TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

The Bold And The Beautiful gemist

Laatste uitzending op 19-12-2014 om 18:32 uur

Amerikaanse soapserie. Rolverdeling: Eric Forrester (Eric Forrester), Ridge Forrester (Ronn Moss), Brooke Logan (Katherine Kelly Lang), Taylor Hayes (Hunter Tylo), Stephanie Forrester (Susan Flannery), Bridget Forrester (Ashley Jones), Katie Forrester (Heather Tom), Nick Marone (Jack Wagner), Donna Logan (Jennifer Gareis), Eric Forrester Jr (Kyle Lowder), Steffy Forrester (Jacqueline MacInnes Wood), Hope Logan (Kim Matula), Marcus Walton (Texas Battle ), Amber Moore (Adrienne Frantz), Jackie Marone (Lesley-Anne Down ), Whipple Jones (Rick Hearst), Pam Douglas (Alley Mills), Owen Knight (Brandon Beemer), Bill Spencer Jr. (Don Diamont), Oliver Jones (Zack Conroy), Liam Cooper (Scott Clifton), Agnes Jones (Sarah Joy Brown) e.a.

The Bold And The Beautiful gemist
Uitzending gemist van The Bold And The Beautiful? Hier kun je alle uitzendingen van The Bold And The Beautiful kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1212
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van The Bold And The Beautiful? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
December 2014 
19-12-2014

Afl. 6530

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6530 Taylor laat haar nieuw verworven invloed bij Forrester Creations gelden en in het bijzonder richting Brooke. Hope vraagt Steffy om een behoorlijke gunst en vindt dat ze daar recht op heeft omdat ze Liam heeft losgelaten. Rick verontschuldigt zich uit de grond van zijn hart bij Maya vanwege het verbergen van zijn ware identiteit. Taylor probeert Eric ervan te overtuigen dat het een grote fout was om Rick als voorzitter aan te wijzen. Bill doet zijn best om Brooke over te halen om Brookes slaapkamerlijn opnieuw leven in te blazen.
19-12-2014

Afl. 6529

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6529 Rick heeft nog steeds niet zijn ware identiteit blootgegeven aan Maya. Hij overtuigt haar ervan om voor de lol naar de Forrester Creations boutique te gaan om wat couturejurken te passen. De aankondiging van Eric bij Forrester dat Taylor bij hem intrekt, wordt met gemengde gevoelens ontvangen. De directie komt er tijdens Ricks afwezigheid achter dat hij besluiten heeft genomen die het bedrijf veel geld hebben gekost. Taylor heeft het gevoel dat ze eindelijk een keer de bovenhand heeft in haar eeuwigdurende strijd met Brooke.
18-12-2014

Afl. 6528

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6528 Eric ziet een minder leuke kant van Caroline als ze haar frustraties uit over Ricks plotselinge behoefte om vrijwilligerswerk te doen bij Dayzee's. Maya voelt zich meer op haar gemak bij Rick en vertelt hem over haar dochter. Rick verrast Maya met een middag shoppen in Beverly Hills. Marcus vindt het grappig om te zien dat Carter in de korte tijd dat hij er is zijn oog al heeft laten vallen op een paar dames.
18-12-2014

Afl. 6527

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6527 Eric en Taylor zijn bang voor wat Pam uit jaloezie zal gaan doen nu ze van hun relatie afweet. Anthony raadt Rick aan om Maya de waarheid over zichzelf te vertellen. Caroline blijft haar best doen om Ricks aandacht weer voor zich te winnen. Ze wordt zo langzamerhand wel heel nieuwsgierig naar wat of wie hem zo afleidt.
17-12-2014

Afl. 6526

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6526 Rick probeert Hope te troosten, want hij voelt zich verantwoordelijk voor het stuklopen van haar relatie met Liam. Donna en Pam hebben medelijden met zichzelf, omdat Eric zo snel een relatie met Taylor is begonnen. Pam hoort toevallig een gesprek tussen Brooke en Donna over het feit dat Taylor Eric alleen maar gebruikt om de carrière van haar kinderen in goede banen te leiden. Liam en Steffy maken plannen voor hun toekomst samen.
17-12-2014

Afl. 6525

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6525 Bill is teleurgesteld als Katie een knusse middag samen met hem afwijst omdat ze haar kind niet alleen wil laten. Katie vindt het prima dat Bill Brooke helpt vooruit te komen bij Forrester Creations. Ze is alleen niet zo blij met hoe ze te werk gaan. Liam vertelt aan Steffy wat hij nog graag zou willen doen voor de baby er is. Brooke is met stomheid geslagen als ze van Hope hoort wat ze aan Liam heeft gevraagd. Hope is vastbesloten om haar collectie 'Hope for the future' nieuw leven in te blazen.
16-12-2014

Afl. 6524

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6524 Als Bill hoort dat Taylor bij Eric is ingetrokken, drukt hij Brooke op het hart dat ze er alles aan moet doen om Forrester Creations over te nemen. Hij doet een aantal suggesties over hoe ze dat zou kunnen aanpakken. Maya weet Rick te strikken om haar te helpen bij een belangrijke klus. Steffy bekent aan Taylor dat ze bang is dat Liam alleen voor haar heeft gekozen omdat ze zwanger van hem is. Hope vraagt Liam om een belangrijke en oprechte gunst.
16-12-2014

Afl. 6523

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6523 Taylor trekt bij Eric in. Rick en Maya voelen beiden een sterke aantrekkingskracht en flirten met elkaar. Dit stopt onmiddellijk als Caroline ten tonele verschijnt. Bill raakt gefrustreerd als hij merkt dat Katie alleen nog maar oog heeft voor Will. Brooke beschuldigt Taylor ervan dat ze Eric gebruikt om de Logans eruit te werken bij Forrester Creations.
15-12-2014

Afl. 6522

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6522 Na samen een heerlijke avond te hebben doorgebracht, doet Eric Taylor spontaan een aanzoek. Steffy en Thomas maken zich zorgen over Taylor, omdat ze 's nachts niet naar huis is gekomen. Brooke zegt tegen Bill dat ze de motieven van Taylor ten aanzien van Eric wantrouwt. Rick is onder de indruk van Carters ideeën en biedt hem aan werkzaamheden voor Forrester Creations te verrichten. Rick is er met zijn hoofd niet bij, omdat hij aan de jonge vrouw denkt die hij de dag daarvoor heeft ontmoet.
15-12-2014

Afl. 6521

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6521 Oliver probeert Hope op te beuren door haar iets te vertellen wat hij jarenlang voor haar heeft verzwegen. Thomas zegt dat Liam van harte welkom is in de familie als hij hoort dat Steffy zwanger is. Liam verzekert Thomas dat hij nu volledig aan Steffy is toegewijd en dat Hope wel op haar pootjes terecht zal komen. Brooke gelooft haar ogen niet als ze Eric en Taylor in een nogal compromitterende situatie aantreft. Taylor trekt zich niets aan van Brookes afkeuring en zegt dat haar romance met Eric een feit is.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 122. Eerste Vorige Volgende Laatste 

The Bold And The Beautiful gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bold And The Beautiful de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bold And The Beautiful bij RTL 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bold And The Beautiful. Heb je een uitzending van The Bold And The Beautiful gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.