TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

MAX Monumentaal gemist

Laatste uitzending op 23-10-2014 om 19:20 uur

Huub Stapel maakt wekelijks kennis met een tweetal monumentale panden die het uit cultureel oogpunt verdienen om behouden te blijven.

MAX Monumentaal gemist
Uitzending gemist van MAX Monumentaal? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Monumentaal kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    24
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van MAX Monumentaal? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
23-10-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Aan de rivier de Waal ligt het dorp Heesselt. De kerk heeft een prachtig orgel, maar klinkt alles behalve goddelijk.Meer Kerk Heesselt is het historisch cultureel centrum van het Protestantse dorp. Vroeger was dit de plek waar de bewoners regelmatig bij elkaar kwamen. Nu wordt de kerk maar eens per twee weken gebruikt voor een eredienst. In de toekomst moet het gebouw ook dienen als een ontmoetingscentrum voor een wijder publiek. Maar dan zal eerst het Knipscheer-orgel flink opgeknapt moeten worden. Aart van Bergwerff, expert op het gebied van orgels, onderzoekt wat er moet gebeuren om het orgel weer perfect te laten klinken. Tot het kleinste onderdeel moet alles zorgvuldig hersteld worden. Alle registers worden open getrokken om de restauratie voor elkaar te krijgen. Minder
16-10-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal In het Zuid-Hollandse Oegstgeest ligt Kasteel Oud-Poelgeest. Dit goed onderhouden gebouw kijkt uit op een zeer verwaarloosde monumentale boogbrug die op instorten staat.Meer Het landgoed kent een rijke historie en reikt al terug tot 960. De boogbrug was eind 19e eeuw nog zeer modern en het groene pareltje van het park, maar nu is de brug sterk verouderd. Architectuurhistoricus Marieke van Zanten duikt in het verleden van de brug. De constructie is in zeer slechte staat. Daarnaast komt ze tijdens haar inspectie tot de ontdekking dat een aantal ornamenten missen. Weet zij de authentieke versieringen op te sporen? Minder
09-10-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Huis Doorn is het oude verblijf van Keizer Wilhelm II na de Eerste Wereldoorlog. De op het landgoed gelegen keizerlijke garage is in slechte staat en wordt gerestaureerd tot volwaardige expositieruimte met behoud van originele details.Meer Het prachtige kasteel gelegen in de Utrechtse provincie functioneert hedendaags als museum. De oorspronkelijke inrichting is nog volledig intact. Bezoekers wanen zich door een authentieke, vorstelijke wooninrichting. Met de keizerlijke garage is het echter een stuk minder goed gesteld. Deze moet worden omgetoverd in een nieuwe expositieruimte met dezelfde allure als de residentie. Een expositieruimte is niet compleet zonder een tentoonstelling. Het is precies een eeuw geleden dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Ter nagedachtenis van deze oorlog gaat expert en conservator Cornelis van der Bas op zoek naar nog niet geĆ«xposeerde stukken. Zal hij alle pareltjes voor de tentoonstelling kunnen bemachtigen?Minder
02-10-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal In het Friese Tytsjerk ligt een prachtig park met dito villa: Vijversburg. Het gehele pand wordt aangepakt, in het bijzonder moet de regentenkamer de uitstraling krijgen van weleer.
September 2014 
25-09-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal In Valkenburg aan de Geul ligt een uniek monumentaal gangencomplex daterend uit het begin van de 20ste eeuw. Na meer dan 100 jaar is het hoog tijd om enkele fresco's vakkundig te restaureren.
18-09-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal In Maassluis staat het oudste pand van de stad: Het gemeenlandshuis. Dit monument is echter in een dermate deplorabele staat dat restauratie van het gehele huis kwestie van noodzaak is.
11-09-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Op Landgoed Singraven in Denekamp is het huis en het bijbehorende interieur geheel in stijl behouden. De gaten vallen letterlijk in enkele meubelstukken. Het is tijd voor hoognodige restauratie!
04-09-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Bij Museum Buurtspoorweg hebben ze een bijzondere trein in de collectie verworven. Restauratie is niet alleen hard nodig voor de binnen- en buitenkant, de railbus moet ook weer rijden.
Juli 2014 
25-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal We nemen de authentieke vloer van de Frankenhofmolen onder handen. En de theekoepel op Landgoed Mattemburgh wordt opgeknapt.
24-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Het prachtige rococoplafond van Kasteel Loenersloot wordt gerestaureerd. Ook het dikhuidenverblijf in Diergaarde Blijdorp krijgt een opknapbeurt.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste Vorige Volgende Laatste 

MAX Monumentaal gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Monumentaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Monumentaal bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Monumentaal. Heb je een uitzending van MAX Monumentaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.