TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Hotter Than My Daughter gemist

Laatste uitzending op 04-12-2013 om 20:40 uur

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Hotter Than My Daughter gemist
Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    38
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Hotter Than My Daughter? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
December 2013 
04-12-2013

Afl. 6

 Hotter Than My Daughter - Afl. 6 De 67-jarige Kelly heeft een grote droom: groot zangeres zijn. Kelly heeft maling aan alles, haar kleding en haar gedrag. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien; niet alleen met haar kleding, maar vooral met het naakt recreëren. Sinds de komst van Gordon is ze meer op haar kleding gaan letten. Ook de 46-jarige Monique was eerder in de uitzending. De make-over van Monique en dochter Graciella was prachtig en zowel moeder en dochter waren dolgelukkig met hun nieuwe look. Is dat nog steeds het geval?
November 2013 
27-11-2013

Afl. 5

 Hotter Than My Daughter - Afl. 5 Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Na de dood van haar man was het `me-time´ voor Jacqueline. Ze was ondertussen 10 kilo afgevallen en voelde zich heerlijk in haar velletje. Ze houdt erg van tijgerprinten, zebraprinten, kleurprinten, alle printen. Renee schaamt zich voor haar moeder omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet draagt het hele jaar door korte rokjes. Ze is namelijk in de overgang en met haar opvliegers kan ze geen lange broeken en hoge topjes verdragen. Maar al kon ze dat wel, dan zou ze het nog niet doen. Griet heeft in totaal zeven kinderen. Zes zonen en uiteindelijk haar gedroomde dochter: Tamara. Maar helaas voor Griet is Tamara absoluut niet met haar uiterlijk bezig. Ze draagt liever een joggingbroek en doet haar haren in een staart. Tamara vindt de kleding van Griet veel te kort en ordinair.
20-11-2013

Afl. 4

 Hotter Than My Daughter - Afl. 4 Anita en Eric zijn in de ban van de countrymuziek. Dochter Sharena geeft haar moeder en stiefvader op omdat ze het niet langer aan kan. Haar ouders kleden zich namelijk niet alleen country, ze vormen ook een duo en treden op. Sharena schaamt zich enorm. Alida is 39 jaar en (stief)moeder van drie kinderen. Zij staat ook bekend als Dj Miss 4Play en draait onder deze naam op kinky feestjes. Dochter Raquel vindt de kleding van Alida helemaal niks, vooral omdat ze geen onderbroeken draagt. Ze houdt heel veel van haar ouders, maar kan de kledingstijl van haar stiefmoeder niet erg waarderen.
13-11-2013

Afl. 3

 Hotter Than My Daughter - Afl. 3 Anja heeft sinds kort relatie en is een echte levensgenieter. Ze heeft vier kinderen waaronder dochter Lincey. Anja heeft heel wat tegenslagen te verduren gehad in haar leven. Anja draagt geen broeken, alleen maar jurken met een paar torenhoge hakken. Zij zou haar dochter graag eens in een jurk willen zien. Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig. Al haar hele leven maakt haar moeder zelf haar bijzondere kleding. Dochter Eva wil altijd mainstream zijn. Vroeger moest ze de stijl kleren van haar moeder aan, maar dat vond ze verschrikkelijk. Eva wil haar moeder graag in het zonnetje zetten omdat zij haar zo heeft geholpen in een moeilijke tijd. Een nieuw uiterlijk voor Hetty en een nieuw begin voor Eva, want daar is ze zo aan toe!
06-11-2013

Afl. 2

 Hotter Than My Daughter - Afl. 2 Joyce werd opgegeven door haar nicht Marjan. Waar bij Joyce alles sexy, kort en strak is, kleedt Marjan zich degelijk en netjes. Marjan schaamt zich voor de strakke pakjes van Joyce, waar ze ook vrolijk mee op het podium gaat staan om te zingen op de partijen waarvoor ze wordt ingehuurd. Joyce zit dus niet te wachten op een metamorfose. De goedlachse Jolanda houdt van kort en strak. Als ze na een dag hard werken in werkkleding thuiskomt, gaan meteen de strakke jurken en hakken aan. Zoon Joop heeft zijn moeder opgegeven. Sinds de dood van zijn vader draagt Jolanda nog kortere jurkjes en hij vindt dat echt niet langer kunnen! Na een loodzware tijd gaat het nu goed met Jolanda en zij ziet het programma echt als een nieuw begin.
Oktober 2013 
30-10-2013

