TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

RTL 7 Darts: World Matchplay gemist

Laatste uitzending op 26-07-2015 om 21:31 uur

Verslag van dit driedaagse PDC-toernooi dat plaatsvindt in misschien wel de allermooiste dartstempel, The Empress Ballroom in de Winter Gardens te Blackpool.

RTL 7 Darts: World Matchplay gemist
Uitzending gemist van RTL 7 Darts: World Matchplay? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: World Matchplay kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    30
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van RTL 7 Darts: World Matchplay? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juli 2015 
26-07-2015

Afl. 9

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 9 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
25-07-2015

Afl. 8

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 8 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
24-07-2015

Afl. 7

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 7 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
23-07-2015

Afl. 6

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 6 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
22-07-2015

Afl. 5

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 5 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
21-07-2015

Afl. 4

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 4 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
20-07-2015

Afl. 3

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 3 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
19-07-2015

Afl. 2

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 2 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
18-07-2015

Afl. 1

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 1 Verslag van dit PDC-toernooi waarin de 32 beste spelers van de wereld tegen elkaar strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool.
Juli 2014 
27-07-2014

Afl. 9

 RTL 7 Darts: World Matchplay - Afl. 9 Na het WK is dit het langstlopende toernooi van de PDC. De 32 beste spelers van de wereld strijden in de prachtige Empress Ballroom van de Winter Gardens te Blackpool voor de prijzenpot van ruim een half miljoen euro.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

RTL 7 Darts: World Matchplay gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: World Matchplay de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: World Matchplay bij RTL 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: World Matchplay. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: World Matchplay gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.