Programma gemist?
Januari 2012
16-01-2012

De namaak-wijn

Ik mis je - De namaak-wijn

Animatieserie

16-01-2012

De besmettelijke ziekte

Ik mis je - De besmettelijke ziekte

Animatieserie

12-01-2012

Hotelratten

Ik mis je - Hotelratten

Animatieserie

Maart 2010
23-03-2010

Aflevering 59

Ik mis je - Aflevering 59

Op 28 augustus 2000 wordt Hanne Jolein Augustinus geboren. Tijdens haar geboorte ontstaat een zuurstoftekort. Ze loopt hierbij een hersenbeschadiging op. Een ontwikkelingsachterstand is hiervan het gevolg. Als Hanne Jolein 3 jaar is, zoeken haar ouders Jack en Hendriecke extra hulp bij een instituut in Engeland, dat gespecialiseerd is op het gebied van hersenbeschadigingen. Met hulp van vrijwilligers starten ze een trainingsprogramma. Jack en Hendriecke besluiten een aantal jaren later om een kamer voor Hanne Jolein te maken. Een kamer die aangepast is aan al haar behoeften. Hanne Jolein krijgt de kamer cadeau voor haar zevende verjaardag. Een paar maanden later, op 27 november 2007, vindt Jack zijn dochter 's ochtends in een rare houding in bed. Niet veel later overlijdt Hanne Jolein. Marion Lutke haalt met Hendriecke en Jack herinneringen op aan hun dochter Hanne Jolein en praat met hen over de toekomst.

16-03-2010

Aflevering 58

Ik mis je - Aflevering 58

Jelle Tolkamp groeit op als oudste zoon in een groot gezin. Hij is een spontane, vrolijke jongen met een zacht karakter. Jelle vindt het heerlijk om met zijn broertjes en zusjes te spelen. Op 6 juli 2006 zegt Jelle tegen zijn moeder dat hij dubbel ziet. Hij wordt doorverwezen naar het ziekenhuis, waar blijkt dat Jelle twee tumoren in zijn hoofd heeft. De artsen kunnen de tumoren niet helemaal verwijderen. Er volgt een periode van bestralingen en chemokuren, die een grote impact heeft op het gezin. In juli 2007 wordt Jelle tumorvrij verklaard. Als uit een MRI-scan in het voorjaar van 2008 blijkt dat de tumor weer terug is, zakt de grond weg onder de voeten van vader René en moeder Petra. Jelles gezondheid gaat steeds verder achteruit en uiteindelijk overlijdt hij op 10 januari 2009. Hij is dan 11 jaar. Petra en René praten met Marion Lutke over het leven van hun oudste zoon en hun liefde voor Jelle.

09-03-2010

Aflevering 57

Ik mis je - Aflevering 57

Maaike wordt op 1 juli 1987 geboren. Het is gelijk liefde op het eerste gezicht tussen moeder Marjolein en haar dochter. In 1990 wordt het gezin uitgebreid met dochter Lonneke. Voor de buitenwereld is Maaike een vrolijk meisje dat dol is op zingen en graag in het middelpunt van de aandacht staat, maar thuis laat ze een andere kant van zichzelf zien. Op 13-jarige leeftijd vertelt Maaike haar moeder dat ze zichzelf snijdt. Niet lang daarna wordt ze opgenomen op de afdeling jeugdpsychiatrie. De gezondheid van Maaike verbetert niet. Ze gaat van instelling naar instelling en doet verscheidene zelfmoordpogingen. Uiteindelijk wordt de diagnose borderline en schizofrenie gesteld. Op 9 oktober 2006, als Lonneke in Amerika is, krijgt Marjolein een verdrietig bericht. In 'Ik mis je' vertellen Marjolein en Lonneke aan Marion Lutke over hun dochter en zus Maaike.

02-03-2010

Aflevering 56

Ik mis je - Aflevering 56

In december 2002 valt Arabella de Graaf van de trap, waarbij ze een moedervlek op haar rug schaaft. Arabella's oudste dochter, Priscilla, schrikt als ze korte tijd later ziet hoe de moedervlek is veranderd. Na een bezoek aan de huisarts en een dermatoloog luidt de diagnose: huidkanker. Jarenlang wordt het gezin heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees, maar Arabella blijft door alles heen positief en vertrouwt erop dat God een wonder kan doen. Ze blijft doorgaan met de dingen die ze zo graag doet: zingen in de kerk, schilderen, bloemschikken en eropuit met het gezin. In 2006, vlak voor een vakantie naar Frankrijk, krijgt Arabella te horen dat ze nog maar kort zal leven. Tegen het advies van de arts in gaan Arabella en haar man Robert toch op vakantie. Robert: "Het was een geweldige vakantie, maar ergens was wel het besef: dit zou onze laatste vakantie samen kunnen zijn." Na de vakantie gaat Arabella's gezondheid snel achteruit. Op 7 oktober 2006 overlijdt ze aan de gevolgen van huidkanker. In 'Ik mis je' haalt Marion samen met Robert en dochters Priscilla en Cynthia herinneringen op aan hun vrouw en moeder. Ook helpt ze hen bij het organiseren van een tentoonstelling van Arabella's schilderijen.

