TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

So You Think You Can Dance gemist

Laatste uitzending op 29-03-2015 om 19:57 uur

So You Think You Can Dance is een Nederlandse, Vlaamse dans competitie en een realityshow dat wordt uitgezonden door RTL4 en VTM. De show laat een mix zien van verschillende kandidaten, danser van de straat tot winnaars van nationale wedstrijden. Maar alle kandidaten moeten hard werken tijdens de auditieprocedure en de gehele show. Ze moeten laten zien dat ze veelzijdig zijn en niet goed zijn in één bepaalde genre.

So You Think You Can Dance gemist
Uitzending gemist van So You Think You Can Dance? Hier kun je alle uitzendingen van So You Think You Can Dance kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    45
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van So You Think You Can Dance? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Maart 2015 
29-03-2015

Live Show 1

 So You Think You Can Dance - Live Show 1 De liveshows gaan van start. De eerste dansers krijgen de kans om zichzelf te bewijzen.
25-03-2015

Bootcamp

 So You Think You Can Dance - Bootcamp De kandidaten die zich hebben bewezen in de final auditions zijn begonnen aan de intensieve bootcamp in Ierland. De 28 overgebleven dansers moeten in groepsverband de Ierse Riverdance instuderen en opvoeren voor de jury. Uiteindelijk blijven twintig kandidaten over die doorgaan naar de liveshows.
18-03-2015

Auditie Finals

 So You Think You Can Dance - Auditie Finals De final auditions beginnen waarbij de kandidaten een laatste keer kunnen bewijzen of ze bootcampwaardig zijn.
11-03-2015

Audities 4

 So You Think You Can Dance - Audities 4 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint de felbegeerde hoofdprijs.
04-03-2015

Audities 3

 So You Think You Can Dance - Audities 3 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De kandidaten moeten alle dansstijlen op overtuigende wijze kunnen laten zien. De danser met de meeste skills én de meeste fans gaat er uiteindelijk vandoor met de felbegeerde hoofdprijs. Juryleden: Dan Karaty, Ish Aït Hamou, Jan Kooijman en Min Hee Bervoets.
Februari 2015 
25-02-2015

Audities 2

 So You Think You Can Dance - Audities 2 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint de felbegeerde hoofdprijs.
18-02-2015

Audities 1

 So You Think You Can Dance - Audities 1 Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint de felbegeerde hoofdprijs.
September 2013 
15-09-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 5.

So You Think You Can Dance "Audities 3"

 So You Think You Can Dance - So You Think You Can Dance "Audities 3" Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint de felbegeerde hoofdprijs.
08-09-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 5.

So You Think You Can Dance "Audities 2"

 So You Think You Can Dance - So You Think You Can Dance "Audities 2" Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint de felbegeerde hoofdprijs.
01-09-2013 Voor het kijken van deze uitzending wordt een klein bedrag gevraagd door RTL 5.

So You Think You Can Dance "Audities 1"

 So You Think You Can Dance - So You Think You Can Dance "Audities 1" Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en België. De danser met de meeste skills én de meeste fans wint de felbegeerde hoofdprijs.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste Vorige Volgende Laatste 

So You Think You Can Dance gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So You Think You Can Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So You Think You Can Dance bij RTL 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So You Think You Can Dance. Heb je een uitzending van So You Think You Can Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.