TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Brandpunt gemist

Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:25 uur

Brandpunt is een onderzoeksjournalistiek programma van de KRO. Van 1959 tot 1996 werd Brandpunt als actualiteitenrubriek uitgezonden om in 1996 met de rubrieken Hier en Nu (NCRV) en Televizier (AVRO) samengevoegd te worden tot Netwerk. Door een herindeling van de actualiteiten- en achtergrondprogramma's keerde met ingang van het televisieseizoen 2010-2011 de titel Brandpunt terug.

Brandpunt gemist
Uitzending gemist van Brandpunt? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    187
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Brandpunt? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Februari 2013 
17-02-2013

Brandpunt

 Brandpunt - Brandpunt  Serie reportages Komende maandag staat hij na drie jaar voorlopige hechtenis eindelijk voor de rechter in Argentinië om zijn onschuld te bepleiten: Julio Poch. Sven Kockelmann spreekt met de voormalige Transavia-piloot, verdacht van betrokkenheid bij dodenvluchten
10-02-2013

Aflevering van zondag 10 februari 2013

 Brandpunt - Aflevering van zondag 10 februari 2013 Serie reportages met veel ruimte voor onderzoeksjournalistiek en het buitenland.
03-02-2013

Aflevering van zondag 3 februari 2013

 Brandpunt - Aflevering van zondag 3 februari 2013 Serie reportages met veel ruimte voor onderzoeksjournalistiek en het buitenland.
Januari 2013 
27-01-2013

Brandpunt

 Brandpunt - Brandpunt  Serie reportages Serie reportages met veel ruimte voor onderzoeksjournalistiek en het buitenland. Presentatie: Fons de Poel, Aart Zeeman, Wouter Kurpershoek, Sven Kockelmann, Hella van der Wijst.
20-01-2013

Brandpunt

 Brandpunt - Brandpunt  Serie reportages Het is de grootste vechtsport van ons land. Groter dan boksen, judo of karate en mateloos populair onder jongeren: kickboksen. Maar voor veel mensen is kickboksen onlosmakelijk verbonden met criminaliteit. Kickboksgala’s geven in een aantal gemeen
13-01-2013

Brandpunt

 Brandpunt - Brandpunt  Serie reportages In geval van nood kun je in heel Europa bellen met noodnummer 112. Volgens de overheid kun je er van op aan dat dat altijd werkt. Maar in 2012 waren er in totaal 4 landelijke storingen waardoor het nummer enige tijd onbereikbaar was. Op 21 juni lag 112
06-01-2013

Aflevering van zondag 6 januari 2013

 Brandpunt - Aflevering van zondag 6 januari 2013 Serie reportages met veel ruimte voor onderzoeksjournalistiek en het buitenland.
December 2012 
23-12-2012

Brandpunt

 Brandpunt - Brandpunt  Serie reportages Dit jaar zou er door de internationale gemeenschap worden ingegrepen. Daar waren de opstandelingen in Syrie vast van overtuigd. Maar bijna 2 jaar na de start van de revolutie maakt dictator Assad nog altijd grote aantallen slachtoffers onder zijn bevolk
16-12-2012

Brandpunt

 Brandpunt - Brandpunt  Serie reportages Deze week was de langverwachte ingebruikname van de nieuwe Fyra-hogesnelheidstreinen, die Amsterdam in 2 uur verbinden met Brussel. Maar vanaf de eerste dag gaat het mis: door storingen vallen een groot deel van de treinen uit of rijden met ernstige ver
09-12-2012

Brandpunt

 Brandpunt - Brandpunt  Serie reportages Meer dan de helft van de mensen die in de grote steden op de eerste hulp terechtkomen, had prima kunnen worden geholpen door hun eigen dokter. Dat kost veel geld. Daarom gaat het nieuwe kabinet binnenkort iedereen met 50 euro beboeten die zonder verwijz
Je bekijkt momenteel pagina 9 van 19. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Brandpunt gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt. Heb je een uitzending van Brandpunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.