Afl. 1

 Hotter Than My Daughter - Afl. 1 De Limburgse Bianca is te zien. Zij is de trotse moeder van vijf kinderen en erotisch model en danseres. Bianca zit lekker in haar vel en geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier echter veel minder blij mee. Zij schaamt zich dood voor de kleding en ook voor de foto´s die haar moeder van zichzelf op internet zet. Ook de vijftigjarige Deta zit lekker in haar vel. Ze is wel iets aangekomen maar dat maakt haar helemaal niks uit. Ze draagt waar ze zich fijn in voelt. Als het strak is, kort en lekker veel van haar lichaam laat zien dan is Deta tevreden. Griet is de beste vriendin van Deta en zij vindt haar kleding fantastisch. De dochter van Deta, Sandra denkt daar heel anders over.
Mei 2013 
08-05-2013

Hotter Than My Daughter "Aflevering 8"

 Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter "Aflevering 8" Voor de 43-jarige Lia is haar deelname een teken dat zij veel hotter is dan haar dochter Lianne van 24. Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van Lianne. Door het dragen van een feestelijke jurk voelt Lia zich blijer en voor haar persoonlijk is het een manier om zichzelf niet te verliezen in deprimerende gedachtes. Dochter Geessiena van 21 jaar doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Christina te sexy is, maar ook omdat ze graag zou willen dat hun band weer hechter wordt. Tijd voor Gordon en zijn team om in te grijpen bij beide gevallen.
04-05-2013

Hotter Than My Daughter "Aflevering 7"

 Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter "Aflevering 7" Dit keer is het niet de dochter, maar een zoon die Gordon inschakelt. Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Het is namelijk of zijn moeder de kledingkast van een zestienjarige heeft geplunderd. Resultaat? Te strakke t-shirts met printjes die niet bepaald passen bij een vrouw van 48. Dat getuigt nog eens van lef: je schoonmoeder opgeven voor dit programma. Volgens de Russische Madina (24) gaat haar schoonmoeder Judith de competitie aan met andere vrouwen en zelfs meisjes van zestien jaar. Als ze gaan stappen, kent Judith geen gêne en gaan alle registers open. Haar kleding is te sexy en te opvallend. Madina denkt dat Judith door haar kledingstijl foute mannen aantrekt.
01-05-2013

Hotter Than My Daughter "Aflevering 7"

 Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter "Aflevering 7" Dit keer is het niet de dochter, maar een zoon die Gordon inschakelt. Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Het is namelijk of zijn moeder de kledingkast van een zestienjarige heeft geplunderd. Resultaat? Te strakke t-shirts met printjes die niet bepaald passen bij een vrouw van 48. Nick vindt dat zijn moeder wel iets meer klasse zou mogen uitstralen. Moeder en zoon vinden het heerlijk om samen te gaan shoppen. Als het aan Dorien ligt, wippen ze dan altijd even naar binnen bij Christine Le Duc en hebben ze de grootste lol. Ook vind ze het leuk om haar zoon te vergezellen naar gaybars.
April 2013 
27-04-2013

Hotter Than My Daughter "Aflevering 6"

 Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter "Aflevering 6" Silvia (46) voelt zich een sexy, vrouwelijke en slanke vrouw; echter, in de ogen van haar dochter Silvana (18) is ze een klein, rond propje met verschrikkelijke kleren. De kledingstijl van Silvia valt te omschrijven als gewaagd, kort en erg strak, met enorm veel glitters. Voor Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. Ze woont op een boerderij, heeft veel kippen en een duister kroegje in haar schuur. Samen met haar gasten komt ze de koude wintermaanden door. Maar niet in de zomer; dan trekt ze een bikini aan en fietst ze richting Leeuwarden voor haar boodschappen. Het heeft haar de bijnaam 'tante Bikini' opgeleverd. Kleindochter Danielle vindt dat de kleding van haar oma echt niet kan. Tegelijkertijd is de wijze waarop zij zich kleedt misschien wel weer het andere uiterste en veel te gewoontjes.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Hotter Than My Daughter gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.