TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

SpangaS gemist

Laatste uitzending op 22-05-2015 om 18:55 uur

SpangaS is een Nederlandse jeugd-soapserie van de makers van ZOOP en de NCRV. De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College. Ze maken alles mee wat op het voortgezet onderwijs kan gebeuren. Zo lopen ze stage in een manege, helpen gehandicapten, worden verliefd, maken ruzie, zijn onzeker enzovoort.

SpangaS gemist
Uitzending gemist van SpangaS? Hier kun je alle uitzendingen van SpangaS kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    1347
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van SpangaS? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Mei 2015 
22-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Het feest wordt geopend door Jochem en Frits. Juliette merkt dat Raaf weg is gelopen en gaat hem zoeken. Charley krijgt veel complimenten. Renée, Bodil en Meral sluiten eeuwige vriendschap.
21-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Jochem is klaar voor het huwelijksfeest op school, maar kan Frits nergens vinden. Charley heeft een nieuwe trouwambtenaar gevonden.Meer Jochem is klaar voor het huwelijksfeest op school, maar kan Frits nergens vinden. Charley heeft een nieuwe trouwambtenaar gevonden. Raaf is bang dat Miss Madge een zorginstelling gaat benaderen omdat hij als minderjarige alleen thuis woont.Minder
20-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Dankzij Tinco en Charley komen Raaf en Juliette letterlijk dichter tot elkaar. Eman wordt geholpen door zijn vrienden, maar dat gaat niet goed. Raaf is opgelucht als zijn moeder hem ondersteunt.
19-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Charley bemoeit zich volgens Miss Madge toch weer te veel met het huwelijk van Damstra en Frits. Eman is bijna overspannen van het maken van de huwelijksfilm. De moeder van Raaf komt langs.
18-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Miss Madge komt polshoogte nemen bij Raaf thuis. Aldert is speciaal voor het huwelijk van Damstra en Frits terug naar school gekomen. Meral krijgt heel goed nieuws van haar arts.
15-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Jochem Damstra geniet van zijn feestje. De onderbouwers organiseren een grappige kennisquiz voor Frits van Veen. Raaf is smoorverliefd op Juliette.Meer Jochem Damstra geniet van zijn feestje. De onderbouwers organiseren een grappige kennisquiz voor Frits van Veen. Raaf is smoorverliefd op Juliette. Charley is geschokt als ze de trouwambtenaar ontmoet.Minder
14-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Jochem Damstra wordt ontvoerd door de bovenbouwers. Charley is blij met haar organisatietalent. Lef heeft een goed gesprek met zijn vader.
13-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Charley en Tinco installeren stiekem een app op de telefoon van Damstra. Lef helpt zijn vader voorzichtig met zijn vergeetachtigheid. De onderbouwers ronden het toekomstproject af.Meer Charley en Tinco installeren stiekem een app op de telefoon van Damstra. Lef helpt zijn vader voorzichtig met zijn vergeetachtigheid. De onderbouwers ronden het toekomstproject af. Bodil is onder de indruk van Abel.Minder
12-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Meral wordt onwel. Renée krijgt complimenten van Miss Madge. Abel is nog altijd ambitieus in zijn uitvindingen, maar niet alle ontwerpen zijn even goed.Meer Meral wordt onwel. Renée krijgt complimenten van Miss Madge. Abel is nog altijd ambitieus in zijn uitvindingen, maar niet alle ontwerpen zijn even goed. Met behulp van Juliette kijkt Charley stiekem in de agenda van Frits.Minder
11-05-2015

SpangaS

 SpangaS - SpangaS Charley kijkt stiekem in de agenda van Damstra. Raaf geniet van zijn vrijheid nu hij alleen woont. Meral is doodmoe, maar gaat toch naar de afspraak met Renée en Bodil.Meer Charley kijkt stiekem in de agenda van Damstra. Raaf geniet van zijn vrijheid nu hij alleen woont. Meral is doodmoe, maar gaat toch naar de afspraak met Renée en Bodil. Lef haakt af, omdat hij naar zijn vader moet.Minder
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste Vorige Volgende Laatste 

SpangaS gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SpangaS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SpangaS bij Nederland 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Nederland 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SpangaS. Heb je een uitzending van SpangaS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.