TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Bestemming Onbekend gemist

Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Bestemming Onbekend gemist
Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    22
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Bestemming Onbekend? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2012 
04-09-2012

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

 Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012 Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?
Augustus 2012 
07-08-2012

Swaziland

 Bestemming Onbekend - Swaziland  Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.
Juli 2012 
31-07-2012

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

 Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012 Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.
24-07-2012

Malawi

 Bestemming Onbekend - Malawi  De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.
17-07-2012

Bolivia

 Bestemming Onbekend - Bolivia  Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?
10-07-2012

Verenigde Staten

 Bestemming Onbekend - Verenigde Staten  Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.
03-07-2012

Haïti

 Bestemming Onbekend - Haïti  Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.
Juni 2012 
26-06-2012

Femke en Alice

 Bestemming Onbekend - Femke en Alice  Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.
Juli 2011 
26-07-2011

Aflevering 15

 Bestemming Onbekend - Aflevering 15 Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. De wereld van Thaise prostituees, exotische ziekten en de achterwijken van Los Angeles werd de vakantiebestemming van veertien Nederlandse jongeren. Zij deden mee met Bestemming Onbekend. Klaas van Kruistum ging in Groningen, Amsterdam, Brabant, Friesland en Rotterdam de straat op en bood jongeren een reis aan met onbekende bestemming. Een reis om nooit te vergeten. Veertien van hen grepen de uitdaging aan en gingen na aankomst op bestemming een week lang aan de slag in een sloppenwijk, tentenkamp of seksindustrie. Bloed, zweet en tranen vloeiden rijkelijk. Moe maar voldaan hebben ze de reis doorstaan. Maar hoe is het nu met Rosi, Nicky, Erwin, Marvin, Jonathan, Ryan, Lisa, Anne, Mark, Mike, Angela, Steffany, Simone en Anna? Was het een 'life changing experience' een reis om nooit te vergeten? Op Eindhoven airport spreekt Klaas met Mike over hoe hij stopte met blowen. Met Steffany hoe haar kijk op haarzelf en de wereld veranderd is. Over hoe helpen je leven verrijkt en hoe heerlijk het is om weer terug in Nederland te zijn. Daarnaast komen alle leukste, heftigste, mooiste en indringenste momenten van de serie terug. Presentatie: Klaas van Kruistum.
19-07-2011

Aflevering 14

 Bestemming Onbekend - Aflevering 14 Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. De Groningse vriendinnen Simone (20) en Anna (21) zijn druk bezig met carrière maken. Beiden zijn ze gestopt met hun studie om zich op hun onderneming te storten. Simone timmert flink aan de weg met haar webshop voor modeassecoires en Anna zit in de startende fase van een eigen horeca-uitzendbureau. Naast al dat harde werken is er voor de dames geen tijd om op vakantie te gaan. Het aanbod van Klaas komt dan ook als geroepen. Klaas treft de dames vlak onder de Martinitoren op de Groningse kermis. De meiden zijn hooggehakt en goed verzorgd onderweg naar een zakelijke lunch. 'Geer en Goor' zoals de meiden zichzelf noemen zijn niet bang voor de camera en als Klaas dan ook nog een interessant voorstel doet, hoeven de diva's niet lang na te denken. Ze zeggen 'ja' tegen een reis met een nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat de reis naar Los Angeles gaat, zijn de meiden door het dolle heen. In Hollywood komen je dromen uit... maar eenmaal aangekomen in The City of Angels verdwijnt glitter en glamour als sneeuw voor de zon. Anna en Simone verblijven in de grootste daklozenopvang van de stad en daar is niets glamorous aan. Presentatie: Klaas van Kruistum.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Bestemming Onbekend gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.