TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

So You Think You Can Dance gemist

Laatste uitzending op 09-12-2012 om 19:58 uur

So You Think You Can Dance (SYTYCD) is een Nederlandse, Vlaamse dans competitie en een realityshow dat wordt uitgezonden door RTL4 en VTM. SYTYCD laat een mix zien van verschillende kandidaten, danser van de straat tot winnaars van nationale wedstrijden. Maar alle kandidaten moeten in SYTYCD hard werken tijdens de auditieprocedure en de gehele show. Ze moeten laten zien dat ze veelzijdig zijn en niet goed zijn in één bepaalde genre.

So You Think You Can Dance gemist
Uitzending gemist van So You Think You Can Dance? Hier kun je alle uitzendingen van So You Think You Can Dance kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    23
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van So You Think You Can Dance? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
December 2012 
09-12-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Finale

 So You Think You Can Dance - Finale Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint een dansopleiding én een geldbedrag.
02-12-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Liveshow 7

 So You Think You Can Dance - Liveshow 7 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint een dansopleiding én een geldbedrag.
November 2012 
25-11-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Liveshow 6

 So You Think You Can Dance - Liveshow 6 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint een dansopleiding én een geldbedrag.
18-11-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Liveshow 5

 So You Think You Can Dance - Liveshow 5 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint een dansopleiding én een geldbedrag.
11-11-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Liveshow 4

 So You Think You Can Dance - Liveshow 4 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint een dansopleiding én een geldbedrag.
04-11-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Liveshow 3

 So You Think You Can Dance - Liveshow 3 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint een dansopleiding én een geldbedrag.
Oktober 2012 
28-10-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Liveshow 2

 So You Think You Can Dance - Liveshow 2 So You Think You Can Dance (SYTYCD) is een Nederlandse, Vlaamse dans competitie en een realityshow dat wordt uitgezonden door RTL4 en VTM. SYTYCD laat een mix zien van verschillende kandidaten, danser van de straat tot winnaars van nationale wedstrijden. Maar alle kandidaten moeten in SYTYCD hard werken tijdens de auditieprocedure en de gehele show. Ze moeten laten zien dat ze veelzijdig zijn en niet goed zijn in één bepaalde genre.
21-10-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Liveshow 1

 So You Think You Can Dance - Liveshow 1 So You Think You Can Dance (SYTYCD) is een Nederlandse, Vlaamse dans competitie en een realityshow dat wordt uitgezonden door RTL4 en VTM. SYTYCD laat een mix zien van verschillende kandidaten, danser van de straat tot winnaars van nationale wedstrijden. Maar alle kandidaten moeten in SYTYCD hard werken tijdens de auditieprocedure en de gehele show. Ze moeten laten zien dat ze veelzijdig zijn en niet goed zijn in één bepaalde genre.
14-10-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Bootcamp 3

 So You Think You Can Dance - Bootcamp 3 In de laatste NY-bootcampaflevering gaan de overgebleven deelnemers in mega stretch limo´s naar Broadway om de bekende musical `Chicago´ bij te wonen. De volgende dag krijgen ze te horen dat ze een stukje uit de musical moeten neerzetten met de originele cast.
07-10-2012 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 8.

Bootcamp 2

 So You Think You Can Dance - Bootcamp 2 De zesentwintig allerbeste dansers komen aan in New York. Gelijk bij aankomst stelt de jury ze voor de keuze: modern of hiphop. De hiphopgroep vertrekt naar The Bronx en de moderne `clan´ vertrekt richting het Alvin Ailey Dance Theatre. Na de workshops verzamelen alle deelnemers zich in The Bronx. Juryleden Dan, Jan, Euvgenia en Ish melden hen dat ze al het geleerde van die dag moeten toepassen in een zelf te bedenken choreo, die ze de volgende dag in een street performance moeten showen.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

So You Think You Can Dance gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So You Think You Can Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So You Think You Can Dance bij RTL 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So You Think You Can Dance. Heb je een uitzending van So You Think You Can Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.