TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Laatste uitzending op 20-04-2014 om 17:25 uur

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Carlo & Irene: Life 4 You gemist
Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    198
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Carlo & Irene: Life 4 You? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
April 2014 
20-04-2014

Afl. 35

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35 Roy Donders vertelt over zijn nieuwe programma 'Roy Donders: Meer Dan Een Stylist Van Het Zuiden' en Tijl Beckand praat o.a. over zijn tv-show 'De Jongens Tegen De Meisjes'. Maik de Boer laat een speciale modeshow zien en de cast van 'Sister Act' verzorgt een spectaculair optreden. Nicolette Kluijver vertelt daarnaast over het succes van 'Adam Zkt. Eva' en haar nieuwe programma's 'Sex Academy' en 'Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!'. De jongens van MainStreet zingen 'Dreamers', het nummer waarin ze speciale aandacht vragen voor slachtoffers van pesten.
19-04-2014

Afl. 34

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34 Katja Römer-Schuurman vertelt over haar sieradenlijn en haar nieuwe plannen. Jada Borsato schuift aan en praat over de film 'Flits & Het Magische Huis'. Zij zingt tevens de titelsong van deze film. Ellen Pieters praat over haar rol in 'Rechercheur Ria' en ook Danielle Oonk, de dochter van Willeke Alberti, komt langs.
06-04-2014

Afl. 33

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33 Patricia Paay en Gooische vrouw Tjitske Reidinga komen langs. Ook de bebaarde travestiet Conchita Wurst, de meest spraakmakende songfestivalkandidaat van dit jaar, is te gast. Modeontwerpster Olcay Gulsen vertelt over het BNN-programma waarbij zij winkeliers van de ondergang redt. Frizzle Sizzle zorgt voor de muzikale noot en zingt het nummer 'Alles heeft een ritme'.
Maart 2014 
30-03-2014

Afl. 32

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32 Presentatrice Lieke van Lexmond vertelt over 'Expeditie Poolcirkel' en de start van de liveshows van 'Everybody Dance Now'. Ali B schuift aan voor zijn nieuwe programma 'Ali B en de 40 Wensen' en Wolter Kroes zingt zijn nieuwste single.
23-03-2014

Afl. 31

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31 Karin Bloemen schuift aan om te praten over haar nieuwe theatershow 'Witte Nar' en Kees van der Spek komt langs voor zijn tv-programma 'Oplichters In Het Buitenland'. Verder bundelen Xander de Buisonjé en Najib Amhali hun krachten en zingen een duet, terwijl Gerard Joling zijn single 'Ik Proost Met Jou' ten gehore brengt.
16-03-2014

Afl. 30

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30 Gordon schuift aan voor het nieuwe tv-programma 'Help Onze Dochter Aan De Man' en Angela Schijf vertelt over de nieuwe reeks van 'Flikken Maastricht'. Dj Hardwell komt langs, want hij is uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Ajouad El Miloudi vertelt over zijn programma's 'Keuringsdienst van Waarde' en 'Puberruil'. Jeroen van der Boom komt ook langs, samen met Dré en Roxeanne Hazes, om te praten over het 'Holland Zingt Hazes'-evenement. Niels Geusebroek zingt de titelsong van de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Hartenstraat'.
15-03-2014

Afl. 29

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29 Schrijfster Heleen van Royen en volkszanger Arie Ribbens vertellen hoe het was om van huis en partner te moeten ruilen voor 'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS'. Ewout Genemans en maagd Marc komen langs om te praten over 'Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan' en 'From Russia With Love'. Inge Ipenburg en Eva van de Wijdeven vertellen over de succesvolle serie 'Celblok H' en Derk Bolt praat over het boek dat hij geschreven heeft over zijn ervaringen bij 'Spoorloos'. Alain Clark is te gast vanwege zijn nieuwe album en Addy van den Krommenacker geeft een sneak preview van zijn nieuwe coutureshow.
02-03-2014

Afl. 28

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28 Johan Derksen is te gast en presenteert in een modeshow zijn nieuwe kledinglijn. Ook Ruud Feltkamp komt langs om over de tv-programma's 'The Hit' en 'GTST' te praten. Jan en Monique Smit vertellen daarnaast over hun samenwerking voor 'Telekids' en Hakim vertelt over zijn vertrek uit 'Utopia'. Andy van der Meijde en zijn vrouw Melissa bespreken hun reallifesoap en zangduo Rachel Kramer en Déon Leon zingen een duet.
Februari 2014 
23-02-2014

Afl. 27

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27 Chantal Janzen vertelt over het nieuwe seizoen van 'Everybody Dance Now' en Paul Fisher schuift aan voor het nieuwe RTL 5-programma 'I Can Make You A Supermodel'. Penoza-actrice Monic Hendrickx en Karen van Holst Pellekaan praten over de nieuwe speelfilm 'Kenau' en ook de kersverse winnaar van 'The Voice Kids' is te gast. Jim en Jamai, ooit concurrenten bij het eerste seizoen van 'Idols', zingen een duet.
16-02-2014

Afl. 26

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26 Carlo en Irene kropen voor 'De TV Kantine' in de huid van Brooke Shields en Christopher Atkins en Hollywoodster Christopher Atkins komt langs om te vertellen wat hij daarvan vond. Kasper van Kooten en Thijs Römer schuiven aan om te praten over de serie 'Moordvrouw' en Kees Boot en Gijs Blom praten over hun nieuwe film 'Kankerlijers'. Nielson zingt zijn nieuwe single en Joris Linssen laat beelden zien van een gloednieuwe reeks 'Showroom'. Ook volgen we Hans Kraaij jr. backstage bij 'De TV Kantine'.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.