TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Laatste uitzending op 28-07-2014 om 20:28 uur

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

De beste singer-songwriter van Nederland gemist
Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    31
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van De beste singer-songwriter van Nederland? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juli 2014 
28-07-2014

De Beste Singer-Songwriter van Nederland

 De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland De grande finale van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. De zes talenten staan in een uitverkocht Paard van Troje en spelen samen met de Miss Montreal band hun beste nummer uit de serie. Giel zijn vrienden zijn ook vanavond weer van de partij. Onder andere Vince en Spike van DIRECT, de jongens van Chef'Special en Jacqueline Govaert helpen Giel bij deze moeilijke...
21-07-2014

De beste singer-songwriter van Nederland

 De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland De muzikanten staan voor de laatste keer in Bitterzoet. De singer-songwriters gaan een nummer op maat schrijven. Voor wie dat is, dat houden we nog even geheim.
Juni 2014 
30-06-2014

De beste singer-songwriter van Nederland (ma 30 jun 201...

 De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland (ma 30 jun 201... Na het succes van de eerste twee seizoenen op tv, spetterende live-finales én uitverkochte concerten door het hele land
23-06-2014

De beste singer-songwriter van Nederland (ma 23 jun 201...

 De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland (ma 23 jun 201... Na vier spannende voorrondes gaan de acht overgebleven talenten aan de slag met de eerste schrijfopdracht. Zij worden bijgestaan door twee bandleden van Chef'Special en Miss Montreal.
16-06-2014

De beste singer-songwriter van Nederland (ma 16 jun 201...

 De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland (ma 16 jun 201... In de laatste auditieronde proberen acht talentvolle singer-songwriters Giel Beelen, Miss Montreal en Eric Corton te overtuigen van hun kwaliteiten.
02-06-2014

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

 De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014... Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.
Mei 2014 
26-05-2014

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 26 mei 201...

 De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 26 mei 201... Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.
19-05-2014

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

 De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201... De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.
Februari 2014 
01-02-2014

De beste singer-songwriter in Concert deel 2 (za 1 feb ...

 De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter in Concert deel 2 (za 1 feb ... Het tweede deel van De Beste Singer-Songwriter in Concert. Judy Blank, Maaike Ouboter, Michael Prins, Lucas Hamming, DÉMIRA en Jasper Mook zorgen voor een avond boordevol muziek vanuit Paradiso Amsterdam.
Januari 2014 
11-01-2014

za 11 jan 2014, 21:35

 De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014, 21:35 In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste Vorige Volgende Laatste 

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij Nederland 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.