TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Love Is In The Air gemist

Laatste uitzending op 15-10-2014 om 20:34 uur

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Love Is In The Air gemist
Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    22
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Love Is In The Air? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
15-10-2014

Afl. 8

 Love Is In The Air - Afl. 8 Opa Nic weet wat het is om je kinderen te moeten missen. Zijn zoon overleed op dertigjarige leeftijd terwijl hij een kindje op komst had. Dat heeft een enorme impact gehad op de familie en het gezin. Canada is van oudsher een land waar veel Nederlanders naartoe geëmigreerd zijn om hun geluk te beproeven. Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige kind woont, dochter Anita, die hij enorm mist. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie en Melanie één grote wens: ze willen naar hun nichtje Nicole toe in Canada om haar te steunen na het verlies van haar man. Nicole is de liefde van haar leven Todd verloren na een lange strijd tegen kanker. Daarna blijft ze met haar vier jonge kinderen achter in Canada. Zij krijgt de verrassing van haar leven met de komst van haar familie.
08-10-2014

Afl. 7

 Love Is In The Air - Afl. 7 Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Zijn ouders in Nederland schreven Robert met hun grootste wens: hun dochter José mist haar broer en soulmate Marco ontzettend en wil niets liever dan kennismaken met Marco's leven in Tokyo. Ook Frans heeft maar een grote wens. Zijn zoon Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Opa Frans heeft twee van de drie kleinkinderen nog nooit gezien. Toen hij vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct achtte hij de kans klein dat hij ooit nog in staat zou zijn om naar Japan af te reizen om daar Dave en zijn kleinkinderen in zijn armen te kunnen sluiten.
01-10-2014

Afl. 6

 Love Is In The Air - Afl. 6 Robert vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun vijf maanden oude baby Raf naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw Maud geëmigreerd. Daar zijn ze een nieuw leven begonnen en hebben een gezin gesticht. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorstellen. In Nieuw-Zeeland woont ook André die door zijn longziekte geen reis meer naar Nederland kan maken. Hij zou heel graag nog een keer samen zijn met zijn broer en drie zussen willen zijn voordat het er misschien nooit meer van komt. Robert brengt de broers en zussen samen en dat aan de andere kant van de wereld.
September 2014 
24-09-2014

Afl. 5

 Love Is In The Air - Afl. 5 Toen Pieter in 2008 op vakantie ging naar Brazilië werd hij stapelverliefd op Luciana. Bij thuiskomst bleek het meer te zijn dan alleen een vakantieliefde en na drie jaar kregen zij samen zelfs een dochtertje, Samara. Stiefmoeder Carry schrijft Robert met het emotionele verzoek om samen met haar man Jan en Pieter naar Brazilië te mogen gaan zodat ze met eigen ogen kunnen zien hoe Luciana daar woont en leeft. Maar de allerbelangrijkste reden is natuurlijk dat zij Samara weer in hun armen kunnen sluiten. En Jan is ruim drieëndertig jaar geleden met zijn vrouw Elly naar Brazilië vertrokken om daar een boerenbedrijf op te zetten. Het beloofde land bleek een land met veel obstakels en na de dood van Elly stond Jan er met vier kinderen alleen voor. Zus Irma schreef Robert een indrukwekkende brief waarin ze omschrijft hoe groot het gemis is en met de vraag of zij met haar drie zussen en broer herenigd mogen worden met hun broer Jan.
17-09-2014

Afl. 4

 Love Is In The Air - Afl. 4 Robert reist naar de andere kant van de wereld. In Nieuw-Zeeland gaat hij de 24-jarige Angela verrassen met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Angela is in 2011, na een stage in Auckland, gevallen voor een charmante Nieuw-Zeelander en daar gebleven. Nu is er baarmoederhalskanker geconstateerd en dan is Nederland wel heel ver weg. Frits en Lianne willen niets liever dan naar hun dochter toe om haar bij te staan in deze moeilijke tijd. Robert reist ook met Faas en Wilma, die deze reis eigenlijk vier jaar geleden al zouden gaan maken, maar net voor vertrek raakten twee van hun zoons betrokken bij een auto-ongeluk. Wout kwam er zonder kleerscheuren vanaf, maar Jan raakte in coma en heeft gevochten voor zijn leven. Wilma en Faas staan vanaf dit vreselijke moment dag en nacht voor Jan klaar. Nu het leven weer een beetje op de rit is, is het tijd om deze reis alsnog te gaan maken.
10-09-2014

