TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Expeditie Robinson gemist

Laatste uitzending op 12-12-2013 om 20:30 uur

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven.

Expeditie Robinson gemist
Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Robinson kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    69
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Expeditie Robinson? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
December 2013 
12-12-2013

Finale

 Expeditie Robinson - Finale Avontuurlijke realityserie waarin veertien Bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan in het tropische Maleisië.
05-12-2013

Afl. 14

 Expeditie Robinson - Afl. 14 Aan de vooravond van de finale zijn er nog vier deelnemers op het eiland. Sommigen weten al wie een plek in de finale heeft, maar anderen nog niet… Welke verrassing heeft `Expeditie Robinson 2013´ nog voor hen in petto? Wie strijden er straks in de grootse finale van `Expeditie Robinson´?
November 2013 
28-11-2013

Afl. 13

 Expeditie Robinson - Afl. 13 De finale is in zicht en na 31 dagen maken de eilandbewoners zich op voor de ontknoping. Maar voordat het zover is, heeft Dennis nog een aantal loodzware proeven in de aanbieding waarin dit keer meer te winnen is dan immuniteit. Welke twist heeft Dennis nog voor hen in petto? En wie overleeft de allerlaatste eilandraad?
21-11-2013

Afl. 12

 Expeditie Robinson - Afl. 12 Nog zes deelnemers zijn verwikkeld in een barre strijd van honger en intriges op weg naar de Robinson-finale van 2013. Het gebrek aan voedsel en een allesbepalende tijdrovende proef lijkt het kamp steeds verder te verdelen in twee duivelse drie-eenheden. Welk geslepen drietal maakt een waterdicht masterplan voor de finale? Welk drietal overleeft? Maar vooral: wie is er nog te vertrouwen?
14-11-2013

Afl. 11

 Expeditie Robinson - Afl. 11 De meeste sluwe heren hebben het onbewoonde eiland al moeten verlaten. De vrouwen overwegen een complot op te zetten om een meerderheid te vormen. Maar kunnen zij zichzelf dan nog wel in de spiegel aankijken?
07-11-2013

Afl. 10

 Expeditie Robinson - Afl. 10 Het is tijd voor de meest spectaculaire proef van dit Robinson-seizoen: `Stairways to Heaven´. Op een immens hoge berg gaan de overgebleven expeditieleden tot het uiterste om immuniteit te behalen. De confrontatie met deze zware proef zorgt tijdens het spel al voor tranen. Ook op het eiland lukt het niet om de emoties te bedwingen. Gelukkig niet alleen van vermoeidheid en teleurstelling, want op winnaarseiland zijn er beelden te zien van vrienden en familie. Voor een aantal expeditieleden is dat net wat ze nodig hebben.
Oktober 2013 
31-10-2013

Afl. 9

 Expeditie Robinson - Afl. 9 Na het bombardement van stemmen op de eilandraad van vorige week is er nogal wat uit te leggen aan elkaar. Waarom houdt geen van de VIPS zich aan de gemaakte afspraken? Voor een van de dames wordt het allemaal te veel en zij is van plan ermee te stoppen. Dat zou het wel eens heel gemakkelijk kunnen maken voor de andere expeditieleden, die helemaal niet naar huis willen. Wie zal het paradijselijk strijdtoneel moeten verlaten?
24-10-2013

Afl. 8

 Expeditie Robinson - Afl. 8 De zon is nog niet opgekomen op het nieuwe eiland van de VIPS en het is al duidelijk dat enkele heren een nieuw complot aan het beramen zijn. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning: de winnaars van de proef kunnen na weken voor het eerst genieten van hun eigen Robinson-spa. Maar al genietend op het winnaarseiland worden serieuze voorbereidingen getroffen voor een zinderende eilandraad. Met maar liefst 33 stemmen komt er een einde aan het avontuur van een van de `slimme´ spelers van dit Robinson-seizoen.
17-10-2013

Afl. 7

 Expeditie Robinson - Afl. 7 Zit playmate Zimra nog altijd op Duivelseiland of heeft zij inmiddels plaats moeten maken voor een van de andere Robinson-vips? Na het laatste duel zullen we weten wie zich bij de anderen mag voegen. Vandaag is het eindelijk tijd voor de samensmelting. De tafels zijn gedekt; er staan tien stoelen klaar, maar wat hangt de Robinson-deelnemers nog boven het hoofd?
10-10-2013

Afl. 6

 Expeditie Robinson - Afl. 6 Na het onverwachte vertrek van een van de deelnemers is het tijd om de harmonie weer in de kampen terug te vinden. Met de samensmelting in zicht beginnen nu de zenuwen ook toe te slaan bij Jan, die zijn immuniteit binnenkort kwijt zal zijn. Zijn er nog andere manieren dan het winnen van een proef om het verblijf op een onbewoond eiland veilig te stellen? Is het alweer tijd voor nog een 'complotje' tegen een geliefde speler?
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Expeditie Robinson gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Robinson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Robinson bij RTL 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Robinson. Heb je een uitzending van Expeditie Robinson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.