TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Divorce gemist

Laatste uitzending op 25-01-2015 om 20:55 uur

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen.

Divorce gemist
Uitzending gemist van Divorce? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    17
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Divorce? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Januari 2015 
25-01-2015

Afl. 4

 Divorce - Afl. 4 David komt er tot zijn ontsteltenis achter dat zijn zoon Sam een erg hoog IQ heeft terwijl hij zelf bijzonder gemiddeld scoort. Boudewijn heeft besloten om niet meer met Sophie te praten, letterlijk.
18-01-2015

Afl. 3

 Divorce - Afl. 3 Davids secretaresse Els is 25 jaar in dienst en verwacht een bijzonder cadeau. David is het straal vergeten, maar maakt het ruimschoots goed. Joris maakt zich grote zorgen over Joyce als moeder. En de drie vrienden ontpoppen zich als kunstrovers.
11-01-2015

Afl. 2

 Divorce - Afl. 2 Als David aankondigt dat hij er echt niet meer in gelooft, stelt Tamar relatietherapie voor bij de vermaarde Cor Cornelis. Boudewijn neemt wraak door een selfie met een dame op Facebook te zetten. En David heeft groots nieuws voor zijn vrienden.
04-01-2015

Afl. 1

 Divorce - Afl. 1 Boudewijn laat Sophie uitzoeken wat ze nou precies met zijn broer Pieter heeft. Joyce heeft zo haar behoeftes, maar of Joris hier zo'n zin in heeft? De drie vrienden zoeken elkaar weer op en uiten hun frustraties op een gemeenschappelijke vijand.
Maart 2013 
10-03-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 13

 Divorce - Aflevering 13 Als de hond van Sophie en Boudewijn ernstig ziek is, komen Boudewijn en Sophie tot elkaar. David zet alles op alles om Desiree te verleiden en Joyce heeft een schokkende verrassing voor Joris.
03-03-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 12

 Divorce - Aflevering 12 Joris heeft examenvrees. David heeft ruzie met Tamar over hun vakanties met de kinderen. Sophie betrapt Boudewijn met Leona en eist dat hij het uitmaakt.
Februari 2013 
24-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 11

 Divorce - Aflevering 11 Boudewijn begint een geheime relatie. David en Desiree leren elkaar beter kennen. Hetty waarschuwt Joris, die weer gevoelens voor Joyce begint te krijgen.
17-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 10

 Divorce - Aflevering 10 Boudewijn moet een kinderfeestje organiseren en hij ontmoet een nieuwe liefde. Als Joyce en Naomi een nachtje komen logeren, lopen de spanningen hoog op.
10-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 9

 Divorce - Aflevering 9 Boudewijn wordt door zijn zoontje geconfronteerd met de consequenties van zijn scheiding. David gaat in zee met een keiharde advocate. Joris gaat opnieuw naar school en er dienen zich kopers aan voor de villa.
03-02-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 8

 Divorce - Aflevering 8 Sophie vraagt Boudewijn om met haar uit te zoeken wie Emiel heeft aangereden. Joris date met een meisje dat hij helemaal te gek vindt. David en Tamar belanden in een vechtscheiding.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Divorce gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce. Heb je een uitzending van Divorce gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.