TV kijken wanneer het jou uitkomt!
 
Programma gemist? 

Heb ik iets gemist? is de website die alle gemiste uitzendingen van alle Nederlandse zenders, bundelt in één website!

 
 
Uitzending gemist? 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Laatste uitzending op 26-10-2014 om 17:24 uur

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Carlo & Irene: Life 4 You gemist
Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!
  • Totaal aantal uitzendingen:
    212
 
 
Stel het uitzendingalarm in! 
Uitzendingalarm

Bij iedere nieuwe uitzending sturen we jou een e-mail, zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete programma!

Wil jij niets meer missen van Carlo & Irene: Life 4 You? Voer dan hier je e-mail adres in:

 
 
Oktober 2014 
26-10-2014

Afl. 9

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 9 Anouk Smulders schuift samen met de vier finalisten van 'Holland's Next Top Model' aan. Willemijn Verkaik vertelt over het internationale succes van 'Musicals In Concert' en zij zingt Let it go uit de Disneyfilm Frozen. Johnny de Mol is ook te gast en Barbara Straathof brengt weer een serenade aan het nieuws.
19-10-2014

Afl. 8

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 8 De beste dj van de wereld komt langs. Ook Luuk Ikkink schuift aan en Frans Bauer is de gast van na zessen. De '25 jaar RTL Carlo & Irene-Quiz' wordt gespeeld en er is natuurlijk weer een serenade aan het nieuws.
12-10-2014

Afl. 7

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 7 Deze editie staat in het teken van de 5000e aflevering van de langstlopende soap van de Nederlandse televisie, 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. GTST-acteurs Ferry Doedens en Oscar Aerts schuiven aan, evenals hun collega´s Guido Spek en Pip Pellens. Laatstgenoemde staat naast Sandra Ysbrandy in de keuken en laat haar kookkunsten zien. Tot slot komt Alberto Stegeman ook langsom te vertellen over een nieuwe, spraakmakende reeks 'Undercover In Nederland'. Barbara Straathof zingt haar nieuwe single 'On Our Way'.
05-10-2014

Afl. 6

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 6 Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?
September 2014 
28-09-2014

Afl. 5

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 5 Angela Groothuizen komt haar verjaardag vieren. Fred van Leer showt de najaars- en wintermode. De muzikale neefjes van Michael Jackson komen optreden. Barbara Straathof zingt over het nieuws van de week en Carlo en Irene bespreken het nieuws van het weekend.
21-09-2014

Afl. 4

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 4 'Life 4 You' verplaatst de studio naar het Beatrixtheater, waar op dat moment de grote galapremière van 'Moeder, Ik Wil Bij De Revue' gaande is. Carlo en Irene doen verslag vanaf de rode loper en ontvangen diverse gasten waaronder Joop van den Ende, Fred van Leer en Chantal Janzen. Ook wordt er weer een serenade aan het nieuws gebracht en schuiven onbekende Nederlanders aan die deze week zijn opgevallen.
14-09-2014

Afl. 3

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 3 Jandino Asparaat is te gast. Ook komen Gerard Joling en Gordon langs bij Carlo en Irene. Sharon Doorson en Jayh zingen het duet 'Blijf Hangen'. En Barbara Straathof brengt weer een serenade aan het nieuws.
07-09-2014

Afl. 2

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 2 Patty Brard komt vandaag langs. Dilan Yurdakul, Jeffrey Wammes en Winston Post komen vertellen over hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing'. Tim Douwsma zingt zijn nieuwe single. Coosje Smid zingt ook, maar dan over de meest opvallende zaken uit het nieuws van deze week. Aansluitend nemen Carlo en Irene dit nieuw door. Ook er zal een kijkje worden genomen achter de schermen van theatersensatie 'Warhorse'.
Augustus 2014 
31-08-2014

Afl. 1

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 1 Carlo en Irene staan stil bij een een bijzonder laatste seizoen. Verder volgt er meer informatie over de nieuwe 'GTST'-hunk en Koen Verweij komt alles vertellen over zijn succesvolste jaar tot nu toe en al zijn toekomstplannen. Samantha en Michael schuiven aan vanwege hun nieuwe reeks 'Samantha En Michael Houden Zich Thai'. Chantal Janzen is vanaf de Uitmarkt te volgen en Nick en Simon brengen hun 'Ode Aan De Vrouw'.
Mei 2014 
25-05-2014

Afl. 40

 Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40 Frans Bauer komt zijn nieuwe single 'Skippybal' zingen. Gordon heeft een WK-hit gemaakt en komt vertellen over zijn bomvolle zomer. Tweelingbroers Michel en Ronald Mulder hebben hun schaatsen voorlopig opgeborgen, maar gaan op inlineskates verder deze zomer. Senna en Leontine Borsato zijn niet alleen familie, maar ook collega's. Ze spelen samen in film 'Heksen Bestaan Niet'. De Vengaboys sluiten de allerlaatste aflevering van dit seizoen af met een swingend optreden.
Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste Vorige Volgende Laatste 

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

 

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij RTL 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

 
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden

Maak nu jouw eigen profiel aan en blijf op de hoogte van je favoriete programma's!

E-mail adres
   
Wachtwoord
 
De afkorting van televisie is...?
   

Inloggen

Geef je e-mail adres en wachtwoord op om in te loggen met jouw profiel:

E-mail adres
   
Wachtwoord
 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Sluiten

Onze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.