TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

SpangaS gemist

Laatste uitzending op 30-03-2015 om 18:57 uur

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

SpangaS gemist
Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1308
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van SpangaS? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Maart 2015 
30-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Meral voelt zich slecht en mist haar vrienden. Raaf en Juliette vinden elkaar leuk. Bodil schrikt als ze bedreigd wordt.
27-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Juliette is nerveus voor haar spreekbeurt. Lef heeft spijt. Niemand heeft tijd om bij Meral langs te gaan. Raaf heeft een idee om te voorkomen dat er zoveel eten weg wordt gegooid.
26-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Raaf maakt en verkoopt salades om geld te verdienen, maar Miss Madge steekt er een stokje voor. Lef baalt als hij het goed wil maken met Renée, maar zij geen zin in hem heeft.Meer Raaf maakt en verkoopt salades om geld te verdienen, maar Miss Madge steekt er een stokje voor. Lef baalt als hij het goed wil maken met Renée, maar zij geen zin in hem heeft. Juliette vindt een vervelend berichtje in haar kluis.Minder
25-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Meral heeft een moeilijke dag, maar probeert positief te blijven. Raaf wil meer geld voor zijn reis verdienen. Bodil is blij met een compliment van dramadocent Reggy Benoît.Meer Meral heeft een moeilijke dag, maar probeert positief te blijven. Raaf wil meer geld voor zijn reis verdienen. Bodil is blij met een compliment van dramadocent Reggy Benoît. Juliette krijgt nog meer kritiek over haar date met Nolan.Minder
24-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Raaf wordt betrapt bij een supermarkt. Lef gedraagt zich onredelijk en krijgt straf. Juliette wordt mee uit gevraagd door Nolan.
23-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Meral krijgt goed nieuws van de dokter en krijgt een verrassing van haar klasgenoten. Lef is hyper en wild na het bericht over zijn vader. Juliette wordt uitgemaakt voor slet.
20-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Lef krijgt bericht over zijn spoorloos verdwenen vader in het buitenland. Meral wil alleen nog maar positief denken en doen.Meer Lef krijgt bericht over zijn spoorloos verdwenen vader in het buitenland. Meral wil alleen nog maar positief denken en doen. Juliette maakt het goed met Abel en Tinco. Raaf schrijft een verhaal over het wonderbeeldje.Minder
19-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Renée krijgt een ongelukje als ze Lef ophaalt bij het kamp. Lef raakt in paniek. Juliette beseft langzaam wat ze heeft aangericht met haar onschuldige aandacht voor twee jongens.Meer Renée krijgt een ongelukje als ze Lef ophaalt bij het kamp. Lef raakt in paniek. Juliette beseft langzaam wat ze heeft aangericht met haar onschuldige aandacht voor twee jongens. Abel en Tinco krijgen ruzie.Minder
18-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Lef besluit stiekem bij het kamp in de tent te blijven, ondanks dat de les is afgerond. Maar hij vindt het toch eng in z'n eentje.Meer Lef besluit stiekem bij het kamp in de tent te blijven, ondanks dat de les is afgerond. Maar hij vindt het toch eng in z'n eentje. Bodil en Esme sluiten vriendschap en Madeleine voelt zich buitengesloten.Minder
17-03-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS De strijd van Abel en Tinco om Juliette gaat door. Zowel Raaf als Miss Madge vinden het gedrag van Juliette en de jongens opmerkelijk.Meer De strijd van Abel en Tinco om Juliette gaat door. Zowel Raaf als Miss Madge vinden het gedrag van Juliette en de jongens opmerkelijk. De onderbouwers gaan op survival in de natuur en bouwen een tent. Meral probeert voorzichtig op haar been te staan.Minder
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 131. Eerste Vorige Volgende Laatste 

SpangaS gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij Nederland 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.