Programma gemist?

Holland's Got Talent gemist?

04-05-2012 20:41

Holland's Got Talent - Liveshow 1

De volgende acts staan op het podium: Influencezone (dansgroep), Dimitry (Russische zanger), From Heavens Expelled (Metal & Hiphop band), Jozef & Yuki (acrogym act), Little Chucky Crew (dans), Anouar (rapper) en `Golden Ticket´-winnaar No Escape XXL (grote groep dansers). Voor hen is het de laatste kans om perfect te presteren en het publiek en de jury voor zich te winnen. Deze liveshow wordt geopend door de winnares van het vorig seizoen, Aliyah Kolf, met haar vertolking van `I Have Nothing´ van Whitney Houston.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Holland's Got Talent gemist

In Holland’s Got Talent kan iedereen die denkt een talent te hebben, dat komen bewijzen op het podium van Holland’s Got Talent. Goochelaars, dansers, acrobaten, zangers, jongleurs, illusionisten, komieken, buiksprekers, kortom iedereen die denkt in de voetsporen van Paul Potts (winnaar Britain’s Got Talent) te kunnen treden, is welkom in deze amusementshow.

Uitzending gemist van Holland's Got Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Got Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!