TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

SynDROOM gemist

Laatste uitzending op 16-10-2014 om 21:35 uur

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

SynDROOM gemist
Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    14
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van SynDROOM? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
16-10-2014

Afl. 8

 SynDROOM - Afl. 8 Joost-Jeroen is 37 jaar en heeft het Syndroom van Down. Hij is altijd druk bezig en heeft veel verschillende hobby´s. Zo speelt hij keyboard bij de Jostiband, schildert en exposeert hij van tijd tot tijd met zijn eigen kunstwerken en houdt hij van reizen en avontuur. Naast al zijn hobby´s heeft Joost-Jeroen nog één grote passie: clown spelen. Vroeger trad hij geregeld op met zijn vader als clownsduo. Na het overlijden van zijn vader heeft Joost-Jeroen helaas niet meer kunnen optreden omdat hij zijn vader als clownsmaatje miste. Aan Johnny de taak om een nieuw clownsmaatje voor hem te vinden.
09-10-2014

Afl. 7

 SynDROOM - Afl. 7 Youri is vijftien en ruim twee meter lang. Hij heeft het syndroom van Sotos. Dat is een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voor hem niet mogelijk om professioneel voetballer te worden. Daarom zou hij het liefst sportverslaggever zijn van zijn favoriete club PSV. Ajax-supporter Johnny zet zijn club even aan de kant en help Youri aan zijn droombaan. In stadsherberg ´t Klepperhuus werkt de 23-jarige Yvonne met veel plezier in de horeca. Doordat ´t Klepperhuus te weinig gasten heeft, is het onzeker of de stadsherberg kan blijven bestaan. Tijd om Johnny in te schakelen om de zaak naar een hoger plan te tillen.
02-10-2014

Afl. 6

 SynDROOM - Afl. 6 De 25-jarige Eveline is een echte alleskunner. Ondanks haar Syndroom van Down haalt ze alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst 3 banen. Maar één droom moet nog uitkomen. Eveline wil niets liever dan stewardess worden. Johnny de Mol verrast Eveline met een spoedopleiding. The sky is the limit! Kenny is 26 jaar en heeft een verstandelijke beperking en het Prader-Willi Syndroom. Kenmerkend voor dit syndroom is dat kinderen vanaf jonge leeftijd een ontembare eetlust hebben. Hierdoor was Kenny tot voor kort veel te zwaar. Afvallen is voor iemand met het Prader-Willi Syndroom bijna onmogelijk, maar Kenny bewees het tegendeel. Met veel doorzettingsvermogen en hulp viel hij maar liefst 45 kilo af. Kenny verdient het dat zijn langgekoesterde wens in vervulling gaat: het redden van dieren in nood.
September 2014 
25-09-2014

Afl. 5

 SynDROOM - Afl. 5 De 22-jarige Niels is een enthousiaste en sociale jongen. Niels heeft PDD-NOS en ADHD en is daardoor soms erg druk en aanwezig. Deze energie kan hij op een goede manier kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats in Roosendaal. Vrienden en familie zien in Niels een echte stand up-comedian. Zelf zou hij niets liever willen dan in de leer gaan bij één van zijn grote voorbeelden Javier Guzman om de fijne kneepjes van het vak te leren. Gevolgd door zélf op het podium staan als stand up-comedian. Twan is een enthousiaste jongen van 33 jaar met het Syndroom van Down. Al vanaf kleins af aan is hij helemaal gek van mooie auto´s. Er is één auto die Twan het allermooist vindt: KITT uit de beroemde serie de 'Knight Rider'. Al jaren droomt hij ervan om de auto en natuurlijk David Hasselhof in het echt te zien. Twan heeft zelfs al eens op het punt gestaan om met de trein naar Amerika te gaan om de Knight Rider op te zoeken. Hoogste tijd voor Johnny om Twan mee te nemen en zijn droom te realiseren.
18-09-2014

Afl. 4

 SynDROOM - Afl. 4 Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.
11-09-2014

Afl. 3

 SynDROOM - Afl. 3 De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. Filmgek Erik droomt ervan om zélf een film te mogen regisseren. Zelf scripts bedenken is voor hem een koud kunstje: die typt hij zelf uit op zijn pc. Nu nog een topcrew, een filmset én de allerbeste acteurs van Nederland. Laat dat maar aan Johnny over.
04-09-2014

Afl. 2

 SynDROOM - Afl. 2 De 18-jarige Margot heeft het Syndroom van Down en droomt van een carrière als topmodel op de catwalk. Dat ze niet de ideale lengte en maten heeft om model te worden, maakt haar niets uit. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en haar te laten schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in de week bij een valkenier op een landgoed. En ondanks zijn autisme gaat dit werk hem goed af. Zijn droom is om voor altijd op het park te mogen blijven werken. Maar daarvoor moet hij wel eerst een volwaardig valkenier worden. Een enorme uitdaging voor Lucas die hiervoor zijn angsten voor grote roofvogels moet overwinnen.
Augustus 2014 
28-08-2014

Afl. 1

 SynDROOM - Afl. 1 Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.
November 2013 
07-11-2013

Afl. 6

 SynDROOM - Afl. 6 De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Beiden hebben zij het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! Johnny heeft voor Leonie een bijzondere verassing. De 22-jarige Anne is een vrolijk en goedgebekt meisje met het syndroom van Down. Een keer per week traint Anne mee met het G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. Ook hebben ze iedere week een wedstrijd. In de spits speelt ze de sterren van de hemel! De droomwens van Anne is om te voetballen bij het Nederlands Elftal en training te krijgen van Ruud van Nistelrooy.
Oktober 2013 
31-10-2013

Afl. 5

 SynDROOM - Afl. 5 Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste Vorige Volgende Laatste 

SynDROOM gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.