TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Love Is In The Air gemist

Laatste uitzending op 17-09-2014 om 20:33 uur

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Love Is In The Air gemist
Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    18
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Love Is In The Air? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
17-09-2014

Afl. 4

 Love Is In The Air - Afl. 4 Robert reist naar de andere kant van de wereld. In Nieuw-Zeeland gaat hij de 24-jarige Angela verrassen met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Angela is in 2011, na een stage in Auckland, gevallen voor een charmante Nieuw-Zeelander en daar gebleven. Nu is er baarmoederhalskanker geconstateerd en dan is Nederland wel heel ver weg. Frits en Lianne willen niets liever dan naar hun dochter toe om haar bij te staan in deze moeilijke tijd. Robert reist ook met Faas en Wilma, die deze reis eigenlijk vier jaar geleden al zouden gaan maken, maar net voor vertrek raakten twee van hun zoons betrokken bij een auto-ongeluk. Wout kwam er zonder kleerscheuren vanaf, maar Jan raakte in coma en heeft gevochten voor zijn leven. Wilma en Faas staan vanaf dit vreselijke moment dag en nacht voor Jan klaar. Nu het leven weer een beetje op de rit is, is het tijd om deze reis alsnog te gaan maken.
10-09-2014

Afl. 3

 Love Is In The Air - Afl. 3 Robert neemt de zusjes Thea en Marie-Térèse mee naar Maleisië om daar zus Bertine te verrassen met een bezoek. Bertine is drie jaar geleden geëmigreerd naar Langkawi. In 2013 werd zij ernstig ziek en in dezelfde tijd overleed hun moeder in Nederland. De drie zusjes willen niets liever dan samen zijn om hun verdriet te verwerken. Anneke en haar dochter Britta reizen na de hereniging van de drie zusjes door met Robert naar Zuid-Korea. Britta wil haar moeder graag herenigen met haar broer Sven die in Seoul woont. Anneke is totaal ingestort na het overlijden van haar zoon Ingvar. Zij heeft het zo nodig om samen te zijn met haar kinderen, dat Robert geen moment heeft getwijfeld om door te vliegen naar Seoul.
03-09-2014

Afl. 2

 Love Is In The Air - Afl. 2 Robert verrast Jean Paul en Simone en hun kinderen Milou en Ramon door met hen mee te gaan naar Zuid-Afrika. Twaalf jaar geleden is Pauline, de zus van Jean Paul, daar naartoe geëmigreerd om balletles te geven aan kansarme kinderen. De band tussen broer en zus is heel speciaal, maar toch hebben ze elkaar deze twaalf jaar niet kunnen opzoeken. Bea en Rien emigreerden in 1963 naar Zuid-Afrika en stichtten een gezin. Door een noodlottig auto-ongeluk kwam hun zoon Larry om het leven en beide dochters verlieten Zuid-Afrika om hun geluk ergens anders te beproeven. Bea en Rien besloten daarom terug naar Nederland te gaan. Uiteindelijk is dochter Sacha weer in Zuid-Afrika gaan wonen. Robert nodigt Bea en Rien uit om samen met Bianca het gezin weer te herenigen op Zuid-Afrikaanse bodem.
Augustus 2014 
27-08-2014

Afl. 1

 Love Is In The Air - Afl. 1 Robert nodigt Hennie uit om samen met hem af te reizen naar Thailand, waar haar broer Jan woont. Jan en zijn vrouw Paula zijn verliefd geworden op Thailand. Zo verliefd dat ze Nederland negen jaar geleden hebben verruild voor het zonnige Phuket. Helaas is Paula onlangs, veel te jong, overleden. Hennie wil dan ook niets liever dan haar broer steunen in deze ontzettend moeilijke tijd. Hennie reist niet alleen met Robert mee naar het land van de glimlach. Ook Teun en zijn vrouw Ingrid hebben samen met hun kinderen een grote wens. Zij willen heel graag zien, voelen, ruiken hoe Mark, de broer van Teun en tevens zijn beste vriend, samen met zijn gezin leeft in de drukke stad Bangkok. Zus Katelijne schreef de wens voor het gezin en laat zij nou net ook in Thailand zijn.
Oktober 2013 
16-10-2013

