TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Expeditie Robinson gemist

Laatste uitzending op 23-10-2014 om 20:28 uur

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Expeditie Robinson gemist
Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    77
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Expeditie Robinson? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
23-10-2014

Afl. 8

 Expeditie Robinson - Afl. 8 De dag van de samensmelting is aangebroken. De expeditieleden zijn door het dolle heen tot ze geconfronteerd worden met de eerste individuele proef: ontsnappen uit een drie meter diepe, modderige kuil midden in de jungle. Individueel komt niemand hier uit. Elkaar helpen moet, maar de laatste twee expeditieleden bij de finish mogen niet naar het samensmeltingsdiner. Wie helpt wie? En hoe zorgen de kandidaten dat ze niet als laatste uit de glibberige kuil komen? Het wordt een bikkelharde strijd waarbij er niet door iedereen even eerlijk gespeeld wordt.
16-10-2014

Afl. 7

 Expeditie Robinson - Afl. 7 De expeditie is bijna halverwege en in kamp Aarde beginnen de verveling en honger haar tol te eisen. Zo lang van huis zijn betekent dat je gaat nadenken over wat en wie je mist. Gelukkig komt de samensmelting van beide eilanden eraan. In het zinderend hete moeras van de Hel heeft de tot dan toe enige bewoner wel wat anders om zich druk om te maken; een nieuwe vip is daar in aantocht.
09-10-2014

Afl. 6

 Expeditie Robinson - Afl. 6 Totaal onverwacht werd een van de kampleden uit het gele team weggestemd. Maar er is een herkansing in de verschrikkelijke Hel. De andere overgebleven nieuweling beseft dat zij wel eens de volgende zou kunnen zijn met een ticket naar de Hel. Maar komen er al scheuren te komen in het hechte team Geel en dat geeft nieuwe overlevingskansen. In Team Rood zorgt de helverdeling ook voor spanningen op hun eiland. Twee kandidaten kunnen elkaars bloed wel drinken. En tijdens een spannende immuniteitsproef barst de bom. Hun conflict wordt uitgevochten op de eilandraad.
02-10-2014

Afl. 5

 Expeditie Robinson - Afl. 5 Vandaag komt er onverwachts versterking voor de teams in de Hemel en op de Aarde. De Robinsonners die hebben moeten overleven in kamp Hel krijgen één voor één te horen wie er voor hen wil strijden. Voor de ene vip is dat een verlossing, de ander voelt zich meteen de underdog. Nieuwe kansen, maar ook nieuwe complotten. Moet er nu alweer een vrouw het spel verlaten?
September 2014 
25-09-2014

Afl. 4

 Expeditie Robinson - Afl. 4 Ook bij 'Expeditie Robinson' zit een ongeluk een klein hoekje. Een van de Robinson-vips moet daarom zelfs de expeditie verlaten om medische hulp te krijgen. Komt dit expeditielid op tijd terug voor het volgende, allesbepalende spel? Het is de beruchte eetproef waar dit jaar voor de verandering gesmacht wordt naar een heerlijke hamburger. Je zou zeggen dat je dat na een week overleven niet wil missen, toch?
18-09-2014

Afl. 3

 Expeditie Robinson - Afl. 3 Het team uit de Hel heeft al op dag 1 van de expeditie een van de expeditieleden naar huis moeten sturen en dat heeft een aantal VIP's ook al flink wat stemmen gekost. Hoog tijd om de Aarde uit te dagen zodat ze het moddermoeras mogen verlaten. Wie mogen er deze week genieten van de paradijselijke Robinson Hemel?
11-09-2014

Afl. 2

 Expeditie Robinson - Afl. 2 De kandidaten zijn overgeleverd aan de drie verschillende eilanden. Hemel is het beste eiland, met een kookstel, comfortabele strandstoelen, een vlot met heerlijke hangmatten en een prachtig meer. Aarde is een mooi eiland, maar zonder de luxe voordelen van de Hemel. Hel zegt het eigenlijk al: een moeraseiland, ingesloten door hoge rotsen met weinig wind, veel muggen en een tempratuur die kan oplopen tot wel 50°C! Daarnaast moet het team dat op Hel belandt iemand naar huis sturen. De kandidaten ondergaan in drie teams de allereerste proef die bepaalt op welk eiland zij de nacht gaan doorbrengen.
04-09-2014

De Kandidaten

 Expeditie Robinson - De Kandidaten De achttien vips die het confronterende avontuur aangaan, zijn acteur Manuel Broekman, zangeres Krystl, acteur Ferry Doedens, (musical)actrice Lone van Roosendaal, acteur en cabaretier Leo Alkemade, zangeres Coosje Smid, rapper Mr. Polska, (musical)actrice Anouk Maas, acteur Loek Peters, zeilster Lobke Berkhout, rapper Vieze Fur, playmate Ancilla Tilia, zanger en model Kay Nambiar, zangeres Sabrina Starke, K1-vechter Remy Bonjasky, presentator Rick Brandsteder, presentatrice Nadia Palesa Poeschmann en actrice Juliette van Ardenne.
December 2013 
12-12-2013

Finale

 Expeditie Robinson - Finale Avontuurlijke realityserie waarin veertien Bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan in het tropische Maleisië.
05-12-2013

Afl. 14

 Expeditie Robinson - Afl. 14 Aan de vooravond van de finale zijn er nog vier deelnemers op het eiland. Sommigen weten al wie een plek in de finale heeft, maar anderen nog niet… Welke verrassing heeft `Expeditie Robinson 2013´ nog voor hen in petto? Wie strijden er straks in de grootse finale van `Expeditie Robinson´?
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Expeditie Robinson gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij RTL 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.