TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Aaf gemist

Laatste uitzending op 22-11-2014 om 20:02 uur

De spanning stijgt direct tot ongekende hoogte, als een `onschuldige´ middelbareschoolreünie wordt aangekondigd. Vader Ton wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin, met zijn vrouw Aaf als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak, die tot dan toe dertig jaar lang in de doofpot zat. Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

Aaf gemist
Uitzending gemist van Aaf? Hier kun je alle uitzendingen van Aaf kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    15
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Aaf? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
22-11-2014

Afl. 3

 Aaf - Afl. 3 Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien. Jacky vindt Aaf een bemoeial en al gauw zijn de zussen verwikkeld in een ruzie waarbij veel oud zeer komt bovendrijven. Intussen heeft Jozefien het ook moeilijk met haar zus. Die wordt volgens haar zwaar voorgetrokken door Aaf.
15-11-2014

Afl. 2

 Aaf - Afl. 2 Een oude schoolvriend van Aaf en Ton, de charmante globetrotter Roy, besluit na jaren zijn oude vrienden op te zoeken met zijn Harley. Tot groeiende ergernis van Ton weet Roy in mum van tijd de hele familie om zijn vinger te winden, Aaf voorop. Als hij het gezin dan ook nog een peperdure televisie cadeau doet die ze zelf niet kunnen betalen, is voor Ton de maat vol. Twijfelt hij terecht aan Roys goede bedoelingen en wilde verhalen, of hij is gewoon jaloers en gekrenkt in zijn trots?
Juni 2013 
01-06-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aaf "Aflevering 12"

 Aaf - Aaf "Aflevering 12" Ton en Johanna willen op huwelijksreis, maar waarheen? Ze zijn al zolang niet weggeweest. Volgens Jacky komt dat doordat Aaf niet weg wil, want de wereld en zeker het gezin valt uit elkaar zonder haar. Aaf wil wel, maar vindt Ton onromantisch. Ton vindt zichzelf juist de koning van de romantiek. Uiteindelijk besluiten ze tot een wedstrijd. Wie het beste idee voor een date heeft, wint. Dat loopt niet echt goed af, maar Jacky komt met een heel goede oplossing. Ondertussen heeft Jozefien gedoe met haar krantenwijk. Of liever gezegd: haar krantenwijk heeft gedoe met haar. Haar baas komt orde op zaken stellen.
Mei 2013 
25-05-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aaf "Aflevering 11"

 Aaf - Aaf "Aflevering 11" Het is slecht weer. De kinderen willen niet naar school, maar moeten toch. Ook speelt het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd. Op het werk blijkt dat Anita niet echt lekker in haar vel zit vanwege een verbroken relatie en als ze Aaf thuis ook nog eens huilend opbelt, besluiten Aaf en Jacky haar in de kroeg eens op te gaan beuren. Jacky komt in de kroeg voor een onaangename verrassing te staan. Gerard komt binnen met een blondine, die overduidelijk niet de moeder van Gerard is. Jozefien moet een werkstuk inleveren over emancipatie en Ton moet haar helpen, maar de wedstrijd is ook heel belangrijk om naar te kijken.
18-05-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aaf "Aflevering 10"

 Aaf - Aaf "Aflevering 10" Een zwerver belt aan bij het huis van Aaf en Ton. Als hij in de keuken zijn pillen wil innemen, valt hij dood neer aan de keukentafel. De lijkschouwer staat op de golfbaan en de dienstdoende, opgeroepen agent moet alles volgens de regels doen. Het lijk moet blijven liggen en mag niet worden aangeraakt. Jacky, Jozefien, Marie en Bennie komen hierachter en reageren allemaal anders. Jozefien gaat baklava bakken met de agent en Marie krijgt een existentiële crisis. Ook is er nog iets met een advertentie voor een tweedehands wasmachine. De kopers hiervan moeten ook door de keuken heen.
11-05-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aaf "Aflevering 9"

