TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:39 uur

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

De Jongens Tegen De Meisjes gemist
Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    28
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van De Jongens Tegen De Meisjes? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juni 2014 
07-06-2014

Afl. 8

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 8 John de Wolf, John van den Brom en Jack Spijkerman nemen het met Tijl Beckand op tegen Chantals team, met daarin Olcay Gulsen, Daphne Koster en Barbara Barend.
Mei 2014 
31-05-2014

Afl. 7

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 7 Het mannenteam bestaat uit Tijl Beckand, Freek Bartels, Frits Sissing en Tim Douwsma. Zij gaan de strijd aan met Chantal en haar team, met daarin Zimra Geurts, Euvgenia Parakhina en Monique Smit.
24-05-2014

Afl. 6

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6 In het team van Tijl zitten Roy Donders, Roué Verveer en Maik de Boer. Zij nemen het op tegen Chantals team, met daarin Gigi Ravelli, Sylvia Geersen en Tatum Dagelet.
17-05-2014

Afl. 5

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5 Het mannenteam, onder leiding van Tijl Beckand, bestaat uit Mike Weerts, Remy Bonjasky en William Spaaij. Chantal Janzen voert het vrouwenteam aan, met daarin Victoria Koblenko, Liza Sips en Ellemieke Vermolen.
10-05-2014

Afl. 4

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4 Tijl Beckand voert het mannenteam aan, met daarin Beau Schneider, Ramon Beuk en Frans Duijts. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam van Dyanne Beekman, Nicolette Kluijver en Quinty Trustfull.
03-05-2014

Afl. 3

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3 Chantal Janzen en Tijl Beckand staan weer lijnrecht tegenover elkaar in hun strijd tegen de vooroordelen over mannen en vrouwen. Het mannenteam van Tijl bestaat uit Bas Muijs, Jamai Loman en Andy van der Meijde. Chantal leidt het vrouwenteam met daarin Sharon Doorson, Angela Groothuizen en Melisa van der Meijde.
April 2014 
26-04-2014

Afl. 2

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2 Eddy Zoëy, René Froger en André Hazes jr. nemen plaats in het mannenteam van Tijl Beckand en Edith Bosch, Loretta Schrijver en Roxeanne Hazes schuiven aan bij het team van Chantal Janzen.
19-04-2014

Afl. 1

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1 Tijl Beckand voert het mannenteam aan, met daarin Jeffrey Wammes, Teun Kuilboer en Oren Schrijver. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam, waarin Tess Milne, Froukje de Both en Celine Purcell plaatsnemen.
Juni 2013 
15-06-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 7"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 7" Teamleden Chantal: Judith Osborn, Nance en Denise van Rijswijk. Teamleden Tijl: Dirk Zeelenberg, Bob de Jong en Winston Post.
08-06-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 6"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 6" Teamleden Chantal: Sabine Uitslag, Jasmine Sendar en Samantha van der Plas (Barbie). Teamleden Tijl: Yes-R, Robert ten Brink en Michael van de Plas.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.