TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Mr. Selfridge gemist

Laatste uitzending op 20-09-2014 om 20:23 uur

Britse (GB) Dramaserie. Met: Jeremy Piven, Frances O'Connor e.a. Harry Selfridge is woedend en teleurgesteld als Miss Bunting, hoofd afdeling dameskleding, betrapt wordt op diefstal, en ontslaat haar op staande voet. Agnes en George hebben hun vader buitengesloten door een ander slot op de deur te doen maar of ze hiermee van hem af zijn. Harry en Rose gaan naar een door Lady Mae georganiseerde privévoorstelling van de Russische prima ballerina Anna Pavlova.

Mr. Selfridge gemist
Uitzending gemist van Mr. Selfridge? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Selfridge kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    16
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Mr. Selfridge? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
20-09-2014

Mr Selfridge

 Mr. Selfridge - Mr Selfridge De voltallige familie Selfridge en hun gast Lady Mae maken zich op voor het vieren van Thanksgiving. Agnes en Victor vertellen Harry hun toekomstplannen.
13-09-2014

Mr Selfridge

 Mr. Selfridge - Mr Selfridge Harry krijgt hulp van Lady Mae en Frank Edwards om zijn naam te zuiveren. Agnes maakt zich grote zorgen om haar broer George.
06-09-2014

Mr Selfridge

 Mr. Selfridge - Mr Selfridge Harry is terug en schrikt van de slechte publiciteit over hem in alle kranten. Rose is erg blij en opgelucht dat hij weer veilig thuis is.
Augustus 2014 
30-08-2014

Mr Selfridge

 Mr. Selfridge - Mr Selfridge Na Henri's arrestatie en Harry's verdwijning, is iedereen in verwarring. De politie arriveert bij het huis van de Selfridges op zoek naar aanwijzingen.
16-08-2014

Mr Selfridge

 Mr. Selfridge - Mr Selfridge Agnes is in het grote huis van Miss Mardle ingetrokken en er komt binnenkort zelfs nog een nieuwe gast bij. Gordon mist zijn collega's die naar het front zijn vertrokken, hij voelt zich nutteloos.
09-08-2014

Mr Selfridge

 Mr. Selfridge - Mr Selfridge Selfridges raakt personeelsleden kwijt nu de oorlog is begonnen en enkele jonge mannen willen helpen en naar Belgi√ę afreizen.
02-08-2014

Mr Selfridge

 Mr. Selfridge - Mr Selfridge Harry heeft een leuk marketing project bedacht maar Agnes kan het werk nauwelijks aan. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek.
Oktober 2013 
12-10-2013

za 12 okt 2013, 20:20

 Mr. Selfridge - za 12 okt 2013, 20:20 Lady May vraagt Harry of een invloedrijke 'goede kennis' na sluitingstijd mag winkelen bij Selfridges. Doris laat enthousiast haar verlovingsring zien aan Kitty en Miss Mardle.
05-10-2013

za 5 okt 2013, 20:20

 Mr. Selfridge - za 5 okt 2013, 20:20 De relatie van Agnes en Henri wordt intenser het is de vraag of zij dit geheim kunnen houden. Harry heeft weer een grote act bedacht.
September 2013 
28-09-2013

za 28 sep 2013, 20:20

 Mr. Selfridge - za 28 sep 2013, 20:20 Dramaserie Harry en Rose Selfridge verwelkomen hun Amerikaanse vrienden Frank en Jennie Woolworth. Frank is de oprichter van de Woolworth warenhuizen, de minder chiquere versie van Silfridges.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Mr. Selfridge gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Selfridge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Selfridge bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Selfridge. Heb je een uitzending van Mr. Selfridge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.