TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Editie NL gemist

Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:19 uur

Editie NL is een nieuwsprogramma van de Nederlandse televisiezender RTL 4, gewijd aan binnenlands nieuws en achtergronden. Het programma besteedt aandacht aan achtergronden van binnenlands nieuws en aan onderwerpen die een reguliere nieuwsuitzending niet halen. Tijdens het weerbericht, verzorgd door de meteorologen van RTL Nederland, waarmee iedere uitzending wordt afgesloten, worden weerfoto's getoond die door kijkers zijn ingestuurd. Er wordt gewerkt met vier vaste presentatoren en drie invallers alsmede met een aantal wisselende verslaggevers in beeld in de uitgezonden items.

Editie NL gemist
Uitzending gemist van Editie NL? Hier kun je alle uitzendingen van Editie NL kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1506
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Editie NL? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2015 
17-04-2015

Afl. 77

 Editie NL - Afl. 77 Houdt het kabinet stand of valt het? Laten we een wedje leggen. Uit onderzoek van de Universiteit Twente blijkt dat het nog steeds geen enkele moeite is voor jongeren om drank te kopen.Al die babyposts op social media kunnen heel schattig zijn, maar kunnen ook een beetje te veel worden. Playbacken lijkt populairder dan ooit.
16-04-2015

Afl. 76

 Editie NL - Afl. 76 De onderwerpen van vandaag: Douche, deken en donut. Kraker redt de wereld. School op water en brood. Stokoude superheld.
15-04-2015

Afl. 75

 Editie NL - Afl. 75 De onderwerpen van vandaag: Zit niet zo te barbeknoeien! Ik ben moe(der). Zwemmer loopt te fietsen. Schuifelen sterft slowe dood.
14-04-2015

Afl. 74

 Editie NL - Afl. 74 Bewust Beschonken Bestuurder: De BOB? Een flink aantal automobilisten vindt dat je met een slok op kunt thuiskomen. Steeds meer mensen nemen een asielzoeker in huis. In de Economy Class in het vliegtuig is er niet genoeg ruimte. Hoe vlieg je dan toch comfortabel? Model Chrissy Teigen blijkt striae te hebben.
13-04-2015

Afl. 73

 Editie NL - Afl. 73 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
10-04-2015

Afl. 72

 Editie NL - Afl. 72 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
09-04-2015

Afl. 71

 Editie NL - Afl. 71 De onderwerpen van vandaag: Hé bankier, doe eens ff normaal. Een as-tattoo is ongezond. Bloed spat van je scherm. Kakkineus kauwen.
08-04-2015

Afl. 70

 Editie NL - Afl. 70 De onderwerpen van vandaag: Grijp 'NS in. Vijand x vijand = vriend. Loterij ontcijferd. Begin de dag met een feestje.
07-04-2015

Afl. 69

 Editie NL - Afl. 69 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
06-04-2015

Afl. 68

 Editie NL - Afl. 68 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 151. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Editie NL gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Editie NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Editie NL bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Editie NL. Heb je een uitzending van Editie NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.