TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Verslaafd! gemist

Laatste uitzending op 18-11-2014 om 20:31 uur

Realityprogramma waarin wanhopige familieleden van een verslaafde de hulp inroepen van Peter van der Vorst en interventionist Jim Geduld. De verslaafde wordt gevolgd gedurende zijn of haar afkicktraject in de kliniek. Daarnaast is ook de familie te zien, die counseling aangeboden krijgt om de problemen die zijn ontstaan het hoofd te bieden. Ook in de maanden na thuiskomst volgen Peter en Jim de ex-verslaafde en zijn of haar familie, die alle nodige ondersteuning krijgen.

Verslaafd! gemist
Uitzending gemist van Verslaafd!? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd! kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    10
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Verslaafd!? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
18-11-2014

Afl. 4

 Verslaafd! - Afl. 4 De 23-jarige Sergio uit Bunschoten-Spakenburg is aangemeld door zijn zus. Sergio is al op jonge leeftijd begonnen met blowen en komt op hardcoreparty's in aanraking met xtc en speed. Het blijft niet bij gebruik op alleen feestjes; hij gebruikt inmiddels dagelijks verschillende middelen: wiet, speed, GHB en ketamine. Steeds vaker veroorzaakt Sergio ongelukken onder invloed van GHB. Zijn familie is bang dat hij binnenkort óf zichzelf óf iemand anders de dood in helpt.
11-11-2014

Afl. 3

 Verslaafd! - Afl. 3 De 43-jarige Amsterdammer François is aangemeld door zijn oom. François is al vijfentwintig jaar verslaafd aan alcohol. Zijn ouders hebben hem een keer of tien geprobeerd te laten afkicken, maar het succes is steeds van korte duur. Als in 2012 de moeder van François komt te overlijden, gaat het helemaal mis. François drinkt zichzelf bijna dood. Zijn vader heeft verschrikkelijk onder de situatie te lijden. Zijn hele leven staat in het teken van de zorg voor zijn zoon. De oom van François en de andere familieleden zijn bang dat ze binnenkort niet alleen François, maar ook zijn vader moeten begraven.
04-11-2014

Afl. 2

 Verslaafd! - Afl. 2 De 27-jarige Kim is aangemeld door haar moeder. Kim is zwaar verslaafd aan cocaïne en werkt in de prostitutie. Door de jaren heen is Kims moeder de grip op haar dochter compleet verloren. Ze heeft er alles aan gedaan om haar dochter uit dit leven te krijgen, maar niets lijkt te werken. Ze kan maar niet tot haar doordringen. Kims moeder gaat er zelf aan onderdoor en besluit afstand van haar dochter te nemen. Als ze de oproep van het dit programma ziet, besluit ze toch nog een ultieme poging te wagen om haar Kim terug te krijgen.
Oktober 2014 
28-10-2014

Afl. 1

 Verslaafd! - Afl. 1 De 24-jarige Marco is aangemeld door zijn oudere zus. Marco kampt met een ernstige wiet- en speedverslaving en is zeer agressief. Zijn ouders, broertjes en zus staan doodsangsten uit als hij onder invloed is en hebben meerdere keren aangifte moeten doen tegen hem. Het contact tussen Marco en zijn familie staat inmiddels op een zeer laag pitje. Ze herkennen hun eigen zoon en broer niet meer. De familie wil de oude Marco terug en ziet een interventie als enige en laatste redmiddel.
December 2013 
03-12-2013

Afl. 6

 Verslaafd! - Afl. 6 Gert is 27, woont in Urk en is al meer dan tien jaar verslaafd aan cocaïne. Althans, dat is wat zijn familie denkt. Ze weten niet dat hij ook al ruim anderhalf jaar heroïne rookt. Hij heeft inmiddels voor ruim twee ton gebruikt, waardoor hij en zijn familie in steeds grotere financiële problemen komen. Zijn ouders zijn wanhopig, ook door Gerts agressieve gedrag. Zijn gelovige ouders zeggen dat hun lieve zoon in een duivel is veranderd door zijn gebruik. Ze roepen de hulp in van Peter van der Vorst en interventionist Jim Geduld. Pas op het allerlaatste moment wordt ook Gerts vriendin Wilhelmina bij de interventie betrokken. Ook zij weet niet meer hoe ze met hem en zijn gebruik om moet gaan.
November 2013 
26-11-2013

