TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

RTL 7 Darts: Premier League gemist

Laatste uitzending op 05-03-2015 om 19:57 uur

Wekelijkse samenvatting van dit 15 weken durende toernooi met de acht beste darters van de wereld, waaronder Raymond van Barneveld.

RTL 7 Darts: Premier League gemist
Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Premier League? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Premier League kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    64
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van RTL 7 Darts: Premier League? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Maart 2015 
05-03-2015

Afl. 5

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5 Deze elfde editie van de Premier League Darts wordt gespeeld op verschillende locaties in Groot-Brittannië en Ierland. Tien topdarters beginnen aan het toernooi, maar er kan er maar één tot kampioen worden gekroond.
Februari 2015 
27-02-2015

Afl. 4

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4 Deze elfde editie van de Premier League Darts wordt gespeeld op verschillende locaties in Groot-Brittannië en Ierland. Tien topdarters beginnen aan het toernooi, maar er kan er maar één tot kampioen worden gekroond.
20-02-2015

Afl. 3

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 3 Deze elfde editie van de Premier League Darts wordt gespeeld op verschillende locaties in Groot-Brittannië en Ierland. Tien topdarters beginnen aan het toernooi, maar er kan er maar één tot kampioen worden gekroond.
12-02-2015

Afl. 2

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 2 Deze elfde editie van de Premier League Darts wordt gespeeld op verschillende locaties in Groot-Brittannië en Ierland. Tien topdarters beginnen aan het toernooi, maar er kan er maar één tot kampioen worden gekroond.
05-02-2015

Afl. 1

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 1 Deze elfde editie van de Premier League Darts wordt gespeeld op verschillende locaties in Groot-Brittannië en Ierland. Tien topdarters beginnen aan het toernooi, maar er kan er maar één tot kampioen worden gekroond.
Maart 2014 
27-03-2014

Afl. 8

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 8 Verslag van dit toernooi, dat plaatsvindt in Groot-Brittannië, met de tien beste darters van de wereld.
20-03-2014

Afl. 7

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 7 Verslag van dit toernooi, dat plaatsvindt in Groot-Brittannië, met de tien beste darters van de wereld.
13-03-2014

Afl. 6

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 6 Verslag van dit toernooi, dat plaatsvindt in Groot-Brittannië, met de tien beste darters van de wereld.
06-03-2014

Afl. 5

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 5 Verslag van dit toernooi, dat plaatsvindt in Groot-Brittannië, met de tien beste darters van de wereld.
Februari 2014 
27-02-2014

Afl. 4

 RTL 7 Darts: Premier League - Afl. 4 Verslag van dit toernooi, dat plaatsvindt in Groot-Brittannië, met de tien beste darters van de wereld.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste Vorige Volgende Laatste 

RTL 7 Darts: Premier League gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Premier League de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Premier League bij RTL 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Premier League. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Premier League gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.