TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Benidorm Bastards gemist

Laatste uitzending op 20-09-2013 om 19:59 uur

Benidorm Bastards is een verborgen camerashow van RTL 4, waarin bejaarden jongeren voor de gek houden. Ruud, Jeannette, Ada, Lia, Henk, Bep, Kees, Toon en Toes zorgen in de straten van Nederlands steden voor bizarre taferelen, die omstanders aan het lachen maken.

Benidorm Bastards gemist
Uitzending gemist van Benidorm Bastards? Hier kun je alle uitzendingen van Benidorm Bastards kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    32
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Benidorm Bastards? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2013 
20-09-2013

Benidorm Bastards "Aflevering 6"

 Benidorm Bastards - Benidorm Bastards "Aflevering 6" Humoristisch programma waarin een aantal bejaarden, met behulp van een verborgen camera, jongeren op straat bij de neus nemen. Hun bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
19-09-2013

Benidorm Bastards "Aflevering 5"

 Benidorm Bastards - Benidorm Bastards "Aflevering 5" Humoristisch programma waarin een aantal bejaarden, met behulp van een verborgen camera, jongeren op straat bij de neus nemen. Hun bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
Juni 2013 
22-06-2013

Benidorm Bastards "Aflevering 4"

 Benidorm Bastards - Benidorm Bastards "Aflevering 4" Humoristisch programma waarin een aantal bejaarden, met behulp van een verborgen camera, jongeren op straat bij de neus nemen. Hun bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
15-06-2013

Benidorm Bastards "Aflevering 3"

 Benidorm Bastards - Benidorm Bastards "Aflevering 3" Humoristisch programma waarin een aantal bejaarden, met behulp van een verborgen camera, jongeren op straat bij de neus nemen. Hun bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
08-06-2013

Benidorm Bastards "Aflevering 2"

 Benidorm Bastards - Benidorm Bastards "Aflevering 2" Humoristisch programma waarin een aantal bejaarden, met behulp van een verborgen camera, jongeren op straat bij de neus nemen. Hun bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
Augustus 2012 
18-08-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 1

 Benidorm Bastards - Aflevering 1 Benidorm Bastards is een verborgen camerashow van RTL 4, waarin bejaarden jongeren voor de gek houden. Ruud, Jeannette, Ada, Lia, Henk, Bep, Kees, Toon en Toes zorgen in de straten van Nederlands steden voor bizarre taferelen, die omstanders aan het lachen maken.
Augustus 2011 
06-08-2011

Compilatie (belgië) 1 aflevering 11

 Benidorm Bastards - Compilatie (belgië) 1 aflevering 11 Humoristische, Vlaamse programmaserie waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen: hun absurde en bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
Juli 2011 
30-07-2011

Compilatie (belgië) 1 aflevering 10

 Benidorm Bastards - Compilatie (belgië) 1 aflevering 10 Humoristische, Vlaamse programmaserie waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen: hun absurde en bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
23-07-2011

(belgië) 1 aflevering 9

 Benidorm Bastards - (belgië) 1 aflevering 9 Humoristische, Vlaamse programmaserie waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen: hun absurde en bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
16-07-2011

(belgië) 1 aflevering 8

 Benidorm Bastards - (belgië) 1 aflevering 8 Humoristische, Vlaamse programmaserie waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen: hun absurde en bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Benidorm Bastards gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benidorm Bastards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benidorm Bastards bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benidorm Bastards. Heb je een uitzending van Benidorm Bastards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.