Programma gemist?

Holland's Got Talent gemist?

01-06-2012 20:37

Holland's Got Talent - Liveshow 5

Tijdens de finale maken de acht overgebleven acts hun opwachting met een compleet nieuwe act. Te zien zijn: `No Escape XXL´, `Nigel´, `The Looney Tunes´, `Laura´, `The Ruggeds´, `The Devils´, `Little Chucky Crew´ en `DDF Crew´. De kandidaten strijden om een bijzondere prijs: een ticket naar dé entertainmenthoofdstad van de wereld: Las Vegas. Hier zal de winnende act optreden in `V The Ultimate Variety Show´. De show wordt geopend door de winnares van vorig jaar, Aliyah Kolf, die haar nieuwe single `Yeah Yeah Yeah´ zingt. LA The Voices sluit de show af door hun single `Hart van de Leeuw´ ten gehore te brengen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Holland's Got Talent gemist

In Holland’s Got Talent kan iedereen die denkt een talent te hebben, dat komen bewijzen op het podium van Holland’s Got Talent. Goochelaars, dansers, acrobaten, zangers, jongleurs, illusionisten, komieken, buiksprekers, kortom iedereen die denkt in de voetsporen van Paul Potts (winnaar Britain’s Got Talent) te kunnen treden, is welkom in deze amusementshow.

Uitzending gemist van Holland's Got Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Got Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!