Februari 2010
23-02-2010

Aflevering 55

Ik mis je - Aflevering 55

Het is 1 oktober 2007. Kirsten Schipper (16) mailt haar moeder dat ze van haar houdt en ernaar uitziet om samen thee te drinken als ze 's middags thuiskomt. Maar Kirsten komt niet meer thuis. Onderweg naar huis raakt ze betrokken bij een tragisch ongeluk dat ze niet overleeft. Een paar dagen later krijgen Kirstens ouders, Klaas en Wilma, en broer Paul het bericht dat hun nieuwe huis wordt opgeleverd. Het verdriet om Kirsten is zo vers dat ze besluiten om alles van Kirsten mee te verhuizen naar hun nieuwe huis. Kirstens jas komt aan de kapstok, spullen van haar in de badkamer en haar slaapkamer wordt ingericht zoals zij het graag wilde. Aan de stoel in de keuken hangt nog altijd Kirstens vest. Zo is ze er toch een beetje bij. Marion praat met Klaas en Wilma over de manier waarop ze het gemis van Kirsten een plek geven in hun nieuwe huis, en stelt ze de confronterende vraag of ze ooit zullen besluiten iets van Kirstens spullen op te ruimen.

16-02-2010

Aflevering 54

Ik mis je - Aflevering 54

Marjolein en Marcel Jaspers zijn nog jong als ze besluiten dat ze graag een kindje willen. Maar dat gaat niet vanzelf; ze ondergaan drie ICSI-behandelingen en zes jaar later raakt Marjolein onverwacht toch zwanger. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling als Gijs wordt geboren op 10 december 2006. Al snel wordt duidelijk dat er iets niet goed is. Na een periode van ziekenhuisopnames en onderzoeken wordt de ziekte van Krabbe vastgesteld. Dat is een zeldzame, progressieve stofwisselingsziekte, waarbij de levensverwachting rond de twee jaar ligt. Een dag nadat ze dit bericht horen, gaan Marjolein en Marcel met Gijs naar huis, want in het ziekenhuis kunnen ze Gijs niet helpen. Er volgt een mooie tijd, waarin Gijs zoveel mogelijk wordt verzorgd door zijn eigen ouders. Marjolein en Marcel genieten enorm van hun zoontje, maar zien tegelijkertijd dat hun mannetje steeds verder achteruitgaat. Op 13 september 2007 overlijdt Gijs, hij is dan negen maanden oud. Marion gaat samen met Marjolein en Marcel terug naar de afdeling in het ziekenhuis waar Gijs maandenlang lag, en praat met hen over hun kinderwens.

09-02-2010

Aflevering 53

Ik mis je - Aflevering 53

Jelte van der Vinne lijkt kerngezond als hij geboren wordt. Het hartruisje dat de arts hoort, is volgens hem te verwaarlozen. Ook als Jelte negen jaar oud is, blijkt bij een gezondheidscontrole dat er bij zijn hart nog iets te horen is. Maar omdat Jelte zegt geen klachten te hebben, wordt er verder geen actie ondernomen. Op 19 mei 2007 vertrekt Jelte om 12.15 uur met zijn team naar een volleybaltoernooi. Tijdens de tweede wedstrijd geeft Jelte aan dat hij eruit wil, hij voelt zich niet lekker. Hij zit een tijdje naast zijn coach, en niet veel later zakt hij in elkaar. Jelte wordt gereanimeerd, en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Als Jeltes vader, met zijn andere zoon Sjirk, in het ziekenhuis aankomt, moet hij zien hoe het traumateam uit alle macht het leven van Jelte probeert te redden. Tevergeefs, Jelte overlijdt op 12-jarige leeftijd aan een zeldzame hartafwijking. Marion Lutke gaat met Jeltes ouders, Arjen en Janneke, mee naar de Spoedeisende Hulp, waar Jeltes korte leven zo abrupt eindigde.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij NPO 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 16-01-2012 om 10:05 uur
Stel het uitzendingalarm in!
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Ik mis je? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord