TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Expeditie Robinson gemist

Laatste uitzending op 25-09-2014 om 20:31 uur

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Expeditie Robinson gemist
Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    73
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Expeditie Robinson? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
September 2014 
25-09-2014

Afl. 4

 Expeditie Robinson - Afl. 4 Ook bij 'Expeditie Robinson' zit een ongeluk een klein hoekje. Een van de Robinson-vips moet daarom zelfs de expeditie verlaten om medische hulp te krijgen. Komt dit expeditielid op tijd terug voor het volgende, allesbepalende spel? Het is de beruchte eetproef waar dit jaar voor de verandering gesmacht wordt naar een heerlijke hamburger. Je zou zeggen dat je dat na een week overleven niet wil missen, toch?
18-09-2014

Afl. 3

 Expeditie Robinson - Afl. 3 Het team uit de Hel heeft al op dag 1 van de expeditie een van de expeditieleden naar huis moeten sturen en dat heeft een aantal VIP's ook al flink wat stemmen gekost. Hoog tijd om de Aarde uit te dagen zodat ze het moddermoeras mogen verlaten. Wie mogen er deze week genieten van de paradijselijke Robinson Hemel?
11-09-2014

Afl. 2

 Expeditie Robinson - Afl. 2 De kandidaten zijn overgeleverd aan de drie verschillende eilanden. Hemel is het beste eiland, met een kookstel, comfortabele strandstoelen, een vlot met heerlijke hangmatten en een prachtig meer. Aarde is een mooi eiland, maar zonder de luxe voordelen van de Hemel. Hel zegt het eigenlijk al: een moeraseiland, ingesloten door hoge rotsen met weinig wind, veel muggen en een tempratuur die kan oplopen tot wel 50°C! Daarnaast moet het team dat op Hel belandt iemand naar huis sturen. De kandidaten ondergaan in drie teams de allereerste proef die bepaalt op welk eiland zij de nacht gaan doorbrengen.
04-09-2014

De Kandidaten

 Expeditie Robinson - De Kandidaten De achttien vips die het confronterende avontuur aangaan, zijn acteur Manuel Broekman, zangeres Krystl, acteur Ferry Doedens, (musical)actrice Lone van Roosendaal, acteur en cabaretier Leo Alkemade, zangeres Coosje Smid, rapper Mr. Polska, (musical)actrice Anouk Maas, acteur Loek Peters, zeilster Lobke Berkhout, rapper Vieze Fur, playmate Ancilla Tilia, zanger en model Kay Nambiar, zangeres Sabrina Starke, K1-vechter Remy Bonjasky, presentator Rick Brandsteder, presentatrice Nadia Palesa Poeschmann en actrice Juliette van Ardenne.
December 2013 
12-12-2013

Finale

 Expeditie Robinson - Finale Avontuurlijke realityserie waarin veertien Bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan in het tropische Maleisië.
05-12-2013

Afl. 14

 Expeditie Robinson - Afl. 14 Aan de vooravond van de finale zijn er nog vier deelnemers op het eiland. Sommigen weten al wie een plek in de finale heeft, maar anderen nog niet… Welke verrassing heeft `Expeditie Robinson 2013´ nog voor hen in petto? Wie strijden er straks in de grootse finale van `Expeditie Robinson´?
November 2013 
28-11-2013

Afl. 13

 Expeditie Robinson - Afl. 13 De finale is in zicht en na 31 dagen maken de eilandbewoners zich op voor de ontknoping. Maar voordat het zover is, heeft Dennis nog een aantal loodzware proeven in de aanbieding waarin dit keer meer te winnen is dan immuniteit. Welke twist heeft Dennis nog voor hen in petto? En wie overleeft de allerlaatste eilandraad?
21-11-2013

Afl. 12

 Expeditie Robinson - Afl. 12 Nog zes deelnemers zijn verwikkeld in een barre strijd van honger en intriges op weg naar de Robinson-finale van 2013. Het gebrek aan voedsel en een allesbepalende tijdrovende proef lijkt het kamp steeds verder te verdelen in twee duivelse drie-eenheden. Welk geslepen drietal maakt een waterdicht masterplan voor de finale? Welk drietal overleeft? Maar vooral: wie is er nog te vertrouwen?
14-11-2013

Afl. 11

 Expeditie Robinson - Afl. 11 De meeste sluwe heren hebben het onbewoonde eiland al moeten verlaten. De vrouwen overwegen een complot op te zetten om een meerderheid te vormen. Maar kunnen zij zichzelf dan nog wel in de spiegel aankijken?
07-11-2013

Afl. 10

 Expeditie Robinson - Afl. 10 Het is tijd voor de meest spectaculaire proef van dit Robinson-seizoen: `Stairways to Heaven´. Op een immens hoge berg gaan de overgebleven expeditieleden tot het uiterste om immuniteit te behalen. De confrontatie met deze zware proef zorgt tijdens het spel al voor tranen. Ook op het eiland lukt het niet om de emoties te bedwingen. Gelukkig niet alleen van vermoeidheid en teleurstelling, want op winnaarseiland zijn er beelden te zien van vrienden en familie. Voor een aantal expeditieleden is dat net wat ze nodig hebben.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Expeditie Robinson gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij RTL 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.