietijd'. Dit gebeurd samen met Glennis Grace. Ze schreef een nummer over de ingewikkelde band met haar vader en vertelt daar alles over.
21-11-2014

Afl. 65

 Koffietijd - Afl. 65 1000. Zóveel uitzendingen van 'Koffietijd' zijn er al gemaakt. Wat een feest! En een feest vier je natuurlijk met je vrienden, dus daarom komen Gordon, Gerard Joling, Edsilia Rombley, Patty Brard, Albert Verlinde, Fred van Leer, Caroline Tensen én René Froger langs. Samen met de kijker worden herinneringen opgehaald, worden de mooiste fragmenten terug gekeken en steken Pernille, Loretta en Quinty samen met vijftig Koffietijdkijkers 1000 kaarsjes aan.
20-11-2014

Afl. 64

 Koffietijd - Afl. 64 Hadewych Minis is hoogzwanger, speelt in de nieuwe film over André Hazes, trekt langs theaters met haar band én heeft een nieuwe cd. Ze schuift aan om over haar drukke agenda te praten. Én de feesttent wordt alvast opgebouwd voor de 1000e uitzending.
19-11-2014

Afl. 63

 Koffietijd - Afl. 63 Daphne Deckers is van vele markten thuis: model, presentatrice, actrice, maar ook kinderboekenschrijfster. Ze komt vertellen over haar nieuwste parel 'Het Vliegende Schaap'.
18-11-2014

Afl. 62

 Koffietijd - Afl. 62 Pia Douwes is een van Nederlands bekendste musicalsterren. Vanaf 30 november schittert ze in 'Billy Elliot'. Het is ook weer tijd voor muziek, dus komt Michiel Borstlap langs om te zingen.
17-11-2014

Afl. 61

 Koffietijd - Afl. 61 Deze hele week staat 'Koffietijd' in het teken van de 1000e uitzending, die aanstaande vrijdag wordt gevierd. Portretschilder Frans van den Heuvel komt langs, om een beginnetje te maken aan zijn portret van Casper, Pernille, Loretta en Quinty. Ook is Rob Kamphues is te gast en hij heeft een boerenfamilie meegenomen. Op 24Kitchen presenteert hij het programma 'Wat De Boer Niet Kent', waarin hij boerengezinnen kennis laat maken met voor hen onbekende keukens.
15-11-2014

Afl. 11

 Koffietijd - Afl. 11 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
14-11-2014

Afl. 60

 Koffietijd - Afl. 60 In het nieuwe programma 'The Winner Takes it All' gaat Beau van Erven Dorens samen met de kijkers op zoek naar zangers en zangeressen die hun idolen perfect kunnen imiteren. Gaat hij de Nederlandse Beyoncé, Sting en Michael Jackson vinden? Naast Beau schuift ook Mathilde Santing aan. De goedheiligman is bijna in het land en Mathilde is al helemaal in de stemming. Ze heeft namelijk een speciale Sinterklaas-cd gemaakt.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 99. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.