TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 02-03-2015 om 10:00 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1072
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Maart 2015 
02-03-2015

Afl. 136

 Koffietijd - Afl. 136 Elke dag pasta, noedels of een vette hap. In het RTL 5-programma 'Bizarre Eters' volgt Dennis Weening twaalf mensen met een verstoord eetpatroon. Dennis komt er alles over vertellen én hij neemt een deelnemer mee. Ook Jan Kooijman komt langs. De afgelopen periode is hij voor het programma 'Levenslang met Dwang' weer op reis geweest met zeven mensen die lijden aan een dwangstoornis.
Februari 2015 
28-02-2015

Afl. 26

 Koffietijd - Afl. 26 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
27-02-2015

Afl. 135

 Koffietijd - Afl. 135 Modeontwerper Mart Visser komt op de koffie. Mart merkte dat er behoefte is aan stijlvolle mode in grotere maten. Naar aanleiding hiervan is hij een samenwerking aangegaan met modestylist Edith Dohmen. Samen met Edith is Mart op zoek naar een muze voor zijn Maxi Muze lijn, die hij lanceert tijdens zijn najaarscampagne 'The Maxi Collection'.
26-02-2015

Afl. 134

 Koffietijd - Afl. 134 Het wereldwijd bekende Cirque du Soleil is binnenkort te zien met de voorstelling 'Quidam' in Ahoy. Speciaal voor 'Koffietijd' komt de cast van Cirque du Soleil naar de villa om een klein voorproefje te geven.
25-02-2015

Afl. 133

 Koffietijd - Afl. 133 Koffietijd heeft een zwangerschapsspecial. Een aantal moeders die net bevallen zijn van hun eerste kind praten over hun zwangerschap. Ook Monique Smit vertelt over haar zwangerschap. Daarnaast staat ze in theaters met de voorstelling 'Twee Kleine Kleutertjes', een muzikaal kinderprogramma gebaseerd op het gelijknamige tv-programma van Telekids.
24-02-2015

Afl. 132

 Koffietijd - Afl. 132 Anneke Blok speelt in de nieuwe theatervoorstelling 'Liefdeslied'. Thomas Hendriks, hoofdredacteur van het wetenschapstijdschrift Quest, is te gast. Hij komt vertellen over preutsheid in Nederland, naar aanleiding van het onderzoek dat Quest hiernaar heeft gedaan.
23-02-2015

Afl. 131

 Koffietijd - Afl. 131 Ruth Jacott en Hanna Verboom zijn te gast. Ruth Jacott heeft haar nieuwe single 'Laat Me' uitgebracht en brengt deze live in de studio ten gehore. Hanna Verboom heeft in februari haar regiedebuut gemaakt met de korte film 'Het Cadeau'. Deze minifilm is geproduceerd door Hanna's online platform Cinetree.
21-02-2015

Afl. 25

 Koffietijd - Afl. 25 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
20-02-2015

Afl. 130

 Koffietijd - Afl. 130 Partners Dominique van der Heyde en Annet de Jong schreven samen de Morten-trilogie 'Mo'. Een politieke thriller waarin premier Morten Mathijsen er alles aan doet om de moord op zijn spindoctor op te lossen. Ze vertellen waarom we dit boek moeten lezen. Tim van den Besten heeft een documentaire gemaakt over Yolanthe Cabau van Kasbergen.
19-02-2015

Afl. 129

 Koffietijd - Afl. 129 Nikkie Plessen maakte de overstap van de televisiewereld naar de modewereld en gaat nu als een speer. Ze vliegt de hele wereld over voor haar modelabel `NIKKIE´ en heeft sinds kort een eigen kinderkledinglijn. Daarnaast is ze ook nog eens moeder van twee kinderen. Hoe doet ze dit toch allemaal?
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 108. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.