TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Proefkonijnen gemist

Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:31 uur

Proefkonijnen is een entertainmentshow. Hoe is het om een olifant als huisdier te hebben? Hoe smaakt mensenvlees? Hoe ver kan je rijden met biogas gemaakt van je eigen drol? En hoe vaak kun je vliegend over de wereld oud en nieuw vieren? Dennis Storm en Valerio Zeno geven in Proefkonijnen nuchtere antwoorden op bezopen vragen. Je hebt het je misschien nooit afgevraagd, je kent waarschijnlijk niemand die de vraag ooit gesteld heeft, maar het antwoord wil je absoluut weten. Er zijn spannende experimenten in de studio, Dennis en Valerio laten zich gebruiken als proefkonijnen en leiden de gesprekken met een panel van wijze mannen in de studio. Het panel bestaat uit filosoof Bas Haring, presentator van het zelfgeknutselde onderzoeksjournalistiekprogramma Basta! Lieven Scheire en cabaretier Joep van Deudekom. Dennis en Valerio ervaren hoe het is om blind te zijn! Niet lopend op straat, maar geblinddoekt achter het stuur van een auto. In de studio doen ze een pijntest bij roodharigen. Zij hebben volgens wetenschappelijk onderzoek een lage pijngrens, maar hoeveel pijn kunnen ze nou eigenlijk aan? Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Proefkonijnen gemist
Uitzending gemist van Proefkonijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Proefkonijnen kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    47
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Proefkonijnen? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Februari 2015 
23-02-2015

Proefkonijnen

 Proefkonijnen - Proefkonijnen Dennis Storm en Valerio Zeno onderzoeken hoe moeilijk het is om een auto te laten ontploffen. Daarna reizen ze af naar een sterrenrestaurant om een andere ontploffing te onderzoeken: de smaakexplosie.Meer Dennis Storm en Valerio Zeno knallen letterlijk van je scherm. Eerst onderzoeken ze hoe moeilijk het is om een auto te laten ontploffen. Daarna reizen ze af naar een sterrenrestaurant om een andere ontploffing te onderzoeken: de smaakexplosie.Minder
02-02-2015

Proefkonijnen

 Proefkonijnen - Proefkonijnen Dennis en Valerio geven hun levers, want in het mekka van de overdaad, Las Vegas, zuipen zij zich een enorm stuk in de kraag om te onderzoeken wat de beste manier is om van een kater af te komen.
Januari 2015 
26-01-2015

Proefkonijnen

 Proefkonijnen - Proefkonijnen Populair wetenschappelijke show. Dennis en Valerio gaan terug naar de prehistorie om te onderzoeken of zij sneller kunnen rennen dan het meest gevreesde roofdier aller tijden: de Tyrannosaurus Rex.Meer Populair wetenschappelijke show. Dennis Storm en Valerio Zeno gaan terug naar de prehistorie om te onderzoeken of zij sneller kunnen rennen dan het meest gevreesde roofdier aller tijden: de Tyrannosaurus Rex. En omdat voorkomen altijd beter is dan wegrennen, testen zij ook hoe het is om ogen in je achterhoofd te hebben.Minder
12-01-2015

Proefkonijnen

 Proefkonijnen - Proefkonijnen Populair wetenschappelijk programma.
Juni 2014 
30-06-2014

ma 30 jun 2014, 19:28

 Proefkonijnen - ma 30 jun 2014, 19:28 Kun je paardrijden op een zebra? Hoe is het om een krakkemikkig oud mannetje te zijn? Kun je vliegen met een papieren vl
27-06-2014

vr 27 jun 2014, 19:29

 Proefkonijnen - vr 27 jun 2014, 19:29 Kun je paardrijden op een zebra? Hoe is het om een krakkemikkig oud mannetje te zijn? Kun je vliegen met een papieren vl
26-06-2014

do 26 jun 2014, 19:28

 Proefkonijnen - do 26 jun 2014, 19:28 Kun je paardrijden op een zebra? Hoe is het om een krakkemikkig oud mannetje te zijn? Kun je vliegen met een papieren vl
25-06-2014

wo 25 jun 2014, 19:26

 Proefkonijnen - wo 25 jun 2014, 19:26 Wat doe je als je plotseling moet vechten op een rijdende trein? Dennis en Valerio trekken hun beste James Bond pak aan en gaan elkaar te lijf. En ze onderzoeken waarom mensen bang zijn in het donker.
24-06-2014

di 24 jun 2014, 19:26

 Proefkonijnen - di 24 jun 2014, 19:26 Te gast is de vrouw die nooit oud wilde worden: Marijke Helwegen. Dennis en Valerio kruipen in de gerimpelde huid van onze bejaarde medemens. Ook een nieuwe aflevering van de nieuwe rubriek Ren Je Rot.
23-06-2014

ma 23 jun 2014, 19:26

 Proefkonijnen - ma 23 jun 2014, 19:26 O.a.: Te gast is de meest geliefde bioloog van Nederland: Midas Dekkers. Onder leiding van Anky van Grunsven ontdekken Dennis en Valerio waarom verstandige ruiters het bij hun veilige paarden houden.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Proefkonijnen gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Proefkonijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Proefkonijnen bij Nederland 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Proefkonijnen. Heb je een uitzending van Proefkonijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.