TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

SynDROOM gemist

Laatste uitzending op 11-09-2014 om 21:33 uur

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

SynDROOM gemist
Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    9
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van SynDROOM? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
11-09-2014

Afl. 3

 SynDROOM - Afl. 3 De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. Filmgek Erik droomt ervan om zélf een film te mogen regisseren. Zelf scripts bedenken is voor hem een koud kunstje: die typt hij zelf uit op zijn pc. Nu nog een topcrew, een filmset én de allerbeste acteurs van Nederland. Laat dat maar aan Johnny over.
04-09-2014

Afl. 2

 SynDROOM - Afl. 2 De 18-jarige Margot heeft het Syndroom van Down en droomt van een carrière als topmodel op de catwalk. Dat ze niet de ideale lengte en maten heeft om model te worden, maakt haar niets uit. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en haar te laten schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in de week bij een valkenier op een landgoed. En ondanks zijn autisme gaat dit werk hem goed af. Zijn droom is om voor altijd op het park te mogen blijven werken. Maar daarvoor moet hij wel eerst een volwaardig valkenier worden. Een enorme uitdaging voor Lucas die hiervoor zijn angsten voor grote roofvogels moet overwinnen.
Augustus 2014 
28-08-2014

Afl. 1

 SynDROOM - Afl. 1 Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.
November 2013 
07-11-2013

Afl. 6

 SynDROOM - Afl. 6 De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Beiden hebben zij het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! Johnny heeft voor Leonie een bijzondere verassing. De 22-jarige Anne is een vrolijk en goedgebekt meisje met het syndroom van Down. Een keer per week traint Anne mee met het G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. Ook hebben ze iedere week een wedstrijd. In de spits speelt ze de sterren van de hemel! De droomwens van Anne is om te voetballen bij het Nederlands Elftal en training te krijgen van Ruud van Nistelrooy.
Oktober 2013 
31-10-2013

Afl. 5

 SynDROOM - Afl. 5 Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.
24-10-2013

Afl. 4

 SynDROOM - Afl. 4 Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.
17-10-2013

Afl. 3

 SynDROOM - Afl. 3 Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.
10-10-2013

Afl. 2

 SynDROOM - Afl. 2 Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.
03-10-2013

Afl. 1

 SynDROOM - Afl. 1 Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

SynDROOM gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.