TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Koffietijd gemist

Laatste uitzending op 27-04-2015 om 09:59 uur

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Koffietijd gemist
Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1119
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Koffietijd? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2015 
27-04-2015

Afl. 176

 Koffietijd - Afl. 176 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
25-04-2015

Afl. 34

 Koffietijd - Afl. 34 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
24-04-2015

Afl. 175

 Koffietijd - Afl. 175 Lieke van Lexmond vertelt over het nieuwe seizoen van 'Mijn Leven In Puin'. Heeft Lieke eigenlijk gekke gewoontes?
23-04-2015

Afl. 174

 Koffietijd - Afl. 174 Koningsdag komt steeds dichterbij en dat wordt dit jaar gepresenteerd door Astrid Kersseboom. Ze vertelt over deze speciale dag en hoe ze zich hier op voorbereidt. Caroline de Bruin en Erik de Vogel praten over het nieuwe seizoen van 'Romancing The Globe' en hoe het is om altijd als Ludo en Janine geassocieerd te worden.
22-04-2015

Afl. 173

 Koffietijd - Afl. 173 Het is 'De dag van moeder aarde' en speciaal voor deze gelegenheid schuift niemand minder dan Marianne Thieme aan. Peter Beense heeft een nieuwe single en laat deze horen.
21-04-2015

Afl. 172

 Koffietijd - Afl. 172 Beau van Erven Dorns presenteert niet alleen het programma 'T Is Hier Fantastisch', hij zit ook al zeventien jaar in het vak. Hij vertelt over zijn media-carrière.
20-04-2015

Afl. 171

 Koffietijd - Afl. 171 De nieuwe serie 'Goedenavond Dames En Heren' wordt met de week succesvoller. Hoofdrolspeelster Loes Luca vertelt hierover. Ook is zij op dit moment te zien in 'Schaep Ahoy', wat wekelijks ruim een miljoen kijkers heeft. Ze vertelt hoe het voelt om zoveel succes te hebben en ook de keerzijde hiervan. Roel van Velzen is weer helemaal terug met een 'nieuwe sound' en laat deze horen.
18-04-2015

Afl. 33

 Koffietijd - Afl. 33 Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.
17-04-2015

Afl. 170

 Koffietijd - Afl. 170 Laura Fygi zit 25 jaar in het vak en viert dat vandaag met ons. Ze vertelt over de hoogte- en dieptepunten van haar carrière.
16-04-2015

Afl. 169

 Koffietijd - Afl. 169 Van potentiële mol tot Dokter Corrie: Martine Sandifort kan werkelijk in elke rol kruipen. Ze komt langs om over zichzelf te vertellen.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 112. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Koffietijd gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.