TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Buch In De Bajes gemist

Laatste uitzending op 26-03-2015 om 21:31 uur

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Buch In De Bajes gemist
Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    29
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Buch In De Bajes? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Maart 2015 
26-03-2015

De psychische zorgafdeling

 Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeker zijn. Nicole praat met Abayoni die ervan overtuigd is dat de politie, de rechterlijke macht én de gevangenisbewaarders het op hem hebben voorzien. Het is een bizar gesprek met een doodsbange man die daardoor ook erg agressief is. Ze hoort het verhaal van de 22-jarige Ricardo die een ellendige jeugd heeft gehad. Zijn moeder was drugsverslaafd en zijn vader alcoholist, zelf is hij aan de speed geraakt. De 28-jarige Abdellah wordt na zijn straf door de immigratiedienst naar Marokko gestuurd. Hij zegt dat hij daar niet kan leven, omdat hij al twintig jaar in Nederland woont.
19-03-2015

Agressie

 Buch In De Bajes - Agressie Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daarom luchten ze individueel en mogen ze alleen koken in een recreatieruimte die voorzien is van een sluis en een boeiluik in de deur. Nicole is getuige van een staaltje extreme agressie waarbij een gevangene door zes bewaarders in bedwang moet worden gehouden alvorens hij naar een strafcel verplaatst kan worden. Er zitten zeven van deze moeilijk hanteerbare mannen in de Rotterdamse gevangenis. Nicole spreekt hen uitgebreid.
12-03-2015

Misdaad aan de Maas

 Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij alsnog zal kunnen aantonen dat hij onschuldig vastzit. Ed kent door de afgelopen jaren alle ins en outs van het gevangenisleven en vertelt daarover. Nicole spreekt ook met de Turkse Casper, die vastzit voor een gewapende overval. Hij vraagt zich af hoe het voelt om slachtoffer te zijn van een overval. Als hij vrijkomt, vertrekt hij naar Turkije om het leger in te gaan. Hij verlangt naar discipline. Ook trekt Nicole op met een groep Antillianen. De mannen zijn luidruchtig en trappen veel lol samen. Ze hebben vrijwel allemaal lange straffen, van rond de tien jaar of zelfs nog meer.
Juni 2014 
05-06-2014

Afl. 8

 Buch In De Bajes - Afl. 8 Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Een verhaal waar de omschrijving 'vechtscheiding' een understatement voor is. Ook Claudia mag naar huis. Zij zat vast voor zware mishandeling nadat zij zelf ook in haar jeugd jarenlang door haar vader is mishandeld. Toen haar moeder op 45-jarige leeftijd aan kanker overleed, ontspoorde Claudia. Maar in de gevangenis heeft ze de zaken op een rijtje gezet en haar grootste wens is wat eigenlijk alle vrouwen in Ter Peel willen: 'een lieve man, een huisje, lekker werken: gewoon zoals het hoort'.
Mei 2014 
29-05-2014

Afl. 7

 Buch In De Bajes - Afl. 7 Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de mensenhandelaars die haar zes jaar lang hebben gedwongen tot prostitutie. Aan Menno vertelt ze het hele verhaal en een paar dagen later laat ze hem zien dat ze 'kankerleven' in haar arm heeft gekrast. Zelf kan ze zich niets van deze actie herinneren.
22-05-2014

Afl. 6

 Buch In De Bajes - Afl. 6 Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen meegemaakt en nu ze in de gevangenis zit en veel tijd heeft om na te denken, komt al dat weggestopte leed weer bovendrijven. De man van gedetineerde Bernadette heeft haar aangeklaagd voor poging tot moord op hem. Bernadette is helemaal van de kaart en zegt nergens vanaf te weten. Deze gebeurtenis blijkt de zoveelste te zijn in een leven vol diepe ellende.
15-05-2014

Afl. 5

 Buch In De Bajes - Afl. 5 In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet meer, net als buiten. Een geliefd baantje in Ter Peel is schoonmaakster, omdat je dan het grootste deel van de dag buiten je cel mag verblijven. Op de gang komt Menno Petra tegen, die de ramen aan het lappen is. Zij zit vast omdat ze dertien kilo harddrugs in haar vriezer had liggen. Die had ze even in bewaring genomen voor een vriend. Nu hangt haar een straf van een paar jaar boven het hoofd. 'Als ik hier uit kom, knal ik hem neer', briest Petra. Vervolgens nodigt ze Menno uit om mee te gaan naar de rechtbank als ze moet voorkomen. Die kans laat hij natuurlijk niet lopen.
08-05-2014

Afl. 4

 Buch In De Bajes - Afl. 4 Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van in de veertig, die verschillende baantjes heeft in het complex. Zij heeft vier jaar gekregen voor brandstichting. Haar toenmalige vriend haalde haar over om brand te stichten bij het huis van zijn ex. Tijdens de rondleiding door de halfopen inrichting is er ophef over een gedetineerde die beweert dat een personeelslid, die om privéredenen met bijzonder verlof is, op non-actief is gesteld omdat hij seks gehad zou hebben met een gedetineerde. Als directrice Suzanne dit ter ore komt, grijpt ze bikkelhard in.
01-05-2014

Afl. 3

 Buch In De Bajes - Afl. 3 Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leeftijd van 18 tot 80 jaar, allen achter slot en grendel voor uiteenlopende misdrijven; van mishandeling en oplichting tot drugshandel en moord.
April 2014 
24-04-2014

Afl. 2

 Buch In De Bajes - Afl. 2 Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugdzorg adviseert dat Wilma uit de ouderlijke macht wordt ontzet. Veel moeders in de gevangenis krijgen met Bureau Jeugdzorg te maken en dat boezemt veel angst in. De instantie wordt in veel gevallen gezien als de grote vijand. Menno praat daarover met Pascale Zegers die voor Stichting Humanitas moeders die vastzitten helpt om het contact met hun kinderen zo goed mogelijk te houden. Wendy loopt grote kans in gevangenschap moeder te worden. Zij is hoogzwanger opgepakt voor winkeldiefstal en als de uitspraak van de rechter tegenvalt, zal ze in detentie bevallen. En dat vindt ze 'verschrikkelijk', vertelt ze Menno.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Buch In De Bajes gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.