TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 24-04-2014 om 09:59 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    881
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2014 
24-04-2014

Afl. 174

 Koffietijd - Afl. 174 Over een maand treden de Toppers weer op in de Amsterdam ArenA. De heren zijn druk bezig met alle voorbereidingen en geven alvast een voorproefje.
23-04-2014

Afl. 173

 Koffietijd - Afl. 173 Niet alleen Piet Paulusma komt op de koffie, ook Paula Udondek schuift aan bij Loretta, Pernille en Quinty. De voormalige presentatrice is namelijk een heel andere carrière begonnen.
22-04-2014

Afl. 172

 Koffietijd - Afl. 172 Arie Boomsma en Thierry Baudet vertellen over het boek 'Van Bach tot Bernstein', dat zij schreven uit liefde voor klassieke muziek. Ook Anne-Marie Jung schuift aan en praat over de musical 'Het Grote Geluk'.
21-04-2014

Afl. 171

 Koffietijd - Afl. 171 Pasen kan niet ongemerkt voorbij gaan en daarom staat er een echte paasmarkt met kippen in de Koffietijdtuin. Shirma Rouse komt langs en vertelt dat ze naast zingen nóg een andere grote liefde heeft.
19-04-2014

Afl. 34

 Koffietijd - Afl. 34 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
18-04-2014

Afl. 170

 Koffietijd - Afl. 170 Dirk Taat komt langs om te praten over zijn deelname aan het programma 'Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!'.
16-04-2014

Afl. 168

 Koffietijd - Afl. 168 Renate Gerschtanowitz komt op de koffie en vertelt over het nieuwe SBS-programma 'Wie Goed Doet…'. Wolter Kroes is ook te gast en brengt zijn nieuwe single ten gehore.
15-04-2014

Afl. 167

 Koffietijd - Afl. 167 Katja Römer-Schuurman heeft een sieradenlijn opgezet, samen met haar 'partner in crime' Bibi van der Velden. Ook Charly Luske schuift aan om zijn Nederlandstalige single te laten horen.
14-04-2014

Afl. 166

 Koffietijd - Afl. 166 Rudolph van Veen vertelt over zijn succes bij 24Kitchen. Bert van Leeuwen is weer te zien met 'Het Familiediner', maar binnenkort ook met een nieuw programma over weggelopen kinderen.
12-04-2014

Afl. 33

 Koffietijd - Afl. 33 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 89. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.