TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Kanniewaarzijn gemist

Laatste uitzending op 13-02-2015 om 22:22 uur

Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurdesituaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Kanniewaarzijn gemist
Uitzending gemist van Kanniewaarzijn? Hier kun je alle uitzendingen van Kanniewaarzijn kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    64
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Kanniewaarzijn? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Februari 2015 
13-02-2015

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Bezwaar maken tegen een boete van een parkeerwachtster terwijl je even zit te wachten lijkt niet eenvoudig. Verder komen het OV-chipkaar-journaal en fouten bij grondaankopen aan bod.Meer Gerard haalt zijn collega op in Rotterdam en wacht even in een parkeervak. Hij staat er nog nauwelijks of hij krijgt al een boete van een passerende parkeerwachtster. Gerard wil hier tegen bezwaar maken, maar dat blijkt nog niet eenvoudig... Opnieuw in Kanniewaarzijn: het OV-chipkaart-journaal! Trijntje van Beers brengt u hét nieuws over dit vernuftige, hypermoderne betaalmiddel van het Openbaar Vervoer, dat meer klachten oplevert dan menig ander massaproduct. Deze week: inchecken voor linkshandigen mét een fiets. En, in weggegooid geld nemen we drie plaatsen onder de loep die de fout in gaan bij grondaankopen...Minder
06-02-2015

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurde situaties aan de orde.
Januari 2015 
30-01-2015

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurde situaties aan de orde.
23-01-2015

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn De 'Kanniewaarzijn Inlichtingen en VeiligheidsDienst' brengt een therapie aan het licht waarbij een rookverslaving binnen een half uur wordt weggewapperd. Een bijzondere en dure methode.Meer -De 'Kanniewaarzijn Inlichtingen en VeiligheidsDienst' brengt een therapie aan het licht waarbij een rookverslaving binnen een half uur wordt weggewapperd. Een bijzondere en dure methode, maar werkt het ook? -De Mini van Eric Pierlo is nog geen jaar oud als de motor stuk gaat. De duizenden euro's reparatiekosten zijn geheel voor zijn rekening, want de Mini blijkt opeens niet meer binnen de garantie te vallen. Hier klopt iets niet, Kanniewaarzijn zoekt het uit. -In Weggegooid geld zien we hoe het vaak mis gaat bij de aanleg van voorzieningen voor blinden en slechtzienden in de openbare ruimte. Het maakt het niet alleen moeilijker, maar soms ook levensgevaarlijk.Minder
16-01-2015

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurde situaties aan de orde.Meer -Een man krijgt een enorme rekening thuis voor het laten trekken van zijn tanden en het plaatsen van een kunstgebit, terwijl hij al zijn tanden nog in zijn mond heeft. Kanniewaarzijn dook erin. -Een jonge studente gaat promotiewerk doen en krijgt een auto van de zaak op haar eigen naam. Niets blijkt minder waar, ze mag er zelf niet in rijden, maar ze krijgt wel duizenden euro's aan boetes thuis gestuurd. -In Weggegooid geld behandelen we een dure wildoversteek waarbij dieren precies tussen twee wildroosters moeten oversteken, maar hoe maak je dat duidelijk aan een wild dier?Minder
09-01-2015

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.Meer -Op dezelfde dag in het hetzelfde jaar worden twee kinderen tien minuten na elkaar geboren en krijgen dezelfde naam: Sandra van Diermen. Jaren later krijgen ze per ongeluk hetzelfde sofinummer en dan begint de jarenlange ellende. Hoe loopt dit af? -Twee vriendinnen komen terug van vakantie en rijden met 30 km/u over de snelweg in Italië, een levensgevaarlijke situatie. Ze bellen de ANWB, maar worden min of meer aan hun lot over gelaten. -In Weggegooid geld doen we onderzoek naar stadsliederen. Bijna elke stad heeft er wel één, maar niemand lijkt ze te kennen.Minder
02-01-2015

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn -Een mevrouw koopt iets via Marktplaats, maar blijkt bedrogen te zijn door de verkoper. -In Weggegooid geld behandelen we dit keer het stadhuis in Elst.Meer -Een mevrouw koopt iets via Marktplaats, maar blijkt bedrogen te zijn door de verkoper. Na een vervelende mailwisseling, maakt de verkoper misbruik van haar persoonlijke gegevens. Zo werd ze abonnee gemaakt van instanties waar zij niets vanaf wist en ontving ze pakketjes die ze nooit besteld had. -De heer Daemen wil graag zonnepanelen op zijn dak plaatsen. Goed voor het milieu en voor de eigen beurs. Als hij had geweten welk drama dit zou worden, had hij het dan ook gedaan? -In Weggegooid geld behandelen we dit keer het stadhuis in Elst.Minder
November 2014 
07-11-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten en een team gerenommeerde cabaretiers en prominenten, stellen absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit regelgeving en gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.
Oktober 2014 
31-10-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn Astrid Joosten stelt - ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten - absurde situaties aan de orde.
24-10-2014

Kanniewaarzijn

 Kanniewaarzijn - Kanniewaarzijn -Als een nieuwe bewoner binnen een appartementencomplex een internetaanvraag doet, wordt Frederique afgesloten. -Mw. Janssen heeft een nieuwe voetsteun voor haar rolstoel nodig.Meer -Frederique Oudkerk huurt sinds kort één van de tien woningen in het appartementencomplex in Delft. Zij woont op nummer 76 en een van haar buurmannen op 76D. Als een nieuwe bewoner binnen het complex een nieuwe internetaanvraag doet, wordt Frederique automatisch afgesloten. Heeft Frederique Oudkerk inmiddels internet? -Mw. Janssen zit in een rolstoel en heeft een nieuwe voetsteun voor haar rolstoel nodig. Als zij deze wil bestellen, wordt zij van het kastje naar de muur gestuurd. Daarom schakelt zij de hulp in van haar fysiotherapeut Harriette Kempen. Maar ook Harriette doorloopt hetzelfde traject. -En in weggegooid geld de poldertoren in Emmeloord.Minder
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Kanniewaarzijn gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanniewaarzijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanniewaarzijn bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanniewaarzijn. Heb je een uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.