Afl. 5

 Verslaafd! - Afl. 5 Dit wordt de heftigste interventie tot nu toe te zien. De familie van de 35-jarige Emil schakelt de hulp in van Peter van der Vorst en Jim Geduld. Emil is al jarenlang zwaar alcoholist. Hij sluit zich op in z'n appartement dat bezaait ligt met bierblikjes. Wanneer hij gedronken heeft, kan hij zeer agressief worden. Hij heeft onder meer z'n ouders en zussen verschillende keren met een mes bedreigd. Z'n vader en moeder zijn vaak bang voor hem en ten einde raad. Voordat ze besluiten het contact met hem definitief te breken, willen ze hem nog een laatste kans bieden door middel van een interventie. Wanneer ze samen met Jim en Peter onverwacht bij hem binnenkomen is Emil niet blij.
19-11-2013

Afl. 4

 Verslaafd! - Afl. 4 Realityprogramma waarin een verslaafde wordt gevolgd gedurende zijn of haar afkicktraject in de kliniek en in de periode na thuiskomst. Daarnaast is ook de familie te zien, die counseling aangeboden krijgt.
12-11-2013

Afl. 3

 Verslaafd! - Afl. 3 Peter van der Vorst en Jim Geduld proberen tijdens een interventie zowel een moeder als haar zoon over te halen om mee te gaan naar een kliniek. Moeder Edith is 44 jaar en verslaafd aan alcohol, cocaïne en speed. Haar zoon Kenneth is 22 jaar en verslaafd aan wiet. De familie is bang beiden voorgoed kwijt te raken wanneer er niets gebeurt. Zes maanden lang worden moeder en zoon gevolgd. In deze aflevering wordt duidelijk dat afkicken van een zware verslaving bijzonder moeilijk is en dat een terugval er soms bij hoort, met alle gevolgen van dien.
05-11-2013

Afl. 2

 Verslaafd! - Afl. 2 Michel is al elf jaar lang verslaafd aan alcohol en drugs en haalt zelfs geld uit de spaarpotjes van zijn kinderen om cocaine te kunnen scoren. Zijn vriendin en ouders roepen de hulp in van Peter van der Vorst en interventionist Jim Geduld. Samen met de familie proberen ze Michel over te halen om mee te gaan naar een kliniek. Wanneer hem tijdens de interventie gevraagd wordt wat hij zou doen als hij moet kiezen tussen de drugs en zijn kinderen geeft hij een schokkend antwoord. Zes maanden lang worden Michel en zijn familie gevolgd en begeleid door het team van Verslaafd. Het doel is om clean te worden en te blijven.
Oktober 2013 
29-10-2013

Afl. 1

 Verslaafd! - Afl. 1 Jeffrey is 31 jaar en al zijn halve leven verslaafd. Hij begon op z'n dertiende met het roken van joints, maar stapte al snel over op cocaïne. Daarmee maakte hij niet alleen zijn eigen leven kapot, maar ook dat van zijn familie. Jeffrey werd steeds onhandelbaarder. Hij bedreigde onder andere z'n moeder met een mes en jatte geld bij zijn oma én werkgevers. Tot twee keer toe liet hij zich opnemen in een verslavingskliniek, maar beide pogingen mislukten. Zijn familie is ten einde raad en roept de hulp in van interventionist Jim Geduld en presentator Peter van der Vorst. Samen met Jeffreys moeder en zussen proberen zij hem door middel van een interventie te overtuigen om mee te gaan naar een kliniek. Wanneer Jeffrey niet meegaat, zullen zij het contact met hem definitief verbreken. Peter van der Vorst volgt het heftige proces van Jeffrey en zijn familie zes maanden lang. Lukt het Jeffrey om clean te worden én te blijven?

Verslaafd! gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd! bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd!. Heb je een uitzending van Verslaafd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.