TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Laatste uitzending op 01-03-2015 om 17:24 uur

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Carlo & Irene: Life 4 You gemist
Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    230
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Carlo & Irene: Life 4 You? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Maart 2015 
01-03-2015

Afl. 27

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27 Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL 5-programma 'Levenslang Met Dwang'. Hij neemt enkele kandidaten mee. Eddy Zoey praat over eeuwige roem, Racoon zingt hun single 'Brick By Brick' en Jill Helena brengt deze week de serenade aan het nieuws.
Februari 2015 
22-02-2015

Afl. 26

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26 André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit over hun dansplannen. De serenade aan het nieuws is deze week in 'Oscar-style' en wordt gezongen door Barbara Straathof.
15-02-2015

Afl. 25

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 25 Boer Jos en Dycke van Boer Zoekt Vrouw zijn te gast. De Roelvinkjes komen vertellen over hun eigen realityserie op RTL 5. Ruth Jacott treedt op. Verder praat Nick Nielsen over zijn wonderschool en brengt Barbera Straathof de serenade aan het nieuws.
08-02-2015

Afl. 24

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 24 Valentijnsdag nadert, dus Life 4 You staat voor een groot deel in het teken van de Liefde. GTST-lovecouple Ruud Feltkamp en Gaby Blaaser komen langs, Mary Borsato doet een bruidsmodeshow met realitysterren als model. Marleen Janssen vertelt hoe de helft van de scheidingen kan worden voorkomen. Albert Verlinde praat over de première van Sonneveld. Nick en Simon zingen hun nieuwe single. De serenade aan het nieuws door David van Dam van The Voice Of Holland.
01-02-2015

Afl. 23

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 23 Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?
Januari 2015 
25-01-2015

Afl. 22

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 22 Zondagmiddag ontvangen Carlo en Irene Marlies Dekkers. Zij showt haar nieuwe collectie. Kees van der Spek start met een nieuwe reeks van zijn verborgen cameraprogramma 'Opgelicht In Het Buitenland' en komt hierover vertellen. Verder komt Jelka van Houten langs, zij speelt in 'Jack Bestelt Een Broertje'. Tony Neef zingt een nummer uit de musical 'Sonneveld' en ook Manuel Broekman en Gijs Naber komen langs voor de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Homies'. Tot slot brengt Wudstik zijn single 'Ik Val' en uiteraard is er weer de serenade aan het nieuws.
18-01-2015

Afl. 21

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 21 Patricia Paay is de gast van na zessen. Ook Tijl Beckand en Ruben van der Meer komen langs en wel voor 'De Grote Improvisatieshow'. Verder gaan Esmee van Kampen en Jeffrey Schenk in duet, én komt een heuse datingdoctor langs. Hij doet uit de doeken hoe elke potentiële lover om de vinger gewonden kan worden. Tot slot brengt Barbara Straathof de serenade aan het nieuws.
11-01-2015

Afl. 20

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 20 Wendy van Dijk is de gast van na zessen. Zij is weer gestart met een nieuw seizoen 'Moordvrouw' en vertelt over haar nieuwe plannen. Verder komt illusionist Victor Mids langs om een paar bijzondere illusies te laten zien, vertelt Vanessa uit 'Utopia' over haar leven na het programma en zingt Niels Geusebroek zijn nieuwe single 'Here I Am'. De winnaars van het 'Musical Awards Gala' zijn er bovendien en Barbara Straathof brengt wederom de serenade aan het nieuws.
04-01-2015

Afl. 19

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 19 Carlo en Irene maken schoon schip en gooien het roer om. Dit doen zij ondere andere met de gast van na zessen Dirk Zeelenberg. Het derde seizoen van Divorce gaat vanavond van start en hij heeft bloopers meegenomen. Martijn Fischer komt langs, hij speelt vanavond voor de laatste keer in 'Hij Gelooft In Mij' en hij verteld over zijn plannen daarna. Het is weer tijd voor goede voornemens, dus Sonja Bakker praat ons bij hoe we slank 2015 doorkomen. Personal trainer Guy van der Reijden geeft Carlo en Irene een workout die iedereen thuis ook kan doen. Verder zingt Brownie Dutch 'Stupid Kind Of Lover'.
December 2014 
28-12-2014

Afl. 18

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 18 Carlo en Irene sluiten de decemberfeestmaand af met onder anderen met Guido Weijers. Hij doet de oudejaarsconference bij RTL4. Lieke van Lexmond praat over haar mooiste jaar ooit en zij staat aan de vooravond van een nieuwe seizoen 'Everybody Dance Now'. Dries en Dave Roelvink sluiten een roerig 2014 af en kijken vooruit naar een beter 2015. Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer, oftewel de Ladies of Soul, praten ons bij over hun concerten in het Ziggodome. Tevens zingen zij Up Till Now. Barbara Straathof brengt een serenade aan het showbizzjaar.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.