TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Laatste uitzending op 25-01-2015 om 17:24 uur

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Carlo & Irene: Life 4 You gemist
Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    225
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Carlo & Irene: Life 4 You? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Januari 2015 
25-01-2015

Afl. 22

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 22 Zondagmiddag ontvangen Carlo en Irene Marlies Dekkers. Zij showt haar nieuwe collectie. Kees van der Spek start met een nieuwe reeks van zijn verborgen cameraprogramma 'Opgelicht In Het Buitenland' en komt hierover vertellen. Verder komt Jelka van Houten langs, zij speelt in 'Jack Bestelt Een Broertje'. Tony Neef zingt een nummer uit de musical 'Sonneveld' en ook Manuel Broekman en Gijs Naber komen langs voor de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Homies'. Tot slot brengt Wudstik zijn single 'Ik Val' en uiteraard is er weer de serenade aan het nieuws.
18-01-2015

Afl. 21

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 21 Patricia Paay is de gast van na zessen. Ook Tijl Beckand en Ruben van der Meer komen langs en wel voor 'De Grote Improvisatieshow'. Verder gaan Esmee van Kampen en Jeffrey Schenk in duet, én komt een heuse datingdoctor langs. Hij doet uit de doeken hoe elke potentiële lover om de vinger gewonden kan worden. Tot slot brengt Barbara Straathof de serenade aan het nieuws.
11-01-2015

Afl. 20

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 20 Wendy van Dijk is de gast van na zessen. Zij is weer gestart met een nieuw seizoen 'Moordvrouw' en vertelt over haar nieuwe plannen. Verder komt illusionist Victor Mids langs om een paar bijzondere illusies te laten zien, vertelt Vanessa uit 'Utopia' over haar leven na het programma en zingt Niels Geusebroek zijn nieuwe single 'Here I Am'. De winnaars van het 'Musical Awards Gala' zijn er bovendien en Barbara Straathof brengt wederom de serenade aan het nieuws.
04-01-2015

Afl. 19

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 19 Carlo en Irene maken schoon schip en gooien het roer om. Dit doen zij ondere andere met de gast van na zessen Dirk Zeelenberg. Het derde seizoen van Divorce gaat vanavond van start en hij heeft bloopers meegenomen. Martijn Fischer komt langs, hij speelt vanavond voor de laatste keer in 'Hij Gelooft In Mij' en hij verteld over zijn plannen daarna. Het is weer tijd voor goede voornemens, dus Sonja Bakker praat ons bij hoe we slank 2015 doorkomen. Personal trainer Guy van der Reijden geeft Carlo en Irene een workout die iedereen thuis ook kan doen. Verder zingt Brownie Dutch 'Stupid Kind Of Lover'.
December 2014 
28-12-2014

Afl. 18

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 18 Carlo en Irene sluiten de decemberfeestmaand af met onder anderen met Guido Weijers. Hij doet de oudejaarsconference bij RTL4. Lieke van Lexmond praat over haar mooiste jaar ooit en zij staat aan de vooravond van een nieuwe seizoen 'Everybody Dance Now'. Dries en Dave Roelvink sluiten een roerig 2014 af en kijken vooruit naar een beter 2015. Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer, oftewel de Ladies of Soul, praten ons bij over hun concerten in het Ziggodome. Tevens zingen zij Up Till Now. Barbara Straathof brengt een serenade aan het showbizzjaar.
21-12-2014

Afl. 17

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 17 Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?
14-12-2014

Afl. 16

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 16 Life 4 You staat voor een groot deel in het teken van 'The voice Of Holland'. Trijntje Oosterhuis, Ilse de Lange, Marco Borsato en Ali B, komen langs met de laatste vier kandidaten die in de finale tegen elkaar strijden. Carlo en Irene bespreken met Trijntje haar deelname aan het Eurovisie Songfestival en ze blikken met de coaches terug op 2014. Natuurlijk kijken ze ook even vooruit wat 2015 gaat brengen.
07-12-2014

Afl. 15

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 15 De vier Gooische Vrouwen Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk komen langs. Carlo en Irene praten bij met vriendin van de show Tatjana Simic. Karin Bloemen zingt 'Because It's Christmas'. Gerard Joling komt met de primeur van zijn kerstsingle 'Winter Is The Warmest Time O'Year'. Verder ook nog de serenade aan het nieuws met Barbara Straathof en 'One Direction' fans die hun geluk niet op kunnen.
November 2014 
30-11-2014

Afl. 14

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 14 Er wordt live uitgezonden vanaf de gala-première van de musical 'Billy Elliot' vanuit het Circustheater in Den Haag. Carlo en Irene zitten live op de rode loper en vertellen alle ins en outs over de musical, afgewisseld met nieuwtjes, actualiteiten en gadgets. Ook schuiven er vele gasten aan waaronder Chantal Janzen, Jan Kooijman, Cornald Maas en Anita Witzier. Bovendien neemt Chantal de laatste Billy's mee. Fred van Leer bespreekt de meest spraakmakende jurken op de rode loper en Barbara Straathof zingt de serenade aan het nieuws.
23-11-2014

Afl. 13

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 13 De gast van na zessen is Jamai. Ook komt de Club van Sinterklaas langs. Dominic Seldis komt vertellen over 'Het Orkest Van Nederland' en 'Maestro'. Jan Smit zingt zijn nieuwe single en de serenade aan het nieuws wordt gezongen door Barbara Straathof.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres

Wachtwoord

De afkorting van televisie is...?


Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres

Wachtwoord


Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.