TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

The Bold And The Beautiful gemist

Laatste uitzending op 22-10-2014 om 18:34 uur

Amerikaanse soapserie. Rolverdeling: Eric Forrester (Eric Forrester), Ridge Forrester (Ronn Moss), Brooke Logan (Katherine Kelly Lang), Taylor Hayes (Hunter Tylo), Stephanie Forrester (Susan Flannery), Bridget Forrester (Ashley Jones), Katie Forrester (Heather Tom), Nick Marone (Jack Wagner), Donna Logan (Jennifer Gareis), Eric Forrester Jr (Kyle Lowder), Steffy Forrester (Jacqueline MacInnes Wood), Hope Logan (Kim Matula), Marcus Walton (Texas Battle ), Amber Moore (Adrienne Frantz), Jackie Marone (Lesley-Anne Down ), Whipple Jones (Rick Hearst), Pam Douglas (Alley Mills), Owen Knight (Brandon Beemer), Bill Spencer Jr. (Don Diamont), Oliver Jones (Zack Conroy), Liam Cooper (Scott Clifton), Agnes Jones (Sarah Joy Brown) e.a.

The Bold And The Beautiful gemist
Uitzending gemist van The Bold And The Beautiful? Hier kun je alle uitzendingen van The Bold And The Beautiful kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1128
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van The Bold And The Beautiful? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
22-10-2014

Afl. 6446

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6446 Door toedoen van Katie krijgen Bill en Brooke Aspen vanuit de lucht te zien. Ondertussen proberen Steffy en Liam uit of ze geschikt zijn om voor baby's te zorgen terwijl ze op Will passen. Katie weigert de diagnose van Taylor aan te nemen en blijft bij haar besluit.
22-10-2014

Afl. 6445

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6445 Bill vraagt Justin om hem te helpen Katie te vinden. Liam begint te vermoeden dat er een onderliggende reden moet zijn waarom Katie Bill en haar pasgeboren baby heeft verlaten. Katie zoekt contact met Taylor en vraagt haar om namens haar met Brooke en Donna praten. Taylor beseft dat Katie door de hormonen compleet uit balans is. Ze probeert haar rationele kant aan te spreken en vraagt of ze haar beslissing wil heroverwegen. Katie heeft een verrassing voor Brooke en Bill in Aspen.
21-10-2014

Afl. 6444

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6444 Rick roept Caroline ter verantwoording nadat hij een sms heeft ontvangen met belastende informatie. Liam vertelt Steffy iets over zijn verleden waar zij geen weet van had. Gedeprimeerd en intens verdrietig beseft Katie wat de consequenties zijn van haar besluit om haar familie te verlaten. Brooke probeert Bill te troosten als zijn verdriet om Katie omslaat in boosheid.
21-10-2014

Afl. 6443

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6443 Brooke beseft dat Bills verdriet over het verlies van Katie uit de hand begint te lopen en probeert hem af te leiden. Hope en Caroline krijgen ruzie en maken elkaar over en weer verwijten over de mannen in hun leven en hun positie bij Forrester Creations. Rick en Eric bespreken de richting die Forrester Creation uitgaat en wat dat voor hen in de toekomst zal betekenen.
20-10-2014

Afl. 6442

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6442 Brooke maakt zich steeds bezorgder over hoe slecht Bill kan omgaan met het feit dat Katie hem heeft verlaten. Taylor neemt het op voor Thomas en herinnert Hope en Rick eraan dat haar zoon nu CEO is en ook zo bejegend dient te worden. Steffy en Liam maken het beste van hun in de war geschopte vakantieplannen.
20-10-2014

Afl. 6441

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6441 De nieuw aangewezen CEO Thomas organiseert een vergadering waarin hij belangrijke wijzigingen aankondigt bij Forrester Creations. Veel van de aanwezigen, in het bijzonder Rick, zijn niet blij met de veranderingen en zijn sceptisch. Caroline accepteert haar nieuwe functie binnen het bedrijf ondanks Ricks zorgen over de motieven van Thomas. Stephanie en Dayzee halen herinneringen op aan hun korte maar betekenisvolle vriendschap.
17-10-2014

Afl. 6440

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6440 Katie houdt voet bij stuk als het gaat om haar besluit om uit het leven van Bill en Will te verdwijnen. Taylor blijft proberen haar op andere gedachten te brengen. Katie betaalt Taylor voor haar diensten en gaat naar huis om haar spullen te pakken en vervolgens met de noorderzon te vertrekken. Brooke probeert Bill te troosten, die helemaal in de war is. Hij boort al zijn bronnen aan om Katie te vinden.
17-10-2014

Afl. 6439

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6439 Als Taylor thuiskomt, treft ze daar een wanhopige Katie aan die om hulp vraagt. Katies familie gaat op zoek naar haar in Aspen. Als Katie aan Taylor vertelt hoe ze wil verdwijnen, probeert Taylor haar op andere gedachten te brengen. Liam en Steffy hebben een romantisch uitje gepland, maar dit wordt wreed verstoort door Bill en Brooke die op zoek zijn naar Katie.
16-10-2014

Afl. 6438

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6438 Een paniekerige Bill merkt dat Katie hem en hun baby daadwerkelijk heeft verlaten. Hij vraagt Taylor om hulp. Rick voelt zich enorm schuldig over het feit dat hij Hope en Liam uit elkaar heeft gehouden. Stephanie brengt een middag met Eric door en zij halen samen herinneringen op.
16-10-2014

Afl. 6437

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6437 Sthepanie en Eric herinneren zich de speciale momenten die ze met een dierbare hebben gedeeld. Taylor heeft een onderhoud met dr. Meade over Katies gezondheid. Bill kan Katies schokkende mededeling niet geloven. Hij probeert haar zonder succes op andere gedachten te brengen.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 113. Eerste Vorige Volgende Laatste 

The Bold And The Beautiful gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bold And The Beautiful de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bold And The Beautiful bij RTL 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bold And The Beautiful. Heb je een uitzending van The Bold And The Beautiful gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.