TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Nederland zingt gemist

Laatste uitzending op 15-11-2014 om 19:04 uur

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Nederland zingt gemist
Uitzending gemist van Nederland zingt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    216
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Nederland zingt? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
15-11-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Deze uitzending staat in het teken van de 'Week vanwege de geloofsvervolging' en bevat mooie, thematische liederen.Meer De Grote Kerk te Harderwijk is een kruisbasiliek in gotische stijl die gedeeltelijk uit de 14e en de 15e eeuw dateert. Nadat in 1415 de parochiekerk van Sint-Nicolaas was afgebrand, werd besloten om een Mariakapel te vergroten en als kerk te gebruiken. Het 14e-eeuwse gebouw kreeg een nieuw koor met kooromgang, een transept en een toren die in hoogte die van de St. Eusebiuskerk in Arnhem overtrof en daarmee de hoogste van Gelderland was. Meewerkende koren zijn de Gezamenlijke koren o.l.v. Martin den Boer en Chr. Mannenkoor Higgajon o.l.v. Peter Eilander.Minder
01-11-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Koor- en samenzang vanuit de St. Janskathedraal in 's-Hertogenbosch met Schola Cantorum o.l.v. Jeroen Felix.Meer Nederland Zingt vanuit de prachtige St. Janskathedraal in 's-Hertogenbosch. De kathedraal imponeert door zijn omvang en enorme rijkdom aan beeldhouwwerk. Uniek in Nederland zijn de dubbele luchtbogen en uniek in de wereld zijn de 96 luchtboogfiguren. Aan deze opnames werken bekende koren mee, waaronder de Schola Cantorum van de Sint Jan o.l.v. Jeroen Felix en het Hervormde Gemengde Zangvereniging Vox Jubilans o.l.v. André van Vliet.Minder
Oktober 2014 
18-10-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Koor- en samenzang vanuit de St. Bavokerk in Haarlem met onder andere At Once.Meer De allereerste St. Bavokerk wordt al genoemd in 1245. De directe voorganger van de huidige kerk bestond uit een koor, schip, dwarspand en een westtoren, die hoog genoeg was om als uitkijktoren voor de brandwacht te dienen. De voornaamste blikvanger in de Grote Kerk is het indrukwekkende Müller-orgel uit 1738, het meest afgebeelde instrument ter wereld. Het beslaat de gehele westmuur van de kerk en meet van de grond af bijna 30 m. U kunt o.a. luisteren naar het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichtus en At Once.Minder
04-10-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Naarden met onder andere mannenkoor De Gouwestem onder leiding van Martin Mans.Meer Het middenschip van de Grote Kerk in Naarden is gedekt door een eikenhouten tongewelf, dat tussen 1510 en 1518 is beschilderd met Bijbelse voorstellingen: aan de noordzijde nieuwtestamentische en aan de zuidzijde oudtestamentische voorstellingen. In de apsis is het Laatste Oordeel afgebeeld. Vanavond Nederland Zingt vanuit deze mooie kerk met onder andere Mannenkoor 'De Gouwestem' o.l.v. Martin Mans en kinderkoor 'Jong Holland' o.l.v. David Niemeijer.Minder
September 2014 
20-09-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Koor- en samenzang vanuit de Hervormde Kerk in Kapelle met medewerking van onder andere Projectkoor Zeeland.
13-09-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Naarden met onder andere kinderkoor Jong Holland.
Augustus 2014 
16-08-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Harlingen. Met medewerking van onder andere New Creation Gospel Choir en Choral Voices.
09-08-2014

Nederland Zingt

 Nederland zingt - Nederland Zingt Koor- en samenzang vanuit de St. Catharijnekerk in Brielle met onder andere het Westlands Mannenkoor.
Juni 2014 
28-06-2014

Nederland Zingt (za 28 jun 2014, 18:54)

 Nederland zingt - Nederland Zingt (za 28 jun 2014, 18:54) Koor- en samenzang vanuit de Grote of Sint Nicolaaskerk in Monnickendam met onder meer The Urker Mans Formation.
21-06-2014

Nederland Zingt (za 21 jun 2014, 18:54)

 Nederland zingt - Nederland Zingt (za 21 jun 2014, 18:54) Koor- en samenzang vanuit de Martinikerk in Bolsward met onder andere de Ichthuscantorij onder leiding van Geke Bruining.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Nederland zingt gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt bij Nederland 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt. Heb je een uitzending van Nederland zingt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.