TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Ik vertrek gemist

Laatste uitzending op 15-11-2014 om 21:12 uur

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Ik vertrek gemist
Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    77
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Ik vertrek? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
15-11-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Edwin en Jet vertrekken met hun twee zoons naar Midden-Frankrijk om een timmerbedrijf en een Bed and Breakfast te beginnen.Meer Edwin de Heer (45) uit het Noord-Hollandse Driehuizen droomt er al jaren van om de werkplaats van zijn timmerbedrijf naast huis te hebben, zodat hij ook wat vaker bij zijn gezin kan zijn. In Nederland is zo'n plek onbetaalbaar en dus besluit hij samen met zijn vrouw Jet (49) en zoons Ruben (16) en Orrin (8) naar Frankrijk te vertrekken. In de Limousin, een streek gelegen in Midden-Frankrijk, kopen ze een oude boerderij met een paar bijgebouwen erbij. In één ervan komt Edwins timmerbedrijf, in een andere een Bed and Breakfast, zodat Jet ook wat kan gaan doen. Van de opbrengst uit de verkoop van hun huis en wat spaargeld kunnen ze de verbouwing betalen en kunnen het een paar maanden uitzingen totdat Edwin zijn eerste klanten heeft. Maar vlak nadat ze met al hun spullen naar hun Franse boerderij zijn verhuisd, komt er slecht nieuws uit Nederland met een flinke financiële tegenvaller als gevolg. De bouw van de werkplaats ligt stil en zonder werkplaats kan Edwin niet aan de slag en komt er dus ook geen geld binnen. En als Edwin eindelijk wat geld heeft weten te lenen om de werkplaats in orde te maken, lukt het hem niet om de juiste papieren te bemachtigen om een bedrijf te beginnen. Wat een droom had moeten worden, dreigt uit te lopen op een mislukking. Edwin kan nog niet aan de slag als timmerman en ook Jets Bed and Breakfast lijkt verder weg dan ooit. Edwin en Jet doen hun uiterste best om hun hoofd boven water te houden.Minder
08-11-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Vriendinnen Marieanne Boersma (31) en Joelle van der Heiden (28) vertrekken naar de Zuid-Italiaanse stad Lecce, waar ze daarvoor nog maar één keer zijn geweest.Meer Marieanne Boersma (31) en Joelle van der Heiden (28) werken allebei als modeontwerper en ontmoeten elkaar ruim twee jaar geleden op de werkvloer. De twee raken bevriend en als ze door de crisis hun baan verliezen besluiten ze om samen in het buitenland iets voor zichzelf te beginnen. Slechts vier maanden na dit besluit vertrekken de meiden naar de Zuid-Italiaanse stad Lecce, waar ze daarvoor nog maar één keer zijn geweest. Ze gaan er een historisch pand huren waar ze een Bed&Breakfast met vijf kamers willen starten. Bij aankomst blijkt helaas dat hun huisbaas de afspraken niet is nagekomen. Er is geen gas, water, licht en bovendien is het pand nog niet afgewerkt. Marieanne en Joelle proberen de problemen zelf op te lossen, maar spreken niet voldoende Italiaans en krijgen daardoor weinig voor elkaar. De vriendinnen nemen toch maar hun intrek in het pand, zonder elektriciteit en stromend water, en beginnen met het schilderen en inrichten van de kamers. Over een paar weken staan de eerste gasten namelijk al op de stoep. Ondertussen gooien de meiden al hun charmes in de strijd bij de Italianen om alles op tijd werkend te krijgen.Minder
01-11-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Frans Matla (48) zwierf jarenlang de wereld rond en ook Marcha Vlasma (41) woonde een aantal jaar in Canada. Als ze elkaar ontmoeten weten ze dan ook zeker dat hun toekomst in het buitenland ligt.Meer Frans Matla (48) zwierf jarenlang de wereld rond en ook Marcha Vlasma (41) woonde een aantal jaar in Canada. Als ze elkaar twee jaar geleden ontmoeten weten ze dan ook zeker dat hun toekomst in het buitenland ligt. Tijdens hun zoektocht naar een plek om te wonen stuiten ze op een fietsenverhuurbedrijf in het Spaanse Ayamonte, op de grens met Portugal. Frans en Marcha besluiten het bedrijf over te nemen en vertrekken naar Spanje, samen met Marcha's kinderen Kenny (12), Amy (10) en Megan (8), die in Nederland hun vader achter moeten laten. Terwijl de verhuiswagen al onderweg is, krijgen ze te horen dat hun huurhuis niet op tijd beschikbaar is en moet er halsoverkop gezocht worden naar een nieuwe woning. Ook hebben Marcha en Frans erg weinig geld en proberen ze met zo weinig mogelijk middelen het verouderde bedrijf weer op te knappen voordat de toeristen komen. Naast het verhuren van fietsen komt er ook bar, waar overigens eerst nog wel even een vergunning voor moet worden geregeld. Met het hoogseizoen voor de deur raakt het beetje geld dat ze hadden helemaal op, terwijl de meeste van de fietsen nodig aan vervanging toe zijn. Frans en Marcha openen de deuren en duimen hard dat er snel klanten komen, anders zijn ze genoodzaakt om nog voordat ze zijn begonnen de zaak weer te sluiten.Minder
Augustus 2014 
16-08-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Arnold van Dongen (48) is gek op de Spaanse mentaliteit. Als hij met zijn vrouw Ingrid (38) op een prachtig stuk land nabij Alicante stuit, is de keuze om met hun kinderen te vertrekken, snel gemaakt.
09-08-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Van vier restaurants -die op de rand van de afgrond stonden- maakte Luuk een succes. Maar na zestien jaar hard werken is hij het zat. Samen met Jacqueline gaat hij een hotel runnen in het Sauerland.
02-08-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Maakt geld gelukkig? Paul van den Boogaard (54) heeft het in overvloed, maar tevreden is hij niet. Na jarenlang keihard te hebben gewerkt krijgt hij een burn-out. Hij besluit het roer om te gooien.
Juli 2014 
26-07-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.
19-07-2014

Ik Vertrek

 Ik vertrek - Ik Vertrek Jos (52) en Anja (43) uit Heeze hebben een probleem: ze zijn de trotse eigenaren van hotel-restaurant Relais du Château in het Franse Saint Blancard, maar kunnen dat eigenlijk niet betalen.
April 2014 
19-04-2014

Paula & Peter - Denemarken (za 19 apr 2014, 21:45)

 Ik vertrek - Paula & Peter - Denemarken (za 19 apr 2014, 21:45) Scandinaviëfan Peter van der Deijl (48) droomt er al jaren van om een camping te beginnen. Samen met zijn partner Paula Krijbolder (48) koopt hij in Denemarken een zeer rustig gelegen boerderijtje.
12-04-2014

Fam. Lammers- Frankrijk (za 12 apr 2014, 21:45)

 Ik vertrek - Fam. Lammers- Frankrijk (za 12 apr 2014, 21:45) Thetmar Lammers (38) en zijn vrouw Saskia (38) dromen van een boerderij op het platteland. Als ze op vakantie in Frankrijk aan de praat raken met een stel dat net geëmigreerd is, worden ze enthousiast.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Ik vertrek gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.