 Aaf - Aaf "Aflevering 9" De ouders van Farouk komen eten. Aaf heeft ze uitgenodigd, maar het blijkt dat de ouders van Farouk niet echt van het bestaan van Marie op de hoogte zijn. Dan blijken ze ook nog eens traditionele Marokkanen te zijn, die geen woord Nederlands spreken. Ze hebben de hulp van hun oudste dochter nodig om te communiceren met de beide ouders. Uiteindelijk zijn er dus acht eters, maar er is niet genoeg eten. Marie en Farouk voelen zich heel opgelaten en Jozefien heeft de avond van haar leven. Maar dan blijkt dat Marie ook nog een andere lover heeft en dat valt niet in goede aarde bij Aaf.
04-05-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aaf "Aflevering 8"

 Aaf - Aaf "Aflevering 8" Opa Ron komt langs. Vader Ron en zoon Ton hebben een heel moeizame relatie, hoewel het een toffe opa is. De kinderen zijn gek op hem, maar tussen vader en zoon botert het niet. Ton koopt de lievelingsdrank van zijn vader en hoopt op een normaal weekend, maar Ron geeft Ton altijd het gevoel dat hij niets waard is. Ron hoort zichzelf graag praten en heeft de ene anekdote na de andere. Ton vindt dat vreselijk. Ze proberen wel nader tot elkaar te komen, maar het lukt gewoon niet. Uiteindelijk zorgt Aaf ervoor dat Ton inziet hoe het werkt tussen zijn vader en hem. Hij lijkt op hem maar is ook zo anders.
April 2013 
27-04-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aaf "Aflevering 7"

 Aaf - Aaf "Aflevering 7" Aaf moet overwerken. Er is iets misgegaan bij het callcenter en iedereen werkt tot laat. Ton heeft het op dat moment ook vrij druk en dat zorgt voor problemen. Aaf draagt Marie via de telefoon op een aantal taken in het huishouden over te nemen. Dat doet ze echter niet. Als Ton dan pizza´s moet bestellen waardoor al het verdiende geld weer is uitgegeven, Bennie met zijn papier-maché het hele huis onderkliedert en de hamster in de verf valt, knapt er iets bij Aaf. Ze moet er even uit. In de kroeg komt ze Anita tegen en door haar realiseert ze zich weer hoe gezegend ze eigenlijk is met haar gezin.
27-04-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 7

 Aaf - Aflevering 7 Aaf moet overwerken. Er is iets misgegaan bij het callcenter en iedereen werkt tot laat. Ton heeft het op dat moment ook vrij druk en dat zorgt voor problemen. Aaf draagt Marie via de telefoon op een aantal taken in het huishouden over te nemen. Dat doet ze echter niet. Als Ton dan pizza´s moet bestellen waardoor al het verdiende geld weer is uitgegeven, Bennie met zijn papier-maché het hele huis onderkliedert en de hamster in de verf valt, knapt er iets bij Aaf. Ze moet er even uit. In de kroeg komt ze Anita tegen en door haar realiseert ze zich weer hoe gezegend ze eigenlijk is met haar gezin.
20-04-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 4.

Aflevering 6

 Aaf - Aflevering 6 De ouders van Aaf en Jacky komen logeren; ze komen onverwacht over uit Spanje. Ze zijn nogal overheersend en al snel komen alle oude rolpatronen weer uit de kast. Oma heeft kritiek op haar dochters, maar uit dat nooit direct. Jacky wil dat doorbreken, maar Aaf krabbelt op het laatste moment terug waardoor er ruzie ontstaat tussen de zussen. Omdat Ton helemaal gek wordt van zijn schoonouders en Aaf en hij ook nog eens in de woonkamer op een luchtbed moeten slapen, komt alles en iedereen onder grote druk te staan. Zeker als opa en oma zeggen dat ze in de buurt willen komen wonen.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Aaf gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aaf bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aaf. Heb je een uitzending van Aaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.