TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 28-01-2015 om 10:00 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1044
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Januari 2015 
28-01-2015

Afl. 113

 Koffietijd - Afl. 113 Vandaag start een nieuwe naaiwedstrijd onder leiding van presentatrice Nicolette van Dam. In 'Door Het Oog Van De Naald' strijden tien duo's voor onder andere de naaimachine van hun dromen. Nicolette komt langs, samen met jurylid Nelleke Rimmelzwaan, om te vertellen over het nieuwe programma.
27-01-2015

Afl. 112

 Koffietijd - Afl. 112 Susan Smit is natuurlijk bekend van haar romans, maar ze heeft nu ook een autobiografisch boek geschreven: `En Dan De Liefde´. In het ochtendprogramma vertelt ze er alles over.
26-01-2015

Afl. 111

 Koffietijd - Afl. 111 Op deze maandag gaat de film Michiel de Ruyter in première. Acteur Frank Lammers speelt de gelijknamige hoofdrol in deze film en komt langs bij 'Koffietijd' om daarover te vertellen.
24-01-2015

Afl. 21

 Koffietijd - Afl. 21 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
23-01-2015

Afl. 110

 Koffietijd - Afl. 110 Een film maken mét vrienden en óver vrienden. Acteur Robert de Hoog deed het. Hij komt langs om te vertellen over zijn rol in de film 'Homies'. Een film over liefde en vriendschap. Sportgoeroe Rachel Meibergen komt langs voor een stevige workout.
22-01-2015

Afl. 109

 Koffietijd - Afl. 109 Afgelopen weekend ging de theatervoorstelling 'Fourtina' in première. Een muzikale ode aan de ouder wordende vrouw, die nog steeds dromen en passies heeft. Het is een show van Nurlaila Karim, waarmee haar droom uitkomt: een eigen theatershow maken. Ze vertelt over haar ambities en over haar grote idool Tina Turner. Verder wordt de kijker die denkt bij het woord bij bodybuilders aan mannen, verrast. Op de 'Koffietijd-tribune' zitten deze ochtend bodybuildsters!
21-01-2015

Afl. 108

 Koffietijd - Afl. 108 Lucia Marthas is te gast. Ze is elke werkdag te zien in het televisieprogramma 'Fame Academy'. Dit programma volgt het dagelijks leven van een groep HBO-studenten van het Lucia Marthas Institute For Performing Arts in Amsterdam. Allen dromen van een grote rol in de spotlights. Bij Lucia proberen ze die droom waar te maken en dat gaat niet zonder slag of stoot...
20-01-2015

Afl. 107

 Koffietijd - Afl. 107 Vanavond begint het nu al spraakmakende programma `Rot Op Naar Je Eigen Land´. In dit programma gaat Dennis van der Geest op pad met een groep mensen die fel tegen immigranten en vluchtelingen zijn. Hij neemt ze mee naar vluchtelingenkampen om het leven daar te ervaren. Hij vertelt er bij 'Koffietijd' meer over.
19-01-2015

Afl. 106

 Koffietijd - Afl. 106 Hoe is het om het nieuws rondom heftige gebeurtenissen te brengen? Deze vraag wordt gesteld aan Dionne Stax. De NOS-presentatrice was de afgelopen tijd veel te zien rondom de aanslagen in Parijs. Bovendien schuiven Viktor Brand en Eef van Opdorp aan, want zij zijn binnenkort weer te zien in 'Hoeveel Ben Je Waard'.
17-01-2015

Afl. 20

 Koffietijd - Afl. 20 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 105. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.