TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

MAX Monumentaal gemist

Laatste uitzending op 11-09-2014 om 19:20 uur

Huub Stapel maakt wekelijks kennis met een tweetal monumentale panden die het uit cultureel oogpunt verdienen om behouden te blijven.

MAX Monumentaal gemist
Uitzending gemist van MAX Monumentaal? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Monumentaal kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    18
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van MAX Monumentaal? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
11-09-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Op Landgoed Singraven in Denekamp is het huis en het bijbehorende interieur geheel in stijl behouden. De gaten vallen letterlijk in enkele meubelstukken. Het is tijd voor hoognodige restauratie!
04-09-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Bij Museum Buurtspoorweg hebben ze een bijzondere trein in de collectie verworven. Restauratie is niet alleen hard nodig voor de binnen- en buitenkant, de railbus moet ook weer rijden.
Juli 2014 
25-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal We nemen de authentieke vloer van de Frankenhofmolen onder handen. En de theekoepel op Landgoed Mattemburgh wordt opgeknapt.
24-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Het prachtige rococoplafond van Kasteel Loenersloot wordt gerestaureerd. Ook het dikhuidenverblijf in Diergaarde Blijdorp krijgt een opknapbeurt.
23-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal De Daagsche Kamer van de Fraeylemaborg staat leeg. We proberen de kamer weer op te fleuren. En het traptorentje van Kasteel Sterkenburg is in slechte conditie.
22-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal De oudste squashbaan van Nederland bij Kasteel Middachten heeft een nieuwe vloer uit Italië nodig. En zal molen de Nachtegaal ooit weer graan malen?
18-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Het koetshuis van Museum van Loon is volledig opgeknapt.Alleen het rijtuig van het museum is dusdanig slecht onderhouden dat het niet toonbaar is.
17-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal Villa Jongerius in Utrecht heeft een restauratie achter de rug. Helaas hangen de familieportretten niet meer in de centrale hal.
16-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal De commissiekamer van het Raadhuis van Usquert wordt gerestaureerd. Ook zoeken we naar de oorspronkelijke meubels van architect Berlage.
15-07-2014

MAX Monumentaal

 MAX Monumentaal - MAX Monumentaal De restauraties van Kasteel de Haar en Druivenkwekerij Sonnehoeck.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

MAX Monumentaal gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Monumentaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Monumentaal bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Monumentaal. Heb je een uitzending van MAX Monumentaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.