TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Editie NL gemist

Laatste uitzending op 22-07-2014 om 18:16 uur

Editie NL is een nieuwsprogramma van de Nederlandse televisiezender RTL 4, gewijd aan binnenlands nieuws en achtergronden. Het programma besteedt aandacht aan achtergronden van binnenlands nieuws en aan onderwerpen die een reguliere nieuwsuitzending niet halen. Tijdens het weerbericht, verzorgd door de meteorologen van RTL Nederland, waarmee iedere uitzending wordt afgesloten, worden weerfoto's getoond die door kijkers zijn ingestuurd. Er wordt gewerkt met vier vaste presentatoren en drie invallers alsmede met een aantal wisselende verslaggevers in beeld in de uitgezonden items.

Editie NL gemist
Uitzending gemist van Editie NL? Hier kun je alle uitzendingen van Editie NL kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1315
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Editie NL? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juli 2014 
22-07-2014

Afl. 145

 Editie NL - Afl. 145 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
21-07-2014

Afl. 144

 Editie NL - Afl. 144 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
18-07-2014

Afl. 143

 Editie NL - Afl. 143 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
17-07-2014

Afl. 142

 Editie NL - Afl. 142 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
16-07-2014

Afl. 141

 Editie NL - Afl. 141 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
15-07-2014

Afl. 140

 Editie NL - Afl. 140 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
14-07-2014

Afl. 139

 Editie NL - Afl. 139 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
11-07-2014

Afl. 138

 Editie NL - Afl. 138 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
10-07-2014

Afl. 137

 Editie NL - Afl. 137 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
09-07-2014

Afl. 136

 Editie NL - Afl. 136 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 132. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Editie NL gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Editie NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Editie NL bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Editie NL. Heb je een uitzending van Editie NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.