TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Editie NL gemist

Laatste uitzending op 25-05-2015 om 18:18 uur

Editie NL is een nieuwsprogramma van de Nederlandse televisiezender RTL 4, gewijd aan binnenlands nieuws en achtergronden. Het programma besteedt aandacht aan achtergronden van binnenlands nieuws en aan onderwerpen die een reguliere nieuwsuitzending niet halen. Tijdens het weerbericht, verzorgd door de meteorologen van RTL Nederland, waarmee iedere uitzending wordt afgesloten, worden weerfoto's getoond die door kijkers zijn ingestuurd. Er wordt gewerkt met vier vaste presentatoren en drie invallers alsmede met een aantal wisselende verslaggevers in beeld in de uitgezonden items.

Editie NL gemist
Uitzending gemist van Editie NL? Hier kun je alle uitzendingen van Editie NL kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1532
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Editie NL? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Mei 2015 
25-05-2015

Afl. 103

 Editie NL - Afl. 103 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze
22-05-2015

Afl. 102

 Editie NL - Afl. 102 De onderwerpen van vandaag: Het kabinet komt met een boerkaverbod. Vandaag is de dag waarop ons vakantiegeld wordt gestort. De animatiefilm Inside Out´ krijgt veel reacties. Vrouwen moeten Moody Bitches worden!
21-05-2015

Afl. 101

 Editie NL - Afl. 101 De onderwerpen van vandaag: Een MRI scan wordt steeds vaker ingezet tijdens strafzaken. Moeten alle leraren verplicht op huisbezoek? De Europese Spelen beginnen bijna, maar niemand weet ervan. Prins Charles heeft de hand geschud van de leider van Sinn Fein.
20-05-2015

Afl. 100

 Editie NL - Afl. 100 De onderwerpen van vandaag: Kijk uit voor knuffelende criminelen. Roemeense bendes vragen de weg en als dank krijg je een knuffel en daarmee pakken ze meteen je ketting, je geld etc. Wie sturen we volgend jaar naar het Songfestival? Afschaffen van cashgeld wordt volgens topeconomen de toekomst. Louis van Gaal heeft weer de lachers op z'n hand met zijn speech tijdens het gala van zijn club Manchester United.
19-05-2015

Afl. 99

 Editie NL - Afl. 99 De onderwerpen van vandaag: Dendert Trijntje door? De Kinderbescherming vindt het niet meer leuk. Sjuul, deze Editie NL is voor jou. Barack Obama is now following you.
18-05-2015

Afl. 98

 Editie NL - Afl. 98 De onderwerpen van vandaag: Gepikt maar niet gepakt, winkelcriminaliteit is nog steeds een groot probleem. Een nieuwe campagne start om sportclubs ook aan vrijwilligers een verklaring omtrent gedrag te vragen. Wat vinden vrijwilligers hier eigenlijk van? Vet photoshoppen, Libelle shopt dunne modellen wat spek bij. Waarom zijn bijna alle songfestival liedjes in het Engels en hoe klinkt dat in de eigen taal?
15-05-2015

Afl. 97

 Editie NL - Afl. 97 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
14-05-2015

Afl. 96

 Editie NL - Afl. 96 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
13-05-2015

Afl. 95

 Editie NL - Afl. 95 De onderwerpen van vandaag: Politie zoekt echte mannen. Ongezonnebank: de 27 jarige Amerikaanse Tawny Willoughby plaatste een huidkanker-selfie op Facebook en roept mensen op om NOOIT meer naar de zonnebank te gaan. Filmtrailer als spoiler. Vergeet de fiets, de step wordt het helemaal.
12-05-2015

Afl. 94

 Editie NL - Afl. 94 De onderwerpen van vandaag: De gemeenten Kapelle, Korendijk en Zuidhorn vormen de top 3 veiligste gemeenten van het land volgens de AD misdaadmeter. Wat is hun geheim? Op sociale media is flinke ophef ontstaan over een filmpje waarin een toezichthouder op een Amsterdams metrostation een man met een gummiknuppel slaat. Stopt Crime Scene Investigation na 15 jaar? De bijzondere jurk van Trijntje.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 154. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Editie NL gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Editie NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Editie NL bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Editie NL. Heb je een uitzending van Editie NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.