TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

The Bold And The Beautiful gemist

Laatste uitzending op 19-09-2014 om 18:27 uur

Amerikaanse soapserie. Rolverdeling: Eric Forrester (Eric Forrester), Ridge Forrester (Ronn Moss), Brooke Logan (Katherine Kelly Lang), Taylor Hayes (Hunter Tylo), Stephanie Forrester (Susan Flannery), Bridget Forrester (Ashley Jones), Katie Forrester (Heather Tom), Nick Marone (Jack Wagner), Donna Logan (Jennifer Gareis), Eric Forrester Jr (Kyle Lowder), Steffy Forrester (Jacqueline MacInnes Wood), Hope Logan (Kim Matula), Marcus Walton (Texas Battle ), Amber Moore (Adrienne Frantz), Jackie Marone (Lesley-Anne Down ), Whipple Jones (Rick Hearst), Pam Douglas (Alley Mills), Owen Knight (Brandon Beemer), Bill Spencer Jr. (Don Diamont), Oliver Jones (Zack Conroy), Liam Cooper (Scott Clifton), Agnes Jones (Sarah Joy Brown) e.a.

The Bold And The Beautiful gemist
Uitzending gemist van The Bold And The Beautiful? Hier kun je alle uitzendingen van The Bold And The Beautiful kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1082
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van The Bold And The Beautiful? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
19-09-2014

Afl. 6400

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6400 Bill heeft er moeite mee om niet zijn blijdschap te tonen over het stuklopen van de relatie tussen Liam en Hope. Thomas beseft dat Rick hem richting zijn zus manoeuvreert. Hij is het ermee eens dat Hope een man verdient die al zijn aandacht op haar richt. Hope organiseert een persconferentie waarin ze zal aankondigen dat ze stopt met haar collectie 'Perfect Wedding' én Liam. Tijdens de persconferentie neemt Rick het woord van haar over en doet hij een schokkende aankondiging.
19-09-2014

Afl. 6399

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6399 Liam doet nog een laatste poging om Hope ervan te overtuigen niet te vertrekken, maar Hope zegt dat hij nu bij Steffy hoort. Terwijl Thomas druk bezig is om Hope te helpen, laat Rick aan Caroline weten dat hij nog steeds heel erg geïnteresseerd in haar is. De rivaliteit tussen Pam en Donna en het gekibbel achter de receptie gaat onverminderd door.
18-09-2014

Afl. 6398

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6398 Thomas fungeert als Hopes steun en toeverlaat en helpt haar met het ophalen van haar laatste spullen uit Liams huis. Er ontstaat een ongemakkelijke situatie als ze oog in oog met Liam en Steffy komen te staan. Rick werkt aan het volgende hoofdstuk van zijn plan. Hij probeert de rest van de familie ervan te overtuigen dat Hope veel beter af is met Thomas dan met Liam.
18-09-2014

Afl. 6397

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6397 Na een flinke zoektocht vindt Liam Steffy op Venice Beach en er is een enorme aantrekkingskracht tussen beide. Rick overtuigt Thomas en Hope ervan dat ze meer tijd samen moeten doorbrengen. Hij hoopt daarmee zijn weg vrij te maken voor Caroline. Ridge en Taylor spreken de recente gebeurtenissen door en het effect dat die hebben gehad op het leven van hun kinderen.
17-09-2014

Afl. 6396

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6396 Nog steeds ondersteboven van het feit dat Hope hun relatie heeft beëindigd, laat Liam zich overrompelen door Rick. Hoewel het huwelijk van Liam en Hope verleden tijd is, aarzelt Steffy vreemd genoeg over de volgende stap die ze zal nemen. Hope zoekt troost bij Thomas en zegt dat Steffy en Liam eindelijk bij elkaar kunnen zijn. Rick geniet ervan als hij ziet hoe zijn plannen uitwerken.
17-09-2014

Afl. 6395

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6395 Als Bill ziet hoe wanhopig zijn zoon is, raadt hij Liam af om zich te verzoenen met Hope. Om er zeker van te zijn dat zijn zus niet meer door Liam wordt gekwetst, plaatst hij Othello in een lastige situatie met Hope. Nu Othello in de pas loopt met zijn plannen, focust Rick zich op Thomas als zijn volgende doelwit.
16-09-2014

Afl. 6394

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6394 Rick troost Hope en zegt dat Liams avondje uit met Steffy onvergeeflijk is terwijl Steffy een wanhopige Liam troost. Rick probeert Hope ervan te overtuigen Liam op te geven, maar Hope kan Liam vergeven als ze van een buitenstaander te horen zou krijgen dat er niets tussen Liam en Steffy is gebeurd. Liam vertelt Steffy hoe hij zich in alle bochten heeft gewrongen op zijn trouwdag. Steffy begint ervan overtuigd te raken dat Liam nog gevoelens voor haar heeft. Rick doet wat speurwerk om erachter te komen wat er is gebeurd tussen Liam en Steffy en bedenkt dan een plan om zijn zus bij de man waarvan ze houdt weg te houden.
16-09-2014

Afl. 6393

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6393 Liam belooft Brooke dat hij het zal goedmaken met Hope. De manier waarop Hope haar vragen stelt irriteert Steffy dermate dat ze het gesprek beëindigt. Rick zinspeelt erop dat Thomas de draad weer met Hope zou moeten oppakken. Brooke leest Steffy de les en Steffy haalt uit frustratie uit naar Brooke. Hope en Liam hebben een serieus gesprek over de toekomst van hun relatie. Thomas herinnert zich zijn aanzoek aan Hope.
15-09-2014

Afl. 6392

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6392 Hope verwijt Steffy dat ze een schertsvertoning van haar huwelijksdag heeft gemaakt. Liam zegt tegen Bill dat hij zich wel degelijk als een Spencer gedraagt en legt hem uit waarom. Hope eist van Steffy dat ze vertelt wat er tussen haar en Liam is gebeurd. Caroline waardeert het dat Rick zich als steun en toeverlaat van zijn zus opwerpt. Rick gaat de confrontatie met Liam aan en waarschuwt hem. Caroline wil van Thomas weten hoe het was om met Hope te daten.
15-09-2014

Afl. 6391

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6391 Liam smeekt Hope in het bijzijn van de Forresters, Logans en Spencers om hem te vergeven. Hope wijst hem af en zegt dat hij moet vertrekken. Ridge, Brooke en Katie troosten Hope, terwijl Bill zijn zoon onder handen neemt omdat hij niet langer kan aanzien hoe hij zich verlaagt. Taylor en Steffy hebben het over de liefde en in het bijzonder Taylors romantische verleden met Ridge en de rol die Brooke toen speelde. Hope verrast Steffy als ze plotseling voor haar deur staat.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 109. Eerste Vorige Volgende Laatste 

The Bold And The Beautiful gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bold And The Beautiful de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bold And The Beautiful bij RTL 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bold And The Beautiful. Heb je een uitzending van The Bold And The Beautiful gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.