Programma gemist?

Echt Scheiden gemist?

16-05-2012 20:30

Echt Scheiden - Aflevering 6

Raul en Bianca uit Heerhugowaard zijn 17 jaar getrouwd en hebben twee dochters, de 17- jarige Amanda en de 8 jarige Felicia. Raul heeft jaren lang op een touringbus gereden maar is nu al bijna 5 jaar werkloos waardoor hij een burn-out heeft gekregen. Hierdoor zijn Raul en Bianca in de schuldsanering terecht gekomen. Ook Bianca heeft geen baan. Samen moeten ze rond komen van een uitkering. Na een moeizaam huwelijk van 17 jaar is voor Bianca de koek op: ze wil scheiden. Voor Raul is dit moeilijk te verkroppen, zijn hele wereld stort in. Raul en Bianca hebben geen idee hoe ze de scheiding moeten aanpakken en zullen daarom de komende tijd stap voor stap begeleid worden door een scheidingscoach.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Echt Scheiden gemist

We maken kennis met Astrid en Maarten die 21 jaar getrouwd zijn en twee zoons hebben van 19 en 15 jaar. Voor Maarten komt het als een grote schok wanneer Astrid vertelt dat zij na een lang en gelukkig huwelijk besluit een punt achter hun relatie te zetten. Maarten en Astrid zitten met hun handen in het haar. Ze weten niet waar ze moeten beginnen om hun scheiding op een juiste manier te regelen. Maar het belangrijkst is het dat het na de scheiding goed geregeld wordt voor de kinderen.

Uitzending gemist van Echt Scheiden? Hier kun je alle uitzendingen van Echt Scheiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!