TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Editie NL gemist

Laatste uitzending op 06-07-2015 om 18:17 uur

Editie NL is een nieuwsprogramma van de Nederlandse televisiezender RTL 4, gewijd aan binnenlands nieuws en achtergronden. Het programma besteedt aandacht aan achtergronden van binnenlands nieuws en aan onderwerpen die een reguliere nieuwsuitzending niet halen. Tijdens het weerbericht, verzorgd door de meteorologen van RTL Nederland, waarmee iedere uitzending wordt afgesloten, worden weerfoto's getoond die door kijkers zijn ingestuurd. Er wordt gewerkt met vier vaste presentatoren en drie invallers alsmede met een aantal wisselende verslaggevers in beeld in de uitgezonden items.

Editie NL gemist
Uitzending gemist van Editie NL? Hier kun je alle uitzendingen van Editie NL kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1562
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Editie NL? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juli 2015 
06-07-2015

Afl. 133

 Editie NL - Afl. 133 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze
03-07-2015

Afl. 132

 Editie NL - Afl. 132 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze
02-07-2015

Afl. 131

 Editie NL - Afl. 131 De onderwerpen van vandaag: Bajes voor loverboy. Nekklem in de knel. Hitte ontspoort. Dat swingt de panfluit!
01-07-2015

Afl. 130

 Editie NL - Afl. 130 De onderwerpen van vandaag: Ik heb 38 graden. Gezocht: betrouwbare tas-oppas. In dit huisÂ… Film aan, shirt uit.
Juni 2015 
30-06-2015

Afl. 129

 Editie NL - Afl. 129 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze
29-06-2015

Afl. 128

 Editie NL - Afl. 128 De onderwerpen van vandaag: Hoe beleven Nederlanders de crisis in Griekenland? De ruilhandel komt terug in Griekenland. De hulphond helpt vanaf nu ook jongeren met gedragsproblemen. Sch(r)ik om schrikkelseconde: morgen komt er een seconde bij, waarom eigenlijk?
26-06-2015

Afl. 127

 Editie NL - Afl. 127 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze
25-06-2015

Afl. 126

 Editie NL - Afl. 126 De onderwerpen van vandaag: Hoe gasvrij zijn wij? Uit RTL-onderzoek blijkt dat geweld aangiftes met hogere temperatuur stijgen. Leerlingen moeten leraar gaan beoordelen, is dat wel verstandig? We proeven het Editie-blond bier.
24-06-2015

Afl. 125

 Editie NL - Afl. 125 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze
23-06-2015

Afl. 124

 Editie NL - Afl. 124 Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 157. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Editie NL gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Editie NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Editie NL bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Editie NL. Heb je een uitzending van Editie NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.