Afl. 8

 Love Is In The Air - Afl. 8 Hennie is zeventig en zij mist haar dochter Marjon en kleinkinderen enorm. Hennie heeft haar dochter en kleinkinderen, die naar Nieuw-Zeeland zijn geëmigreerd, al jaren niet meer gezien. Ze zou ze dolgraag opzoeken. De 51-jarige Douwe heeft twee dochters: Dewi van dertien en Kaya van negen. Dochter Dewi heeft twee wensen: de eerste is dat haar moeder weer leeft en de tweede is haar tante in Nieuw-Zeeland opzoeken. Om het nog erger te maken, heeft Douwe onlangs te horen dat ook hij ziek is. Zijn arts geeft echter toestemming voor de reis naar Nieuw-Zeeland en ziet het zelfs als een positieve boost voor Douwe.
09-10-2013

Afl. 7

 Love Is In The Air - Afl. 7 Ardi´s hartsvriendin Renee woont in Nieuw-Zeeland. In 2009 staat ze op het punt om samen met haar man Peter naar Nieuw-Zeeland te vertrekken, maar vlak voor de reis wordt bij Peter kanker geconstateerd. Na zijn overlijden vier jaar later vindt Ardi veel steun bij Renee via de telefoon. Beide vrouwen willen niks liever dan elkaar zien en troosten. Janny´s man is in 2003 overleden en een jaar later is haar zoon samen met zijn Nieuw-Zeelandse vrouw naar Nieuw-Zeeland geëmigreerd. Janny mist haar zoon enorm, maar Cor mist zijn moeder misschien nog wel meer. Inmiddels is Janny weer hertrouwd met een weduwnaar Henk. Ook Henk gaat mee naar Cor en Suzanne.
02-10-2013

Afl. 6

 Love Is In The Air - Afl. 6 Chris is opgegroeid bij zijn moeder in Colombia, maar heeft een Nederlandse vader. Op zijn zestiende besluit hij bij hem te gaan wonen en zo bouwt hij hier in Nederland zijn leven op. Hij trouwt en krijgt drie kinderen. Op dit moment gaat hij door een moeilijke periode. Hij is net gescheiden en zit met zijn werk in zwaar weer. Hij krijgt het er steeds moeilijker mee dat kinderen van vrienden een oma hebben en zijn kinderen een oma hebben die ver weg woont. Ook voor zijn moeder vindt hij het verschrikkelijk dat hij haar haar kleinkinderen ontneemt door zo ver weg te wonen. Robert zorgt voor een emotionele ontmoeting tussen oma Stella, haar zoon en kleinkinderen. Maar ook Armando heeft een grote wens om met zijn gezin naar Colombia te reizen. Daar woont zijn dochter Irma uit een vorig huwelijk. Vijf jaar geleden is zij moeder geworden van Manuel. Esmaralda, de vrouw van Armando, schrijft Robert met de wens om de droom van haar man uit te laten komen: om na tien jaar dochter Irma weer plat te kunnen knuffelen en zijn kleinzoon voor het eerst te ontmoeten.
September 2013 
25-09-2013

Afl. 5

 Love Is In The Air - Afl. 5 Jan van Leeuwenkamp woont al ruim vijftig jaar in Canada. Zijn broer en zussen die nog in Nederland wonen onderhouden nog nauw contact met hem. Nu ze allen ouder worden is de kans dat ze elkaar ooit nog zullen zien klein. Daarom trok Ciska de stoute schoenen aan en schreef een brief aan Robert, want wat zou er mooier zijn dan nog een laatste keer samen te zijn en hun bewogen leven met elkaar te delen? Ook de familie Joustra wilde niets liever dan naar Canada gaan. Daar woont hun dochter en zus Mirjam die in zeer grote moeilijkheden verkeert. Vader Gelius, moeder Janine en zoon Joshua maken zich enorme zorgen over haar. De oorspronkelijke 'Canadian dream' is uitgelopen op een 'Canadian hell', schrijft broer Joshua. Robert zorgt ervoor dat de familie Joustra Mirjam kan bijstaan in deze verschrikkelijk moeilijke tijden.
19-09-2013

