TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Waar is de Mol? gemist

Laatste uitzending op 10-12-2012 om 23:48 uur

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Waar is de Mol? gemist
Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    195
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Waar is de Mol?? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2010 
02-11-2010

René Froger

 Waar is de Mol? - René Froger In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.
Oktober 2010 
26-10-2010

Laura Jansen

 Waar is de Mol? - Laura Jansen In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.
19-10-2010

Ali B

 Waar is de Mol? - Ali B In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.
05-10-2010

Danny de Munk

 Waar is de Mol? - Danny de Munk In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.
September 2010 
28-09-2010

Bridget Maasland

 Waar is de Mol? - Bridget Maasland In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.
21-09-2010

Patty Brard

 Waar is de Mol? - Patty Brard In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.
Oktober 2009 
19-10-2009

Miss Montreal

 Waar is de Mol? - Miss Montreal Johnny neemt zangeres Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, mee naar Amerika. Samen bezoeken ze de zuidelijke staten Louisiana, Mississippi en Tenessee, voor een muzikale reis langs de Blues Highway. Hiermee gaat een grote wens van Sanne in vervulling, want als zangeres moet je de oorsprong van de jazz en de blues hebben bezocht! De reis start in New Orleans, waar Sanne direct het podium opklimt en eindigt in de wereldberoemde Sun Studio, waar ooit Elvis en BB King hun platen opnamen.
12-10-2009

Leontine Borsato

 Waar is de Mol? - Leontine Borsato Met onze enige echte eigen Leontine vertrekt Johnny naar Japan. Een bijzonder land, dat al jaren op mevrouw Borsato's verlanglijstje stond, omdat de cultuurverschillen zo groot zijn, het boek ‘Dagboek van een Geisha’ een enorme indruk op haar maakte en ... omdat ze dol is op sushi!
05-10-2009

Peter R.

 Waar is de Mol? - Peter R. Met Peter R. de Vries maakt Johnny een indrukwekkende reis naar Ghana. Peter wil graag naar dit Afrikaanse land, om zijn dochter Kelly te bezoeken. Zij is daar bezig met de bouw van een opvanghuis voor weeskinderen en als trotse vader én ambassadeur van de stichting van zijn dochter, wil Peter dit graag een keer met eigen ogen zien. Peter is -misschien wel voor het eerst- eens niet te zien als de serieuze en ietwat stugge misdaadverslaggever, maar je blijkt bijvoorbeeld ook enorm met hem te kunnen lachen!
September 2009 
28-09-2009

Frederique

 Waar is de Mol? - Frederique Met voormalig topmodel Frederique van der Wal maakt Johnny een geweldige reis door Ecuador. Ze gaan paardrijden met Ecuadoriaanse cowboys, eten cavia met de lokale bevolking en ze eindigen de reis op een plek waar Frederique altijd al naar toe wilde; bij een inidanenstam diep in de amazone-jungle! Met deze stam trekken ze een paar dagen op. Ze gaan pirana’s vissen, beleven een nachtelijk avontuur op jacht naar kaaimannen en slapen bij het stamhoofd. Tijdens deze reis laat Frederique een hele andere kant van zichzelf zien; niet alleen glamoureus en sexy, maar ook heel stoer en avontuurlijk!
Je bekijkt momenteel pagina 19 van 20. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Waar is de Mol? gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Veronica liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.