TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende gemist

Laatste uitzending op 09-12-2012 om 07:15 uur

Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.

De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende gemist
Uitzending gemist van De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende? Hier kun je alle uitzendingen van De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    30
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
December 2012 
09-12-2012

Aflevering 5

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 5 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
05-12-2012

Aflevering 24

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 24 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
05-12-2012

Aflevering 23

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 23 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
05-12-2012

Aflevering 25

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 25 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
04-12-2012

Aflevering 22

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 22 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
01-12-2012

Aflevering 4

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 4 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
November 2012 
30-11-2012

Aflevering 21

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 21 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
29-11-2012

Aflevering 20

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 20 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
28-11-2012

Aflevering 19

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 19 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
27-11-2012

Aflevering 18

 De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende - Aflevering 18 Op een dag krijgt Sinterklaas een brief van koningin Beatrix, waarin ze schrijft dat ze niet wil dat Sinterklaas naar Nederland komt. De pieten ontdekken dat iemand anders de brief heeft geschreven.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende bij RTL 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende. Heb je een uitzending van De Club Van Sinterklaas & De Grote Onbekende gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.