TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Moordvrouw gemist

Laatste uitzending op 03-05-2013 om 22:25 uur

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Moordvrouw gemist
Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    20
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Moordvrouw? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Mei 2013 
03-05-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Moordvrouw "Een oude bekende"

 Moordvrouw - Moordvrouw "Een oude bekende" Tijdens een overplaatsing naar Leeuwarden weet een gevaarlijke crimineel te ontsnappen. Als blijkt dat deze man een rol heeft gespeeld in het verleden van Fenna en hij het nu misschien op haar gemunt heeft, wordt de druk om hem zo snel mogelijk te vinden alleen maar groter. Door dit alles wordt Fenna geconfronteerd met herinneringen die ze liever wilde vergeten.
Maart 2013 
01-03-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 9

 Moordvrouw - Aflevering 9 Als de politie getipt wordt dat een beruchte huurmoordenaar zijn intrek heeft genomen in een hotel in de buurt, houden ze hem vanaf dat moment scherp in de gaten. Dan gaat deze man op pad en lijkt het alsof hij een opdracht uit gaat voeren.
Februari 2013 
22-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 8

 Moordvrouw - Aflevering 8 Een man die illegaal in Nederland verblijft, meldt zich op het bureau en vertelt dat zijn kinderen zijn ontvoerd. Ze zijn ziek en hebben dringend medicijnen nodig. Dan blijken er nog meer kinderen te zijn verdwenen en begint voor de recherche een race tegen de klok.
15-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 7

 Moordvrouw - Aflevering 7 Vroeg in de ochtend wordt in een park een marinier vermoord. Als Fenna en Menno langsgaan bij zijn huis, betrappen ze daar op heterdaad een inbreker, die vervolgens weet te ontkomen. Waar zocht de inbreker naar en welk verband is er met de moord?
08-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 6

 Moordvrouw - Aflevering 6 Op de parkeerplaats van een kerkhof wordt een vrouw neergeschoten. Ze blijkt het zwarte schaap van een rijke familie te zijn en een relatie te hebben met de uitbater van een illegale pokerclub. Is ze slachtoffer geworden van een zakelijk conflict of weet haar familie meer van de moord?
01-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 5

 Moordvrouw - Aflevering 5 Vlakbij een benzinepomp wordt een dronken man achter het stuur van zijn auto aangetroffen. Hij heeft een wapen op schoot liggen en het lijkt alsof hij op het punt stond de pomp te overvallen. Als de politie hem naar het bureau brengt, blijkt Bram deze man heel goed te kennen.
Januari 2013 
25-01-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 4

 Moordvrouw - Aflevering 4 De auto van een jonge vrouw wordt tegen een boom langs de kant van de weg gevonden, maar van de bestuurster ontbreekt ieder spoor. Niemand weet of ze gewond is en waar ze zich nu bevindt. Dan verschijnt er op internet een heel vreemd filmpje.
18-01-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 3

 Moordvrouw - Aflevering 3 Tijdens graafwerkzaamheden op een bouwplaats wordt een kist gevonden, met daarin het lichaam van een vrouw die al jaren wordt vermist. Het lijkt erop dat ze levend is begraven. Dan duiken er op datzelfde terrein nog meer kisten op.
11-01-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 2

 Moordvrouw - Aflevering 2 In het uitgaanscircuit vallen meerdere slachtoffers nadat ze foute xtc-pillen hebben geslikt. De recherche zet alles op alles om te ontdekken waar deze pillen vandaan komen. Ondertussen neemt Menno een beslissing die hem nog lang blijft achtervolgen.
04-01-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 1

 Moordvrouw - Aflevering 1 In de binnenstad wordt een koffer achtergelaten bij de ingang van een hotel. De recherche vermoedt dat er explosieven inzitten en laat de hele buurt ontruimen. Evert heeft een nieuwe liefde, maar al snel blijkt dat deze vrouw iets te verbergen heeft.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Moordvrouw gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.