TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

Laatste uitzending op 19-04-2014 om 20:39 uur

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

De Jongens Tegen De Meisjes gemist
Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    21
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van De Jongens Tegen De Meisjes? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2014 
19-04-2014

Afl. 1

 De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1 Tijl Beckand voert het mannenteam aan, met daarin Jeffrey Wammes, Teun Kuilboer en Oren Schrijver. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam, waarin Tess Milne, Froukje de Both en Celine Purcell plaatsnemen.
Juni 2013 
15-06-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 7"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 7" Teamleden Chantal: Judith Osborn, Nance en Denise van Rijswijk. Teamleden Tijl: Dirk Zeelenberg, Bob de Jong en Winston Post.
08-06-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 6"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 6" Teamleden Chantal: Sabine Uitslag, Jasmine Sendar en Samantha van der Plas (Barbie). Teamleden Tijl: Yes-R, Robert ten Brink en Michael van de Plas.
01-06-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 5"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 5" Teamleden Chantal: Do, Heleen van Royen en Kim Feenstra. Teamleden Tijl: Sander Janson, Xander de Buisonjé en Michael Mendoza.
Mei 2013 
25-05-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 4"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 4" Teamleden Chantal: Marly van der Velden, Fajah Lourens en Claudia Schoemacher. Teamleden Tijl: Fred van Leer, Mark van Eeuwen en Robert Schoemacher.
18-05-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 3"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 3" Teamleden Chantal: Josje, Rosalie van Breemen en Shana, de vriendin van Jokertje. Teamleden Tijl: Jokertje, Kraantje Pappie en Ernst Daniel Smid.
11-05-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 2"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 2" Teamleden Chantal: Patricia Paay, Glennis Grace,en Kim Kötter. Teamleden Tijl: Gerard Ekdom, Jaap Reesema en Caspar Bürgi.
04-05-2013

De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 1"

 De Jongens Tegen De Meisjes - De Jongens Tegen De Meisjes "Aflevering 1" Teamleden Chantal: Zarayda Groenhart, Inge de Bruijn en Myrte Mylius. Teamleden Tijl: Kees Tol, Dennis van der Geest en Thomas Berge.
Juni 2012 
02-06-2012

Aflevering 7

 De Jongens Tegen De Meisjes - Aflevering 7 Tijl verwelkomt Richard Witschge, Pierre van Hooijdonk en Dick Jol in zijn team en Chantal neemt het samen met Sanne Hoogkamer, Estelle Gullit en Winonah de Jong tegen hen op. Alles draait in deze aflevering om het EK Voetbal. Bovendien zijn de letterpakken eenmalig in de vorm van voetbaltenues.
Mei 2012 
26-05-2012

Aflevering 6

 De Jongens Tegen De Meisjes - Aflevering 6 Tijl verwelkomt Gers Pardoel, Patrick Martens en Guido Spek in zijn team en Chantal neemt het samen met Britt Dekker, Krystl en Anouk Smulders tegen hen op.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.