TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Laatste uitzending op 30-04-2014 om 21:33 uur

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist
Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    74
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Van Der Vorst Ziet Sterren? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2014 
30-04-2014

Afl. 8

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8 Talkshow waarin nationale en internationale sterren worden bezocht, in binnen- en buitenland, thuis en achter de schermen.
23-04-2014

Afl. 7

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7 Peter van der Vorst vraagt Goedele Liekens en Gaston Starreveld het hemd van het lijf en hij heeft een openhartig gesprek met de hoofdrolspeler uit 'The Amazing Spider-Man 2': Andrew Garfield.
09-04-2014

Afl. 5

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5 Peter van der Vorst heeft een verrassend interview met Menno Buch. Ook heeft Peter openhartige gesprekken met de dames uit de film 'The Other Woman': Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton.
02-04-2014

Afl. 4

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4 Peter van der Vorst heeft een openhartig interview met zangeres Miss Montreal. Ook spreekt hij Amira, het jonge operazangeresje en tevens winnares van 'Holland's Got Talent'. Mark Tuitert vertelt aan Peter wat zijn plannen zijn nu hij is gestopt met schaatsen.
Maart 2014 
26-03-2014

Afl. 3

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3 Peter van der Vorst is thuis bij Jacqueline Govaert, de zangeres die bekend werd met de band Krezip. Ook gaat hij met 'GTST'-ster Everon Jackson Hooi terug naar zijn roots op het eiland Curaçao. Peter heeft daarnaast het allereerste interview op de Nederlandse televisie met dj Avicii.
19-03-2014

Afl. 2

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2 Peter van der Vorst heeft een openhartige gesprek met de acteurs Robert De Niro en Sylvester Stallone. Ook gaat hij op bezoek bij actrice Carly Wijs en radio-dj Gerard Ekdom.
12-03-2014

Afl. 1

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1 Peter van der Vorst heeft een openhartig gesprek met Georgina Verbaan over het moederschap, haar liefdesleven en de tijd waarin ze worstelde met angsten en haar cocaïnegebruik. Ook praat hij met cabaratier Richard Groenendijk over de frustraties uit zijn jeugd, zijn homoseksualiteit en zijn strijd tegen de kilo's.
Juni 2013 
26-06-2013

Van Der Vorst Ziet Sterren "Aflevering 6"

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren "Aflevering 6" Gigi Ravelli is sinds 2007 te zien als 'sexy bitch' Lorena in `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Peter zoekt haar op in haar appartement in de Amsterdamse Jordaan, waar ze sinds drie maanden woont. Ze praat openhartig over de recente breuk met haar vriend en het feit dat ze moeilijk alleen kan zijn. Ook brengt Peter een bezoekje aan Kees Tol. Kees werd dit jaar enorm bekend door `Wie Is De Mol´. Hij bleek uiteindelijk de mol himself te zijn. Renee van Kooten is een van de meest succesvolle musicalsterren van ons land. Vanaf september speelt hij een van de hoofdrollen in `Jersey Boys´. Peter bezoekt Renee thuis in Zoetermeer en maakt kennis met zijn vrouw en dochtertje.
19-06-2013

Van Der Vorst Ziet Sterren "Aflevering 5"

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren "Aflevering 5" Peter van der Vorst bezoekt de veelbesproken dieetgoeroe Sonja Bakker. Ze laat haar vijf maanden oude zoontje Bram zien en praat over haar geruchtmakende erotische roman, haar burn-out, scheiding én aanstaande huwelijk. Allemaal vanuit haar kapitale villa, lommerrijk gelegen onder de rook van Hoorn. Ook duikt Peter in het leven van Martijn Krabbé, die voor het eerst op het witte doek zal schitteren naast zijn vader Jeroen Krabbé. Peter ontmoet zijn kinderen en samen met vrouw Amanda vertelt hij thuis openhartig over de hoogte- en dieptepunten van hun huwelijk. Daarnaast opent actrice Gigi Ravelli de deuren van haar huis en geeft zich voor het eerst helemaal bloot. Ook geeft zij een exclusief kijkje op de set van `Goede Tijden Slechte Tijden´.
12-06-2013

Van Der Vorst Ziet Sterren "Aflevering 4"

 Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren "Aflevering 4" Peter bezoekt Lieke van Lexmond thuis in Amsterdam en op de set van de nieuwe film `De Toscaanse Bruiloft´, die nu in Italië wordt gedraaid. Ze praat over de afgelopen jaren waarin haar leven zowel op privé- als werkgebied een drastische wending nam. Gerard Spong is de bekendste strafpleiter van Nederland. Hij viert dit jaar zijn veertigjarig jubileum met een groot feest in Amsterdam en met de publicatie van het nu al omstreden boek `De Breuk´. Voor het eerst laat de topadvocaat in zijn keuken kijken; letterlijk en figuurlijk. Tot slot brengt Peter een bezoek aan Johannes. Hij werd tweede bij de laatste editie van `The Voice´, maar dat betekent niet dat hij in de vergetelheid is geraakt. Integendeel. Johannes ontvangt Peter thuis in Oudega en laat dingen zien en horen die tot nu toe verborgen waren gebleven.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.