TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Reisadvies negatief gemist

Laatste uitzending op 21-09-2014 om 19:28 uur

Sander de Kramer trektde wereld in, naar landen en locaties, waar - terecht of wellicht ten onrechte - degemiddelde toerist zich niet laat zien. Overal waar hij komt doet Sander zijn uiterste best vriendschappen te sluitenen gevoelens te delen met de bevolking. Hij participeert in plaatselijke gebruiken en bijzondere rituelen, ontdektgeheimen die voor andere reizigers verborgen blijven, verzet zich tegen onrechtsituaties en probeert samen met zijnnieuw verworven vrienden oplossingen te vinden voor problemen die de lokaliteit vaak ontstijgen.

Reisadvies negatief gemist
Uitzending gemist van Reisadvies negatief? Hier kun je alle uitzendingen van Reisadvies negatief kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    13
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Reisadvies negatief? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
21-09-2014

Reisadvies negatief

 Reisadvies negatief - Reisadvies negatief De bestemming is Haïti. In 2010 werd Haïti getroffen door een aardbeving die ruim 200 duizend personen het leven kostte en een miljoen mensen dakloos maakte.
September 2013 
01-09-2013

Reisadvies negatief - De slavenmeisjes van Nepal (zo 1...

 Reisadvies negatief - Reisadvies negatief - De slavenmeisjes van Nepal  (zo 1... Sander de Kramer reist naar Nepal, waar hij in het oerwoud en het Himalayagebergte op bezoek gaat bij de meest achtergestelde en gediscrimineerde meisjes ter wereld. Deze meisjes behoren tot de Daliths en de Tharu, een oud junglevolk.  Sander lee
Augustus 2013 
25-08-2013

Reisadvies negatief (25-08-2013 19:27) (zo 25 aug 2013...

 Reisadvies negatief - Reisadvies negatief (25-08-2013 19:27)  (zo 25 aug 2013... Zondag 25 augustus, 19.25 uur, Nederland 3 Sander de Kramer reist  in Zuid-Soedan naar het oorlogsgebied van Abyei. In 2011 werd de zwarte bevolking van Zuid-Soedan onafhankelijk. Zo kwam er een einde aan decennia van onderdrukking door de Arabi
18-08-2013

Reisadvies negatief - Sander en Huub Stapel bezoeken le...

 Reisadvies negatief - Reisadvies negatief - Sander en Huub Stapel bezoeken le... Zondag 18 augustus, 19.25 uur, Nederland 3 Sander reist met acteur Huub Stapel naar de lepradorpen. Huub is ambassadeur van de Leprastichting, de organisatie die lepra bestrijdt in Cambodja. Ze reizen met de boot naar de onbereikbare dorpen, waar kind
11-08-2013

Reisadvies negatief - De andere Filippijnen (zo 11 aug...

 Reisadvies negatief - Reisadvies negatief - De andere Filippijnen  (zo 11 aug... Zondag 11 augustus, 19.25 uur, Nederland 3 Presentator Sander de Kramer belandt op het eiland Luzon in de Filippijnen. Op Luzon zijn geen bounty beaches maar de harde realiteit van vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en overstromingen. Toeristen durven
Juli 2012 
01-07-2012

Aflevering van zondag 1 juli 2012

 Reisadvies negatief - Aflevering van zondag 1 juli 2012 Reisavonturenserie Sander de Kramer neemt de kijker mee op reis naar Oost-Congo. Hij laat de twee gezichten zien van Oost-Congo.
Juni 2012 
24-06-2012

Aflevering van zondag 24 juni 2012

 Reisadvies negatief - Aflevering van zondag 24 juni 2012 Reisavonturenserie Sander de Kramer trekt naar landen en locaties, waar de gemiddelde toerist zich niet laat zien. -Rwanda tracht zich aan zijn bloedige geschiedenis te ontworstelen, o.a. via de verzoenende Ihuriro-traditie.
10-06-2012

Aflevering van zondag 10 juni 2012

 Reisadvies negatief - Aflevering van zondag 10 juni 2012 Reisavonturenserie Sander de Kramer trekt naar landen en locaties, waar de gemiddelde toerist zich niet laat zien. -Burkina Faso is het op twee na armste land ter wereld. Bijgeloof speelt een grote rol.
Juni 2011 
26-06-2011

Aflevering 4

 Reisadvies negatief - Aflevering 4 Reisavonturenserie. Sander de Kramer trekt door drie continenten, naar landen en locaties, waar - terecht of wellicht ten onrechte - de gemiddelde toerist zich niet laat zien. Sander doorkruist Oekraïne waar hij een bezoek brengt aan de beruchte aidsgevangenissen, staat in tropisch Azië stil bij de vernietiging van een uniek stuk regenwoud en ontdekt op een mysterieus Afrikaans eiland dat lepra nog lang niet is uitgebannen. Overal waar hij komt, doet Sander zijn uiterste best vriendschappen te sluiten en gevoelens te delen met de bevolking. Hij participeert in plaatselijke gebruiken en bijzondere rituelen, ontdekt geheimen die voor andere reizigers verborgen blijven, verzet zich tegen onrechtsituaties en probeert samen met zijn nieuw verworven vrienden oplossingen te vinden voor problemen die de lokaliteit vaak ontstijgen. Met de nachttrein naar Oekraïne, per Landrover door Azië en op een roestige motor in Afrika sleept Sander de kijker mee als in een roadmovie. Aan de hand van persoonlijke verhalen, inspirerend, soms schokkend dan weer vertederend, schetst hij een beeld van het leven buiten het blikveld van de gemiddelde toerist, dat van mensen in de verdrukking. We zijn op Madagaskar. Sander trekt op met de Franse arts Gregoire die diep in de jungle een bezoek brengt aan de leprakolonies om medicijnen te bezorgen en de melaatsen bij te staan. Een tropisch eiland vol bijzondere planten en dieren. Dat is het eerste dat bij Sander de Kramer opkomt als hij denkt aan Madagaskar, met dank aan de vrolijke film van Walt Disney. Dat beeld verschrompelt meteen als hij voet op het eiland zet. Het merendeel van de bevolking blijkt in grote armoede te leven. Samen met de arts Gregoire brengt hij een bezoek aan een leprakolonie, ver weg van de bewoonde wereld. Sander: Mijn mond valt open van verbazing als Gregoire me vertelt dat lepra-patiënten bij elkaar leven in deze dorpen, omdat ze uit de samenleving zijn verstoten. Er is nog altijd een grote angst voor de ziekte. Zodra bij iemand lepra wordt geconstateerd, wil nauwelijks nog iemand iets met deze persoon te maken hebben. Presentatie: Sander de Kramer.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Reisadvies negatief gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reisadvies negatief de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reisadvies negatief bij Nederland 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reisadvies negatief. Heb je een uitzending van Reisadvies negatief gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.