Afl. 4

 Love Is In The Air - Afl. 4 Tonnie en Dina Pruis zijn negen jaar geleden naar Costa Rica vertrokken met hun toen zestienjarige zoon Dave. Hun dochter Patricia woonde al samen, studeerde en bleef daarom in Nederland. De betere toekomst in Costa Rica bleek enorm tegen te vallen en zoon Dave besloot op zijn achttiende terug te gaan naar Nederland. Drie jaar geleden zagen ze elkaar voor het laatst en nu Patricia moeder is geworden van zoon Jeffrey is het gemis ondraaglijk. Helaas hebben Tonnie en Dina niet de financiële middelen om terug te keren naar Nederland en is een reis naar Costa Rica onmogelijk voor Patricia en Dave. Daarom neemt Robert hen mee naar Costa Rica, zodat Tonnie en Dina hun kinderen en kleinzoon eindelijk weer in de armen kunnen sluiten. Ook de grootste wens van Mariska om met haar gezin naar haar enige broertje in Costa Rica af te reizen wordt ingewilligd. Bas is tien jaar geleden naar Costa Rica gegaan met het idee daar een jaartje te werken, maar hij is nooit meer terug gekomen. Het leven bevalt hem daar prima. Inmiddels is hij zo ingeburgerd dat hij hier niet meer zou kunnen wennen. Mariska en haar man Jan zijn achteneenhalf jaar geleden één keer in Costa Rica geweest. Ze is zwanger teruggekomen en daardoor nooit meer terug geweest. Mariska heeft een reumatische aandoening; een auto-immuunziekte. Het is nu gelukkig stabiel, maar het belemmert haar op verschillende momenten in haar dagelijkse leven. Bas is ondanks de grote afstand haar steun en toeverlaat. Hij kent haar als geen ander. Dankzij Skype, telefoon, sms en mail spreekt ze haar broertje bijna elke week. Ze missen elkaar vreselijk en hun weerzien in Costa Rica is dan ook fantastisch.
11-09-2013

Love Is In The Air "Aflevering 3"

 Love Is In The Air - Love Is In The Air "Aflevering 3" Shanti schrijft een emotionele brief voor haar moeder Ada. Ada heeft een zoon in de VS die ze dertig jaar niet gezien heeft. In 1980 leert Ada de vader van Shanti kennen. Hij moet voor zijn studie naar de VS en Ada gaat samen met hun zoon Shibu mee. Maar in Amerika begint een moeilijke tijd voor Ada. Ze wordt mishandeld door haar man en besluit bij hem weg te gaan, samen met Shibu. Maar Ada´s man pakt Shibu´s paspoort af, waardoor ze haar zoon niet kan meenemen naar Nederland. Ze staat voor de moeilijkste keuze in haar leven: blijven of gaan zonder Shibu. Ada gaat terug en laat de dan veertien maanden oude Shibu achter. Eenmaal terug in Nederland komt ze erachter dat ze in verwachting is van Shanti. Jaren later gaat Shanti op zoek naar haar broer, ze vindt hem in 2011 en vertrekt naar de VS. De ontmoeting met haar broer was een van de meest bijzondere momenten van haar leven. Dit gunt ze haar moeder ook en daarom neemt Robert Ada en Shanti mee op reis om haar zoon na dertig jaar weer in haar armen te kunnen sluiten. Na deze emotionele ontmoeting reist Robert met Josta en Robért door naar Atlanta. Hier woont de zoon van Josta, Gaston, met zijn vrouw en kind. Moeder Josta heeft maar één wens. Ze wil haar zoon na vijf jaar weer zien, maar nog belangrijker: ze wil haar kleinkind voor het eerst zien. De afgelopen jaren zijn erg moeilijk geweest voor Josta en haar man. Hun juwelierszaak is failliet gegaan, waardoor ze beiden een baantje hebben moeten aanpakken om toch maar inkomsten te hebben. Maar in augustus 2012 slaat het noodlot toe: Josta valt van de trap en breekt haar schouderkop, ribben, rug en enkel en heeft een verbrijzeld hielbeen. Van werken is geen sprake en lopen gaat mondjesmaat. Haar droom om naar haar zoon en kleinkind te gaan is als een luchtbel uit elkaar gespat. Tot Robert voor de deur staat met goed nieuws!
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Love Is In The Air gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.