TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Spoorloos extra gemist

Laatste uitzending op 29-06-2015 om 21:27 uur

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Spoorloos extra gemist
Uitzending gemist van Spoorloos extra? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos extra kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    8
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Spoorloos extra? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Juni 2015 
29-06-2015

Spoorloos Extra

 Spoorloos extra - Spoorloos Extra Joris kreeg antwoord. Joris groeide op zonder zijn vader te kennen. In 1987 werd zijn moeder Janneke smoorverliefd op Fouad, een vluchteling uit Libanon. Vorig jaar ging Spoorloos op zoek naar Fouad.Meer Joris kreeg antwoord. Joris groeide op zonder zijn vader te kennen. Het is 1987 als zijn moeder Janneke smoorverliefd wordt op Fouad, een vluchteling uit Libanon. Ze gaat samenwonen met hem, en twee jaar later raakt Janneke zwanger. Nog voordat Joris wordt geboren, vertelt Fouad dat hij een familielid in Zweden wil bezoeken. Janneke regelt zijn reis, maar tot haar grote verdriet heeft ze de vader van haar kind na zijn vertrek uit Nederland nooit meer gezien. Joris en Janneke hebben zich altijd afgevraagd waarom Fouad zich nooit om hen bekommerd heeft. Een jaar geleden ging Spoorloos op zoek naar Fouad. Die bleek helaas te zijn overleden, maar zijn familie in Libanon kon veel vragen beantwoorden. Joris vertelt wat het voor hem betekent dat hij de familie van zijn overleden vader heeft leren kennen.Minder
22-06-2015

Spoorloos Extra

 Spoorloos extra - Spoorloos Extra -Vader met twee gezichten. In oktober 2014 ging voor Peter een lang gekoesterde wens invervulling: voor de eerste keer in zijn leven stond hij oog in oog met zijn Marokkaanse vader Mustafa.Meer -Vader met twee gezichten. In oktober 2014 ging voor Peter een lang gekoesterde wens invervulling: voor de eerste keer in zijn leven stond hij oog in oog met zijn Marokkaanse vader Mustafa. Hij blikt terug op zijn verhaal. De Nederlandse moeder van Peter ontmoette Mustafa ooit in een cultureel centrum voor gastarbeiders in Veenendaal. Er ontstond een serieuze relatie die jarenlang stand hield. De moeder van Peter was vast van plan met de Marokkaan te trouwen, maar het liep volgens haar anders omdat Mustafa introk bij een oude liefde. Toen Mustafa van Spoorloos te horen kreeg dat Peter hem zocht, reageerde hij zeer enthousiast. Hij beweerde dat het niet tot een huwelijk met de moeder van Peter was gekomen omdat haar ouders daar fel op tegen waren. Mustafa kwam vanuit Marokko naar Nederland om zijn zoon te ontmoeten. Peter bracht een paar dagen door met zijn Marokkaanse vader. Omdat het heel erg leek te klikken tussen vader en zoon, ging Peter ook meteen in op te uitnodiging om een keer naar Casablanca te komen. Op bezoek in Marokko leerde Peter zijn vader helaas van een andere kant kennen.Minder
Juli 2010 
26-07-2010

Aflevering 72

 Spoorloos extra - Aflevering 72 Wat gebeurt er met de gasten nadat ze met familieleden zijn herenigd: houden ze contact of blijft het bij een eenmalige ontmoeting? Deze prangende vraag wordt beantwoord. Volg ook de website voor extra informatie, achtergrondverhalen en het lezen en plaatsen van reacties. Kort voordat Michael voor de eerste keer in zijn leven vader zou worden, kwam zijn moeder met een opzienbare onthulling. De man die Michael had grootgebracht, was niet zijn biologische vader. Michael raakte aanvankelijk in verwarring door deze mededeling, maar uiteindelijk viel er ook een kwartje. De relatie met zijn vermeende vader was altijd slecht geweest. In 2006 bracht Spoorloos Michael in contact met zijn échte vader, een Italiaan die al jaren in Amerika woont en die altijd geweten heeft dat hij hier een zoon had. Michael blikt terug op zijn verhaal. De ontmoeting bracht hem niet waar hij op hoopte. Presentatie: Derk Bolt.
19-07-2010

