TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Vermist gemist

Laatste uitzending op 06-01-2015 om 21:26 uur

Vermist is een televisieprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep TROS en wordt bijna elke vrijdag uitgezonden bijna op Nederland 1. Het programma wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed. In dit televisieprogramma worden vermiste personen gezocht, dit gebeurt altijd met tips van de kijkers die doorbellen naar een speciaal Vermist Telefoonteam, in dit team bevindt zich vaak een Bekende Nederlander.

Vermist gemist
Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    98
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Vermist? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Januari 2015 
06-01-2015

Vermist

 Vermist - Vermist Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen.
December 2014 
23-12-2014

Vermist

 Vermist - Vermist Met o.a. Kerstgroet aan vermisten. Alle onopgeloste vermissingszaken die dit jaar in het programma zijn behandeld, zullen nog eenmaal de revue passeren.Meer Kerstgroet aan vermisten. Alle onopgeloste vermissingszaken die dit jaar in het programma zijn behandeld, zullen nog eenmaal de revue passeren. Achterblijvers krijgen gelegenheid om op eigen wijze hun kerstboodschap over te brengen aan hun vermiste dierbaren. Verder in Vermist: -Nathalie vroeg Vermist om haar vader John Jalink op te sporen en dat lukte. Net op tijd, want John lijdt aan kanker. -De in 1987 in Brazilië geboren Daiane zoekt familie. Daiane moet vijf broers hebben die ze allemaal verschrikkelijk mist.Minder
09-12-2014

Vermist

 Vermist - Vermist Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en loverboy slachtoffers en langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.
02-12-2014

Vermist

 Vermist - Vermist Onderwerpen: - Zoektocht naar vader na 58 jaar. - Vondelingen en moeders over dumpen van baby's. - Is Mario Teeuwen slachtoffer van misdrijf?
Oktober 2014 
21-10-2014

Vermist

 Vermist - Vermist Onderwerpen: -Met 'levenslang' krijgen we onze Elsa niet terug. -Brenda raakt verdwaald in haar eigen hoofd. -Fanny als 'kind van de rekening' gedumpt.Meer Onderwerpen: -Met 'levenslang' krijgen we onze Elsa niet terug. Binnenkort moet de rechter zich buigen over de hogere beroepszaak inzake de in 2009 vermist geraakte Elsa Tisseur. Twee maanden na haar verdwijning wordt Elsa's lichaam gevonden in een bos bij Veghel. Een wandelaar die zijn hond uitlaat vindt het geïmproviseerde graf. Elsa's partner Mario van E. zit vast op verdenking van doodslag. Zijn advocaat pleit voor vrijspraak, maar de ouders van Elsa vinden zelfs levenslang niet genoeg. Elsa's moeder Truus woont alle zittingen bij en is overtuigd van Mario's schuld: 'Deze man mag nooit meer vrij komen en als dat toch gebeurt zal hij altijd over zijn schouder moeten blijven kijken'. In Vermist praten Elsa's ouders over haar dood, de verdachte en de strafeis. -Brenda raakt verdwaald in haar eigen hoofd. Na een zoekactie in 2010 vindt Vermist de vermiste Brenda Paduch uit Gouda terug in een glijbaanhuisje op een kinderspeelplaats in Portugal. De 39-jarige Brenda is in een psychose geraakt en blijkt zo verward dat ze zelfs haar 10-jarige zoontje niet herkent. Vermist regelt de repatriëring van Brenda en spreekt in 2014 opnieuw met haar: 'Ik voel me weer normaal', zegt ze. 'Ik ben in dat bizarre avontuur verzeild geraakt door een regressie therapie van een of andere mislukte goeroe'. In Vermist kijkt Brenda met verbijstering en schaamte terug naar de beelden uit 2010. -Fanny als 'kind van de rekening' gedumpt. De Colombiaanse Luz Dary Munoz is midden jaren tachtig verslaafd aan drugs en werkt als prostituee om de kost te verdienen. Een baby kan ze er niet bij hebben en de pasgeboren Fanny wordt ondergebracht bij oma. Wanneer oma echter voor drugshandel in de gevangenis terecht komt, verdwijnt Fanny in het adoptiecircuit. Fanny wil na bijna dertig jaar de band met haar moeder herstellen en vraagt het team van Vermist om haar daarbij te helpen. 'Ik was letterlijk het kind van de rekening. Niemand kon voor me zorgen. Ik neem het mijn moeder niet kwalijk, daarvoor is mijn band met haar te sterk. Ze heeft me negen maanden in haar buik gedragen en zal me dus nooit echt 'kwijtraken'. Vermist duikt in het Colombiaanse drugscircuit op zoek naar Fanny's roots.Minder
14-10-2014

Vermist

 Vermist - Vermist Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen.
07-10-2014

Vermist

 Vermist - Vermist Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en slachtoffers van loverboys.
September 2014 
30-09-2014

Vermist

 Vermist - Vermist -Verlatingsangst door verdwijning moeder. -Politie houdt verblijfplaats Rachid geheim. -Verloren zoon was een ongelukje.
23-09-2014

Vermist

 Vermist - Vermist Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en loverboy slachtoffers. Langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.
Juni 2014 
10-06-2014

di 10 jun 2014, 20:30

 Vermist - di 10 jun 2014, 20:30 -Angelique Hendrix een kwart eeuw vermist. -Weerzien broers niet zonder slag of stoot. -'Mijn halfbroer weet niet dat hij andere vader heeft'.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Vermist gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Nederland 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.