TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Expeditie Robinson gemist

Laatste uitzending op 27-11-2014 om 20:31 uur

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Expeditie Robinson gemist
Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    82
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Expeditie Robinson? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
November 2014 
27-11-2014

Afl. 13

 Expeditie Robinson - Afl. 13 Een van de rappers heeft zijn mede-eilandbewoner en 'maatje' vorig week in de rug gestoken, maar heeft daar niet al te veel last van. Robinson is een spel en dus moet je bereid zijn een ander naar huis te sturen. De vips die nu willen overleven, kunnen daar geen moeite mee hebben. Bij de proef valt er een nieuw, tactisch wapen te winnen: de dode stem. Het oplossen van een 'eenvoudig' rekensommetje kan ervoor zorgen dat je nog berekender voor de dag kunt komen.
20-11-2014

Afl. 12

 Expeditie Robinson - Afl. 12 Door het onverwachtse vertrek van een van de vips zijn de laatste zeven eilandbewoners weer een stap dichter bij de finale. Gelukkig maar, want het aftellen is begonnen en de vermoeidheid en verveling bepalen de sfeer. Er is een sluw plan om het oude team geel weg te spelen met extra stemmen. Alleen door volledig door het slijk te gaan, is dat te voorkomen. En voor wie daar het allerbeste in slaagt is er een forse beloning: bericht van het thuisfront. Er worden deze aflevering dus flink wat traantjes weggepinkt.
13-11-2014

Afl. 11

 Expeditie Robinson - Afl. 11 Na drie weken overleven staat iedereen op scherp. Het motto lijkt te zijn: wij zijn vrienden en alleen wij kunnen elkaar vertrouwen, maar er is natuurlijk veel meer aan de hand. Het oude team geel wil met een sluw plan een van de andere expeditieleden in een val laten lopen. De enige vip die zich kan ontspannen, is de winnaar van de proef. Voor het eerst in de Robinsongeschiedenis valt er een karaoke-avond te winnen. Een prijs die hopelijk gedeeld gaat worden met de beste zangers van het onbewoonde eiland.
06-11-2014

Afl. 10

 Expeditie Robinson - Afl. 10 Het leek zo duidelijk wie er vorige week moest vertrekken. Maar het liep allemaal anders. Wat doe je als vip als je erachter komt dat iedereen je naar huis wil hebben? Dan kan je alleen nog maar keihard voor immuniteit gaan. Met als bijkomend voordeel dat je door winst in de Robinson Spa terecht kan komen. Als dat niet lukt, kan je alleen maar hopen dat er nog een master strateeg opstaat in dit levend stratego.
Oktober 2014 
30-10-2014

Afl. 9

 Expeditie Robinson - Afl. 9 De samensmelting is nog maar net een feit en de pogingen om nieuwe allianties te vormen, zijn niet van de lucht. Het zijn vooral de sterke spelers die aanvoelen dat ze gevaar lopen, en zij moeten nu slimmer zijn dan hun kampgenoten. Twee fysiek sterke spelers hebben een meesterlijk plan dat hen gegarandeerd een ronde verder brengt. Maar dan moet de uitkomst van de individuele proef geen roet in het eten gooien. Waar het duo ook geen rekening mee heeft gehouden, is de terugkeer van een van de dames uit de modderkuil. Zij is niet van plan zich weer zo gemakkelijk aan de kant te laten schuiven door haar teamgenoten. Het is nu ieder voor zich.
23-10-2014

Afl. 8

 Expeditie Robinson - Afl. 8 De dag van de samensmelting is aangebroken. De expeditieleden zijn door het dolle heen tot ze geconfronteerd worden met de eerste individuele proef: ontsnappen uit een drie meter diepe, modderige kuil midden in de jungle. Individueel komt niemand hier uit. Elkaar helpen moet, maar de laatste twee expeditieleden bij de finish mogen niet naar het samensmeltingsdiner. Wie helpt wie? En hoe zorgen de kandidaten dat ze niet als laatste uit de glibberige kuil komen? Het wordt een bikkelharde strijd waarbij er niet door iedereen even eerlijk gespeeld wordt.
16-10-2014

Afl. 7

 Expeditie Robinson - Afl. 7 De expeditie is bijna halverwege en in kamp Aarde beginnen de verveling en honger haar tol te eisen. Zo lang van huis zijn betekent dat je gaat nadenken over wat en wie je mist. Gelukkig komt de samensmelting van beide eilanden eraan. In het zinderend hete moeras van de Hel heeft de tot dan toe enige bewoner wel wat anders om zich druk om te maken; een nieuwe vip is daar in aantocht.
09-10-2014

Afl. 6

 Expeditie Robinson - Afl. 6 Totaal onverwacht werd een van de kampleden uit het gele team weggestemd. Maar er is een herkansing in de verschrikkelijke Hel. De andere overgebleven nieuweling beseft dat zij wel eens de volgende zou kunnen zijn met een ticket naar de Hel. Maar komen er al scheuren te komen in het hechte team Geel en dat geeft nieuwe overlevingskansen. In Team Rood zorgt de helverdeling ook voor spanningen op hun eiland. Twee kandidaten kunnen elkaars bloed wel drinken. En tijdens een spannende immuniteitsproef barst de bom. Hun conflict wordt uitgevochten op de eilandraad.
02-10-2014

Afl. 5

 Expeditie Robinson - Afl. 5 Vandaag komt er onverwachts versterking voor de teams in de Hemel en op de Aarde. De Robinsonners die hebben moeten overleven in kamp Hel krijgen één voor één te horen wie er voor hen wil strijden. Voor de ene vip is dat een verlossing, de ander voelt zich meteen de underdog. Nieuwe kansen, maar ook nieuwe complotten. Moet er nu alweer een vrouw het spel verlaten?
September 2014 
25-09-2014

Afl. 4

 Expeditie Robinson - Afl. 4 Ook bij 'Expeditie Robinson' zit een ongeluk een klein hoekje. Een van de Robinson-vips moet daarom zelfs de expeditie verlaten om medische hulp te krijgen. Komt dit expeditielid op tijd terug voor het volgende, allesbepalende spel? Het is de beruchte eetproef waar dit jaar voor de verandering gesmacht wordt naar een heerlijke hamburger. Je zou zeggen dat je dat na een week overleven niet wil missen, toch?
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Expeditie Robinson gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij RTL 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.