Aflevering 71

 Spoorloos extra - Aflevering 71 Wat gebeurt er met de gasten nadat ze met familieleden zijn herenigd: houden ze contact of blijft het bij een eenmalige ontmoeting? Deze prangende vraag wordt beantwoord. Volg ook de website voor extra informatie, achtergrondverhalen en het lezen en plaatsen van reacties. Kort voordat Michael voor de eerste keer in zijn leven vader zou worden, kwam zijn moeder met een opzienbare onthulling. De man die Michael had grootgebracht, was niet zijn biologische vader. Michael raakte aanvankelijk in verwarring door deze mededeling, maar uiteindelijk viel er ook een kwartje. De relatie met zijn vermeende vader was altijd slecht geweest. In 2006 bracht Spoorloos Michael in contact met zijn échte vader, een Italiaan die al jaren in Amerika woont en die altijd geweten heeft dat hij hier een zoon had. Michael blikt terug op zijn verhaal. De ontmoeting bracht hem niet waar hij op hoopte. Presentatie: Derk Bolt.
12-07-2010

Aflevering 70

 Spoorloos extra - Aflevering 70 Wat gebeurt er met de gasten nadat ze met familieleden zijn herenigd: houden ze contact of blijft het bij een eenmalige ontmoeting? Deze prangende vraag wordt beantwoord. Volg ook de website voor extra informatie, achtergrondverhalen en het lezen en plaatsen van reacties. Anderhalf jaar geleden reisde Jessica naar haar geboorteland Zuid-Korea om er haar familie te ontmoeten. Jessica groeide op bij Nederlandse adoptieouders. 'Ik ben hier enig kind. Het was altijd raar om te beseffen dat ver hier vandaan broers en zussen wonen. Toch had ik tot mijn twaalfde eigenlijk geen probleem met mijn adoptie. Pas in de pubertijd begon ik me af te vragen waarom ik - anders dan mijn broers en zussen - niet bij mijn biologische ouders kon blijven.' Na het weerzien met haar familie kreeg Jessica antwoord op al haar vragen. Ze vertelt of die antwoorden bevredigend waren. Presentatie: Derk Bolt.
05-07-2010

Aflevering 69

 Spoorloos extra - Aflevering 69 Wat gebeurt er met de gasten nadat ze met familieleden zijn herenigd: houden ze contact of blijft het bij een eenmalige ontmoeting? Deze prangende vraag wordt beantwoord. Volg ook de website voor extra informatie, achtergrondverhalen en het lezen en plaatsen van reacties. We blikken terug op de zoektocht van Gendro. In 2008 ontmoette hij zijn Indonesische moeder. Kort na de geboorte van Gendro werd zij verstoten door haar mededorpsbewoners. De vader van haar kindje was namelijk een getrouwde buurman. De vader en moeder van Gendro woonden in 2008 nog steeds naast elkaar, maar ze hadden elkaar sinds de geboorte van Gendro nooit meer gesproken. Heeft de terugkeer van Gendro hier verandering in gebracht? Presentatie: Derk Bolt.
Augustus 2009 
10-08-2009

Aflevering 6

 Spoorloos extra - Aflevering 6 Wat gebeurt er met de gasten nadat ze met familieleden zijn herenigd: heeft de zoektocht hun leven verrijkt of liep het uit op een grote teleurstelling? Deze prangende vraag wordt beantwoord. Volg ook de website voor extra informatie, achtergrondverhalen en het lezen en plaatsen van reacties. We gaan terug naar Tamarinda van der Wal. In september 2007 was te zien dat ze een dochter heeft die ze in haar eentje opvoedt. Tamarinda groeide in eerste instantie zelf ook op bij een alleenstaande moeder. Er is echter ��n groot verschil: anders dan haar dochter kent Tamarinda haar vader niet. Het onderwerp is lange tijd onbesproken gebleven tussen Tamarinda en haar moeder. In 2007 volgden we Tamarinda in de zoektocht naar haar vader. We vonden hem op aanwijzing van Tamarinda's moeder. Een DNA-test wees echter uit dat hij niet de vader is. Hoe kijkt Tamarinda hier op terug? Presentatie: Derk Bolt.
Januari 2009 
01-01-2009

Bekijk hier alle afleveringen

 Spoorloos extra - Bekijk hier alle afleveringen Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Spoorloos extra gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos extra de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos extra bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos extra. Heb je een uitzending van Spoorloos extra gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.