TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

The Bold And The Beautiful gemist

Laatste uitzending op 24-04-2015 om 18:28 uur

Amerikaanse soapserie. Rolverdeling: Eric Forrester (Eric Forrester), Ridge Forrester (Ronn Moss), Brooke Logan (Katherine Kelly Lang), Taylor Hayes (Hunter Tylo), Stephanie Forrester (Susan Flannery), Bridget Forrester (Ashley Jones), Katie Forrester (Heather Tom), Nick Marone (Jack Wagner), Donna Logan (Jennifer Gareis), Eric Forrester Jr (Kyle Lowder), Steffy Forrester (Jacqueline MacInnes Wood), Hope Logan (Kim Matula), Marcus Walton (Texas Battle ), Amber Moore (Adrienne Frantz), Jackie Marone (Lesley-Anne Down ), Whipple Jones (Rick Hearst), Pam Douglas (Alley Mills), Owen Knight (Brandon Beemer), Bill Spencer Jr. (Don Diamont), Oliver Jones (Zack Conroy), Liam Cooper (Scott Clifton), Agnes Jones (Sarah Joy Brown) e.a.

The Bold And The Beautiful gemist
Uitzending gemist van The Bold And The Beautiful? Hier kun je alle uitzendingen van The Bold And The Beautiful kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1392
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van The Bold And The Beautiful? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2015 
24-04-2015

Afl. 6710

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6710 De gasten arriveren in huize Forrester om Thanksgiving en de verloving van Rick en Caroline te vieren. Op verzoek van Hope worden alle negatieve gevoelens opzijgezet. De vonken vliegen ervan af tussen Pam en Charlie als ze hun keukengeheimen met elkaar delen. Rick verrast Caroline met een romantisch idee.
24-04-2015

Afl. 6709

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6709 Bill probeert Brooke ervan te overtuigen om bij hem terug te komen. Wetende dat er nogal wat speelt tussen veel van de genodigden, waarschuwt Eric iedereen om zijn beste beentje voor te zetten. Wyatt en Quinn denken aan hun verleden en hoe hun leven kortgeleden veranderd is.
23-04-2015

Afl. 6708

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6708 Brooke gaat naar Katie en vraagt haar om Bill nooit meer tussen hen in te laten komen. Hope komt met het idee om Thanksgiving extra feestelijk te maken en de gastenlijst uit te breiden met genodigden die minder welkom zijn. Wyatt is verbaasd als Bill hem om een behoorlijke gunst vraagt.
23-04-2015

Afl. 6707

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6707 Thorne en Eric hebben slecht en goed nieuws voor Aly. Quinn hoort hoe Bill Wyatt de les leest over Liam en Hope en komt tussenbeide. Ze vraagt Bill waarom het geluk van Liam belangrijker voor hem is dan het geluk van Wyatt. Als Wyatt weggaat, geeft Quinn Bill de volle laag. Wyatt loopt binnen bij Liam en Hope en confronteert Liam met Bills bemoeienis.
22-04-2015

Afl. 6706

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6706 Hope probeert de aantrekkingskracht tussen haar en Wyatt te ontkennen. Liam vertelt aan Hope dat Bill ermee heeft ingestemd hun relatie te steunen. Thorne en Aly brengen samen tijd door om de vader-dochterrelatie weer aan te halen. Wyatt gaat tegen zijn vader in als hij hem opdraagt Liam de ruimte te geven om met Hope samen te zijn.
22-04-2015

Afl. 6705

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6705 Terwijl Hope op kantoor is, bespreken Bill en Liam hun liefdesleven. Aly bedankt haar nicht voor haar begeleiding en vraagt haar op de man af hoe het zit met Liam en Wyatt. Brooke en Katie blijven hun best doen om hun relatie te herstellen. Wyatt en Hope hebben een ontmoeting waar de 'stoom' vanaf komt.
21-04-2015

Afl. 6704

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6704 Bill weigert de relatie die hem zo dierbaar is op te geven. Hope realiseert zich dat het aan haar is om de rivaliteit tussen de broers een halt toe te roepen. Aly komt naar huis en herenigt zich met haar vader en opa. Thorne denkt aan de gelukkige tijd die hij had met Darla en Sally Spectra. Eric vraagt Hope om naar kantoor te komen en biedt Aly een baan bij Forrester Creations aan.
21-04-2015

Afl. 6703

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6703 Brooke en Katie genieten van hun succes. Liam probeert Hopes aandacht van Wyatt af te leiden door een romantische picknick te organiseren. Hij baalt als Wyatt onverwachts komt aanwaaien en raakt nog gefrustreerder als hij geen aanstalten maakt om te vertrekken. De twee broers wedijveren om de aandacht van Hope. Liam beseft dat het uit de hand gaat lopen en eist van Wyatt dat hij vertrekt. De pogingen van Bill om vergiffenis lijken vergeefs te zijn.
20-04-2015

Afl. 6702

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6702 Brooke bewijst haar loyaliteit aan Katie terwijl Bill zich voorbereidt op een zonniger toekomst. Liam probeert Hope voor zich terug te winnen door haar te laten zien hoe hij het huis dat hij met haar wil delen, heeft veranderd. Hij zegt dat ze hem straft voor het feit dat hij zich al die jaren heen en weer geslingerd heeft gevoeld tussen haar en Steffy,
20-04-2015

Afl. 6701

 The Bold And The Beautiful - Afl. 6701 Wyatt en Ricardo bespreken de diefstal van de juwelen en hoe het een haartje had gescheeld of ze waren de diamant kwijtgeraakt. Wyatt en Liam zetten hun meningsverschillen tijdelijk opzij om stil te staan bij het feit dat ze hun vader bijna hadden verloren. Hope en Caroline beseffen hoe hecht hun vriendschap is geworden.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 140. Eerste Vorige Volgende Laatste 

The Bold And The Beautiful gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bold And The Beautiful de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bold And The Beautiful bij RTL 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bold And The Beautiful. Heb je een uitzending van The Bold And The Beautiful gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.