TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

SpangaS gemist

Laatste uitzending op 22-09-2014 om 19:00 uur

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

SpangaS gemist
Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1197
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van SpangaS? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
22-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS De bovenbouwers krijgen voor het eerst les van meneer Kattevilder. Raaf wil een nieuwe schoolkrant beginnen.
19-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Aldert is gefrustreerd dat de schoolbel nog steeds niet is gerepareerd. Tijdens de opening van de nieuwe schoolkantine hangt Raaf de windmobiel op, symbool voor het anti-pest-beleid van het Spangalis.
18-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Raaf en Abel proberen indruk te maken op Juliette. Tinco vraagt aan zijn vader of Nenet mag komen eten. Raaf is het niet eens met Damstra en loopt de les uit.
17-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS De meisjes in de klas vinden Juliette een jongensgek. Tinco komt te laat in de les en krijgt straf van zijn vader. Raaf overhandigt namens de hele klas aan Marie de Wind een bijzondere verrassing.
16-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Raaf en Abel ontdekken dat Marie de Wind als leerling op het Spangalis College heeft gezeten, maar een rottijd heeft gehad.
15-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Meral heeft spijt van de ruzie met haar ouders. Eman krijgt van Miss Madge een extra taak om de school beter te leren kennen. Tinco en Nenet vertrouwen elkaar steeds meer toe.
12-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Meral wordt boos als haar vader haar met de taxi naar school wil brengen terwijl zij graag wil fietsen. Raaf denkt dat Marie de Wind vroeger zelf gepest is.
11-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Lef en Renée schrikken als Aldert hun hangout heeft ontdekt. Alle leerlingen nemen spullen mee van huis voor de kantine.
10-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Marie de Wind heeft moeite om orde te houden in haar les. Juliette moet erg wennen op de nieuwe school.
09-09-2014

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Meral wil graag zelfstandig zijn en niet betutteld worden door haar ouders. Charley en Bodil maken ruzie over wie de schoolkantine mag versieren.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 120. Eerste Vorige Volgende Laatste 

SpangaS gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij Nederland 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.