TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Umizoomi gemist

Laatste uitzending op 03-07-2012 om 11:53 uur

Uitzending gemist van Umizoomi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Umizoomi, uitgezonden op Nickelodeon. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Umizoomi gemist
Uitzending gemist van Umizoomi? Hier kun je alle uitzendingen van Umizoomi kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    6
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Umizoomi? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juli 2012 
03-07-2012

Aflevering van dinsdag 19 juni 2012

 Umizoomi - Aflevering van dinsdag 19 juni 2012 Uitzending gemist van Umizoomi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Umizoomi, uitgezonden op Nickelodeon. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Kijk deze dan hier terug!
Juni 2012 
12-06-2012

Aflevering van dinsdag 5 juni 2012

 Umizoomi - Aflevering van dinsdag 5 juni 2012 Uitzending gemist van Umizoomi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Umizoomi, uitgezonden op Nickelodeon. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Kijk deze dan hier terug!
Mei 2012 
29-05-2012

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

 Umizoomi - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012 Uitzending gemist van Umizoomi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Umizoomi, uitgezonden op Nickelodeon. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Kijk deze dan hier terug!
18-05-2012

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

 Umizoomi - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012 Uitzending gemist van Umizoomi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Umizoomi, uitgezonden op Nickelodeon. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Kijk deze dan hier terug!
15-05-2012

Aflevering van dinsdag 15 mei 2012

 Umizoomi - Aflevering van dinsdag 15 mei 2012 Uitzending gemist van Umizoomi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Umizoomi, uitgezonden op Nickelodeon. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Kijk deze dan hier terug!
11-05-2012

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

 Umizoomi - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012 Uitzending gemist van Umizoomi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Umizoomi, uitgezonden op Nickelodeon. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Umizoomi gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Umizoomi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Umizoomi bij Nickelodeon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nickelodeon.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Umizoomi. Heb je een uitzending van Umizoomi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.