TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Kanniewaarzijn gemist

Laatste uitzending op 07-11-2014 om 22:18 uur

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Kanniewaarzijn gemist
Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    57
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Kanniewaarzijn? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
07-11-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten en een team gerenommeerde cabaretiers en prominenten, stellen absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit regelgeving en gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.
Oktober 2014 
31-10-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurde situaties aan de orde.
24-10-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn -Als een nieuwe bewoner binnen een appartementencomplex een internetaanvraag doet, wordt Frederique afgesloten. -Mw. Janssen heeft een nieuwe voetsteun voor haar rolstoel nodig.Meer -Frederique Oudkerk huurt sinds kort één van de tien woningen in het appartementencomplex in Delft. Zij woont op nummer 76 en een van haar buurmannen op 76D. Als een nieuwe bewoner binnen het complex een nieuwe internetaanvraag doet, wordt Frederique automatisch afgesloten. Heeft Frederique Oudkerk inmiddels internet? -Mw. Janssen zit in een rolstoel en heeft een nieuwe voetsteun voor haar rolstoel nodig. Als zij deze wil bestellen, wordt zij van het kastje naar de muur gestuurd. Daarom schakelt zij de hulp in van haar fysiotherapeut Harriette Kempen. Maar ook Harriette doorloopt hetzelfde traject. -En in weggegooid geld de poldertoren in Emmeloord.Minder
17-10-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn De zusjes Annet en Hannie van Boxtel boeken een ticket via vliegmaatschappij Gate1. UItioendelijk blijkt het vliegtuig niet te vertrekken. In Weggegooid Geld, de Mikwe in Limburg.Meer De zusjes Annet en Hannie van Boxtel doen regelmatig vrijwilligerswerk voor de Stichting Ouderenzorg Moldavië. Zij boeken een ticket via vliegmaatschappij Gate1. Een dag voor vertrek, proberen zij hun stoelen in het vliegtuig te reserveren, maar zij lopen vast. Het vliegtuig blijkt niet te vertrekken. Komen de zusjes nog wel op tijd aan in Moldavië? Mevrouw Spaargaren fietst graag en doet mee met een fietsenveiling om een elektrische fiets te winnen. En, zij wint de fiets! Sprinter couriers komt de fiets aan de deur leveren, maar het blijkt een driewieler te zijn en niet de Giant Twist Go Double Power die zij gewonnen zou hebben. Krijgt mevrouw alsnog de juiste fiets? In Weggegooid Geld, de Mikwe in Limburg.Minder
10-10-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurde situaties aan de orde.Meer Je gaat voor reparatie met je auto naar de garage. Je spreekt af wat er gebeurt en voor welk bedrag. Vervolgens gaat er tijdens de reparatie iets fout. Wie draait voor die kosten op, de klant of de garage? De heer Helmers heeft vanwege zijn ernstige spierziekte een elektrische robotarm op zijn rolstoel zitten. Na een ongelukje buiten zijn schuld om, functioneert die arm niet meer. Het wordt een lang, onopgelost traject van 2 jaar, van discussies over reparaties en schadeafhandeling. In Weggegooid geld kijken we in hoeverre een duur aangelegde wildtunnel wel of niet functioneert.Minder
03-10-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn -Worden transgenders de dupe van bezuinigingen op de zorg? -Je zult schimmel en vocht in je woning hebben. -In Weggegooid Geld bezoeken we de gemeente Nijmegen.Meer -Worden transgenders de dupe van bezuinigingen op de zorg? Mevrouw van Ingen, ruim 30 jaar transgender, krijgt medische problemen met haar borstprotheses. Nadat ze op medische indicatie verwijderd moesten worden, wil ze graag nieuwe protheses, maar die worden niet vergoed door de verzekering. Ze voelt zich na 30 jaar vrouw te zijn, ineens behoorlijk in de kou staan. -Je zult schimmel en vocht in je woning hebben. Zelfs je kleding wordt aangetast, en je woningcorporatie doet er niets aan om het te verhelpen. Dan schakel je Kanniewaarzijn in! -In Weggegooid Geld bezoeken we de gemeente Nijmegen die voor veel geld een roltrap hebben geplaatst, maar werkt de roltrap wel?Minder
September 2014 
26-09-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.
Februari 2014 
21-02-2014

Kanniewaarzijn (vr 21 feb 2014, 22:23)

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn (vr 21 feb 2014, 22:23) Satirisch consumentenprogramma waarin misstanden van de overheid en bedrijven op hilarische wijze aan de kaak worden gesteld. Astrid Joosten wordt ondersteund door een team van bekende cabaretiers.
14-02-2014

Kanniewaarzijn (vr 14 feb 2014, 22:30)

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn (vr 14 feb 2014, 22:30) Satirisch consumentenprogramma waarin misstanden van de overheid en bedrijven op hilarische wijze aan de kaak worden gesteld. Astrid Joosten wordt ondersteund door een team van bekende cabaretiers.
07-02-2014

Kanniewaarzijn (vr 7 feb 2014, 22:30)

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn (vr 7 feb 2014, 22:30) Satirisch consumentenprogramma waarin misstanden van de overheid en bedrijven op hilarische wijze aan de kaak worden gesteld. Astrid Joosten wordt ondersteund door een team van bekende cabaretiers.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Kanniewaarzijn gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.