Afl. 3

 Love Is In The Air - Afl. 3 Robert neemt de zusjes Thea en Marie-Térèse mee naar Maleisië om daar zus Bertine te verrassen met een bezoek. Bertine is drie jaar geleden geëmigreerd naar Langkawi. In 2013 werd zij ernstig ziek en in dezelfde tijd overleed hun moeder in Nederland. De drie zusjes willen niets liever dan samen zijn om hun verdriet te verwerken. Anneke en haar dochter Britta reizen na de hereniging van de drie zusjes door met Robert naar Zuid-Korea. Britta wil haar moeder graag herenigen met haar broer Sven die in Seoul woont. Anneke is totaal ingestort na het overlijden van haar zoon Ingvar. Zij heeft het zo nodig om samen te zijn met haar kinderen, dat Robert geen moment heeft getwijfeld om door te vliegen naar Seoul.
03-09-2014

Afl. 2

 Love Is In The Air - Afl. 2 Robert verrast Jean Paul en Simone en hun kinderen Milou en Ramon door met hen mee te gaan naar Zuid-Afrika. Twaalf jaar geleden is Pauline, de zus van Jean Paul, daar naartoe geëmigreerd om balletles te geven aan kansarme kinderen. De band tussen broer en zus is heel speciaal, maar toch hebben ze elkaar deze twaalf jaar niet kunnen opzoeken. Bea en Rien emigreerden in 1963 naar Zuid-Afrika en stichtten een gezin. Door een noodlottig auto-ongeluk kwam hun zoon Larry om het leven en beide dochters verlieten Zuid-Afrika om hun geluk ergens anders te beproeven. Bea en Rien besloten daarom terug naar Nederland te gaan. Uiteindelijk is dochter Sacha weer in Zuid-Afrika gaan wonen. Robert nodigt Bea en Rien uit om samen met Bianca het gezin weer te herenigen op Zuid-Afrikaanse bodem.
Augustus 2014 
27-08-2014

Afl. 1

 Love Is In The Air - Afl. 1 Robert nodigt Hennie uit om samen met hem af te reizen naar Thailand, waar haar broer Jan woont. Jan en zijn vrouw Paula zijn verliefd geworden op Thailand. Zo verliefd dat ze Nederland negen jaar geleden hebben verruild voor het zonnige Phuket. Helaas is Paula onlangs, veel te jong, overleden. Hennie wil dan ook niets liever dan haar broer steunen in deze ontzettend moeilijke tijd. Hennie reist niet alleen met Robert mee naar het land van de glimlach. Ook Teun en zijn vrouw Ingrid hebben samen met hun kinderen een grote wens. Zij willen heel graag zien, voelen, ruiken hoe Mark, de broer van Teun en tevens zijn beste vriend, samen met zijn gezin leeft in de drukke stad Bangkok. Zus Katelijne schreef de wens voor het gezin en laat zij nou net ook in Thailand zijn.
Oktober 2013 
16-10-2013

Afl. 8

 Love Is In The Air - Afl. 8 Hennie is zeventig en zij mist haar dochter Marjon en kleinkinderen enorm. Hennie heeft haar dochter en kleinkinderen, die naar Nieuw-Zeeland zijn geëmigreerd, al jaren niet meer gezien. Ze zou ze dolgraag opzoeken. De 51-jarige Douwe heeft twee dochters: Dewi van dertien en Kaya van negen. Dochter Dewi heeft twee wensen: de eerste is dat haar moeder weer leeft en de tweede is haar tante in Nieuw-Zeeland opzoeken. Om het nog erger te maken, heeft Douwe onlangs te horen dat ook hij ziek is. Zijn arts geeft echter toestemming voor de reis naar Nieuw-Zeeland en ziet het zelfs als een positieve boost voor Douwe.
09-10-2013

Afl. 7

 Love Is In The Air - Afl. 7 Ardi´s hartsvriendin Renee woont in Nieuw-Zeeland. In 2009 staat ze op het punt om samen met haar man Peter naar Nieuw-Zeeland te vertrekken, maar vlak voor de reis wordt bij Peter kanker geconstateerd. Na zijn overlijden vier jaar later vindt Ardi veel steun bij Renee via de telefoon. Beide vrouwen willen niks liever dan elkaar zien en troosten. Janny´s man is in 2003 overleden en een jaar later is haar zoon samen met zijn Nieuw-Zeelandse vrouw naar Nieuw-Zeeland geëmigreerd. Janny mist haar zoon enorm, maar Cor mist zijn moeder misschien nog wel meer. Inmiddels is Janny weer hertrouwd met een weduwnaar Henk. Ook Henk gaat mee naar Cor en Suzanne.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Love Is In The Air gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.